Da li se zene rukovode osecanjima ili interesima?

Kako to da se svaki brak raspadne kada zena pocne vise od muza da zaradjuje?

ne znam za tu statistiku...nisam razmišljao o tome..
ali ono što sigurno znam, da kad žena ima posao sa više nego solodnom platom, i kao neku karijericu, uglavnom joj ne pada ni na pamet brak, a kamoli djeca...
šta reći o takvoj ženi, osim da to nije normalno čeljade...:aha:

Kako to da se svaki brak raspadne kada zena pocne vise od muza da zaradjuje?

Postoji direktna veza, ali nije to razlog nego mogucnost, cak nije vezana sa tim da vise zaradjuje, nego da zaradjuje.

Glavni razlog je promena nacina razmisljanja jos pre nego sto se zaposlila.

U svakom slucaju bolje je kada radi i ima nacina da se izdrzava, mnogo gore je ne dozvoliti joj da radi ili da se razvede.

Poslednja izmena:
Kako koja žena i kako koji muškarac. Kako možete da živite u tako jednoobraznom svetu, sve se deli na dva, nikakvih finih slojeva, razgranatosti, složenosti, sve je crno i belo, i ponegde ono najgore nekonkretno sivo. Univerzum pun mrtvila.
Zaista postoji onoliko svetova koliko umova. Ne bih volela da se nadjem u ovakvim osim da gvirnem kada sam na nekoj temi, na nekom forumu.
Šta veruješ da postoji to jedino i možeš da nadješ. : ))

Grof Vronski je kriv za ovu temu.

Dakle, zene stalno govore kako su kod njih emocije najbitnije, tacnije to prodaju muskarcima. Medjutim, stvarnost je drugacija.

Zena uvek bira muskarca sa kojim misli da ce ostvariti maksimum i to novcani, neki uspeh, kakva ce joj biti deca sa ovim ili onim, kakve ce koristi imati itd. Cak i ako ne ostvari ono sto je naumila, gledace da to kompezuje na neki nacin. Puno zena pristaje na sve i svasta samo opet iz samo njenih kalkulacija. Npr. zene koje su sa kriminalcima, ubicama...

Muskarci nisu takvi. To je definitivno.

Da li se zene rukovode osecanjima ili interesima?

Kod žena jesu osečanja i interesi jedno te isto, odnosno...žena na osnovu svojih interesa ostvaruje osečanja, koja su kod žena kratkotrajna i veoma promenljiva. Žena u roku od 5 min može da plače, da je ljuta, da se smeje...a da pri tome ne oseča ništa posebno.

Back