A
aaajisa
Gost

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... a tvoj odgovor?Bleak WinterFullMoon:Zashto zakljuchavati temu?![]()
Pitanje je vrlo direktno...i konachno neshto shto nema veze sa dechijim ljubavnim 'problemima'...
Dakle...da li se drogirate?
cemu ovi smajliji?? :?aaajisa:da li se drogirate? 8) 8) [/b]
bleach:... a tvoj odgovor?Bleak WinterFullMoon:Zashto zakljuchavati temu?![]()
Pitanje je vrlo direktno...i konachno neshto shto nema veze sa dechijim ljubavnim 'problemima'...
he he... :wink:Bleak WinterFullMoon:bleach:... a tvoj odgovor?Bleak WinterFullMoon:Zashto zakljuchavati temu?![]()
isti kao tvoj :wink:
juhu... dakle prezivela sam otvaranje teme...Mermaid:Tema je da se ubijes na mestu...A kome smetaju teme sa DECIJIM LJUBAVIMA neka ne ulazi u njih!!!!![]()
Mermaid:Tema je da se ubijes na mestu...A kome smetaju teme sa DECIJIM LJUBAVIMA neka ne ulazi u njih!!!!![]()
Pa super! :x :x :x 8) :wink:Bleak WinterFullMoon:Mermaid:Tema je da se ubijes na mestu...A kome smetaju teme sa DECIJIM LJUBAVIMA neka ne ulazi u njih!!!!![]()
pa moram svuda da zabadam nos jer to mi je posao kao moderatora...i naravno da ne dajem komentare na one teme koje me ne interesuju
podsetila si me na pesmu ...Alexandra9:Sta je sa ljudima ovih dana?... Samo se nesto prepucavate... take it easy, calm down... 8)
Movin' much too fastbleach:podsetila si me na pesmu ...Alexandra9:Sta je sa ljudima ovih dana?... Samo se nesto prepucavate... take it easy, calm down... 8)
Take it easy, baby
Take it as it comes
Don't move too fast if you want your love to last
You've been movin' much too fast...
Take It As It Comes - the Doors :wink: