Miss_worms
Primećen član
- Poruka
- 621
Ja sam svoje rekla!Alexandra9:Ma daj, exeri se ne racunaju?...
Molim te...8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam svoje rekla!Alexandra9:Ma daj, exeri se ne racunaju?...
Molim te...8)
Alexandra9:Movin' much too fast
Movin' much too fast...
oh yeah... :wink: 8)
a gde je... -->>Miss_worms:Ja sam svoje rekla!
bilo je priznanja do sada... zar ne?Jelena _Becej:Naravno da ne!!!
Izvini ali da li bi neko ko se stvarno drogira,priznao ovde na forumu????!!!!
Just for bleach:bleach:a gde je... -->>Miss_worms:Ja sam svoje rekla!???
Da,iiiiiiibleach:bilo je priznanja do sada... zar ne?Jelena _Becej:Naravno da ne!!!
Izvini ali da li bi neko ko se stvarno drogira,priznao ovde na forumu????!!!!![]()
![]()
Jelena _Becej:Naravno da ne!!!
Joj shto lagish, volish vishe "slatkog shecera za vene" nego hleba jesti! 8)Electra:Jelena _Becej:Naravno da ne!!!
Naravno da bi! Pa, ovo je virtual reality, i niko nikog ne zna... dobro, nije istina, ali i oni koji se znaju - verujem da znaju jedni o drugima da li se drogiraju ili ne.
By the way... NE!!! I nikad necu. Ne da mi se da ponovo kucam ono sto sam iscrpno izlozila na jednoj temi, ovo je dovoljno 8)
mmmmmmmmmmm kremisimo! 8)guitarrr_babe:E, ko je decko na Spiritcraft-ovoj slici? Spiritcraft, can you help me?
... :wink:Miss_worms:Just for bleach:bleach:a gde je... -->>Miss_worms:Ja sam svoje rekla!???
![]()
p.s.Evil je zakon!
to je bio moj glupi komentar na njen post da niko ne bi priznao...Miss_worms:Da,iiiiiiibleach:bilo je priznanja do sada... zar ne?Jelena _Becej:Naravno da ne!!!
Izvini ali da li bi neko ko se stvarno drogira,priznao ovde na forumu????!!!!![]()
![]()
![]()
Ma cooliram ja tebe!bleach:to je bio moj glupi komentar na njen post da niko ne bi priznao...Miss_worms:Da,iiiiiiibleach:bilo je priznanja do sada... zar ne?Jelena _Becej:Naravno da ne!!!
![]()
![]()
Miss_worms:Ma cooliram ja tebe!bleach:to je bio moj glupi komentar na njen post da niko ne bi priznao...Miss_worms:Da,iiiiiiibleach:bilo je priznanja do sada... zar ne?Jelena _Becej:Naravno da ne!!!
![]()
![]()
![]()
... ne kapiram bas najbolje...Miss_worms:Ma cooliram ja tebe!bleach:to je bio moj glupi komentar na njen post da niko ne bi priznao...Miss_worms:Da,iiiiiiibleach:bilo je priznanja do sada... zar ne?Jelena _Becej:Naravno da ne!!!
![]()
![]()
![]()
znas zasto? zato sto je vec postojala :wink:Bleak WinterFullMoon:Zashto zakljuchavati temu?![]()
Pitanje je vrlo direktno...i konachno neshto shto nema veze sa dechijim ljubavnim 'problemima'...
Dakle...da li se drogirate?