vecavestica
Iskusan
- Poruka
- 5.601
evo me.Veresova:Zelela bih da se ispricam sa damom, koja koristi internet, a koja je u najlepsim godinama. Javite se, ako takvih mojih vrsnjakinja ima!
ja imam 46 godina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo me.Veresova:Zelela bih da se ispricam sa damom, koja koristi internet, a koja je u najlepsim godinama. Javite se, ako takvih mojih vrsnjakinja ima!
lepoto moja ,a po cemu ti to vidis koliko ko ima godina?HeBePoBaTaH_:
Psiholingvistika :wink:
Devojčice se muvaju na LJ&S, Ona - njega, traže dečkice, mislio sam na ovaj podforum, konkretno. Mada su uočljivije na posebnim temama.
Bezveze se žene kriju , kad se lepo :shock: (vidi)
Nije.kokica:Ja imam 40. Jel to sramota priznati?
vecavestica:lepoto moja ,a po cemu ti to vidis koliko ko ima godina?HeBePoBaTaH_:
Psiholingvistika :wink:
Devojčice se muvaju na LJ&S, Ona - njega, traže dečkice, mislio sam na ovaj podforum, konkretno. Mada su uočljivije na posebnim temama.
Bezveze se žene kriju , kad se lepo :shock: (vidi)
vecavestica:lepoto moja-je meni uzrecica kao dobar dan i nema veze sa tim da li si ti lep ili ne.
samo ti je jezik duzi .........
Micotakis:Imam prilike da cesto vidjam Ru$q Jakic, ocigledno smo kom$inice, ali mi je postala jako simpaticna, jer stvarno ume da se nosi sa svojim godinama i deluje samouvereno! Tako trebaju sve! Napred zene![]()
ma ne???Hogar68:Gospođo, jel vas ovaj mali maltretira? :wink:
uvek sam se pitala zasto mladi ljudi ne umu da budu lepo vaspitani.???HeBePoBaTaH_:vecavestica:lepoto moja-je meni uzrecica kao dobar dan i nema veze sa tim da li si ti lep ili ne.
samo ti je jezik duzi .........
Gospođo, nešto mi je duže...(što Milošu beše do kolena, Aleksandru po zemlji se vuče)![]()
I nemojte Vi, za isti da se 'vatate, već se družite ovde sa vršnjakinjama.
p.s. samo sam konstatovao slab odaziv, na sasvim normalno pitanje žene koja ima preko 4 decenije :wink:
kokica:I osecam se kao da sam u najlepsim godinama.
Aman Micotakise pa ona je bakutaner za dame ovde od 40...jest da je dama ali uh moram jos nesto da priznamMicotakis:Imam prilike da cesto vidjam Ru$q Jakic, ocigledno smo kom$inice, ali mi je postala jako simpaticna, jer stvarno ume da se nosi sa svojim godinama i deluje samouvereno! Tako trebaju sve! Napred zene![]()
Micotakis:Da, pa i ja sam u tom delu! Ma Ru$ka je opu$tena i otkacena skroz, ba$ mi je simpaticna kao takva! Treba da bude uzor svim zenama, bile da su udate ili ne, da treba uvek da budu lepe i negovane, a ne da qkaju cim predju 35! Idemo zene, ne gubimo vreme![]()
P.S. moram se raspitati koliko ce mi platiti u Scandalu da im kazem da sam Ru$q videla 2x u istim cizmama![]()
Betty:Ruška PRIMER udatim i neudatim ženama???
Pa ona se 3 pta razvodila - ženama poručuje - ljubav prolazi, mekretnine ostaju
Andjelica:Ja imam 44 godine, sve su moje, i volim da komuniciram sa ljudima.
anakin:Betty:Ruška PRIMER udatim i neudatim ženama???
Pa ona se 3 pta razvodila - ženama poručuje - ljubav prolazi, mekretnine ostaju
hahahahaaaaa.....ja je videla jednom u Knezu...pa to je strahota....izgleda ko trandza....ali ajde, ne moraju svi biti manekeni...ali njene izjave i ceo fazon kad se nasla da vaspitava raju sa "To ne nikako" onim svracjim glasom....jojojojoj...sto ste me podsetili....sad cu da imam kosmare....