da li se.......?

• Začetnik teme Začetnik teme aaajisa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
LJUUUUUUUUUUUUDDDDDDDDDIIIIIIIII!!!!!!!!!!Pa ni ja ne umem ovago groznu temu da napravim!Ali jaaaaa!Pa ja imam ovde najgluplje teme!!!!!!Lockujte ovo, ko boga vas molim!aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8) :lol: :o :) :D :P :oops: :roll: :D :evil: :twisted: :!: :!: :!: :arrow: :o 8) 8) :roll: :shock:

bleach:
Alexandra9:
Sta je sa ljudima ovih dana?... Samo se nesto prepucavate... take it easy, calm down... 8)
podsetila si me na pesmu ...
Take it easy, baby
Take it as it comes
Don't move too fast if you want your love to last
You've been movin' much too fast...
Take It As It Comes - the Doors :wink:
Movin' much too fast
Movin' much too fast...
oh yeah... :wink: 8)

NE, ali mame svih mojih drugarica su ubedjene da sam prvi medju narkomanima, razredna me na pocetku godine pitala "da li sam cist ove godine", tako da sam se zainatio i rekao da nikad necu ma ni probati, samo zato sto oni to ocekuju

Back