Da li se u pricaonicu ukljucila koja dama iznad 40. godina?

vecavestica:
HeBePoBaTaH_:

Psiholingvistika :wink:
Devojčice se muvaju na LJ&S, Ona - njega, traže dečkice, mislio sam na ovaj podforum, konkretno. Mada su uočljivije na posebnim temama.
Bezveze se žene kriju , kad se lepo :shock: (vidi)
lepoto moja ,a po cemu ti to vidis koliko ko ima godina?

Isto kao što ti znaš da sam ja lep :D
.
@pajamaco, hvala. Uplašio sam se od onog vrlo vrlo, :wink:

vecavestica:
lepoto moja-je meni uzrecica kao dobar dan i nema veze sa tim da li si ti lep ili ne.
samo ti je jezik duzi .........

Gospođo, nešto mi je duže...(što Milošu beše do kolena, Aleksandru po zemlji se vuče) :lol:
I nemojte Vi, za isti da se 'vatate, već se družite ovde sa vršnjakinjama.
p.s. samo sam konstatovao slab odaziv, na sasvim normalno pitanje žene koja ima preko 4 decenije :wink:

Micotakis:
Imam prilike da cesto vidjam Ru$q Jakic, ocigledno smo kom$inice, ali mi je postala jako simpaticna, jer stvarno ume da se nosi sa svojim godinama i deluje samouvereno! Tako trebaju sve! Napred zene :D

heheee i ja doticnu gospodju cesto vidjam, stanuje na Zvezdari, rekla bih blizu Liona :D Opusteno uvek sedi sama, prekrsti noge i uziva :D

HeBePoBaTaH_:
vecavestica:
lepoto moja-je meni uzrecica kao dobar dan i nema veze sa tim da li si ti lep ili ne.
samo ti je jezik duzi .........

Gospođo, nešto mi je duže...(što Milošu beše do kolena, Aleksandru po zemlji se vuče) :lol:
I nemojte Vi, za isti da se 'vatate, već se družite ovde sa vršnjakinjama.

p.s. samo sam konstatovao slab odaziv, na sasvim normalno pitanje žene koja ima preko 4 decenije :wink:
uvek sam se pitala zasto mladi ljudi ne umu da budu lepo vaspitani.???
zar jedan duhovit odgovor ne bi bio normalniji za ovu vrstu komunikacije?

Micotakis:
Imam prilike da cesto vidjam Ru$q Jakic, ocigledno smo kom$inice, ali mi je postala jako simpaticna, jer stvarno ume da se nosi sa svojim godinama i deluje samouvereno! Tako trebaju sve! Napred zene :D
Aman Micotakise pa ona je bakutaner za dame ovde od 40...jest da je dama ali uh moram jos nesto da priznam :D nakacila se na mog decka koji je i od mene mladji bio i eto njega jedno jutro u njenom bade mantilu kako uziva jeduci kavijar...ma opasne te matore bas... :D

Micotakis:
Da, pa i ja sam u tom delu! Ma Ru$ka je opu$tena i otkacena skroz, ba$ mi je simpaticna kao takva! Treba da bude uzor svim zenama, bile da su udate ili ne, da treba uvek da budu lepe i negovane, a ne da qkaju cim predju 35! Idemo zene, ne gubimo vreme :D

P.S. moram se raspitati koliko ce mi platiti u Scandalu da im kazem da sam Ru$q videla 2x u istim cizmama :D

:shock: :shock: :shock: Рушка лепа??? :?

Betty:
Ruška PRIMER udatim i neudatim ženama???
Pa ona se 3 pta razvodila - ženama poručuje - ljubav prolazi, mekretnine ostaju

hahahahaaaaa.....ja je videla jednom u Knezu...pa to je strahota....izgleda ko trandza....ali ajde, ne moraju svi biti manekeni...ali njene izjave i ceo fazon kad se nasla da vaspitava raju sa "To ne nikako" onim svracjim glasom....jojojojoj...sto ste me podsetili....sad cu da imam kosmare....

anakin:
Betty:
Ruška PRIMER udatim i neudatim ženama???
Pa ona se 3 pta razvodila - ženama poručuje - ljubav prolazi, mekretnine ostaju

hahahahaaaaa.....ja je videla jednom u Knezu...pa to je strahota....izgleda ko trandza....ali ajde, ne moraju svi biti manekeni...ali njene izjave i ceo fazon kad se nasla da vaspitava raju sa "To ne nikako" onim svracjim glasom....jojojojoj...sto ste me podsetili....sad cu da imam kosmare....

aaaa....jeste ko trandža, vaistinu trandža :P
Nwgo, otkud ona popularna toliko...
Kad se setim - išla Ruška u Egipat :lol:

Sedi Ruška,
zvezda žeže,
a kamila pod njom ropće li ropće...:D

I tako 10 minuta!

Bio to neki specijal - na kraju Ruška dala jednom malom kamilku ime RUŠKA, iako je bilo muško...:lol: :lol: :lol:

Između jahanja mame-kamile i krštenja kamilčeta (to beše tek mesec danan nakon što je visokopočtovani gospar Karić dao u Bgd Zoo vrtu svoje ime maloj kamili)

Ruška išla u Šeraton i
ŽDRALA SLADOLED, al toooo je komedijaaaa....:D :D :D

U prvom planu dupe sladoledžijke, zgodne mladice, iza sladoled i staklo, a posle svega naš trandža - kaže:

Ja ću jedan od kajsije, ahmmmm..mmmmm...uh...aa...uh, pa bih mogla....mmmm...da vidim samo...mmmm....

(sladostrasno othukuje i stenje),

pa redom - pistaće,
marcipan, bla, bla...
isekoše posle osme kugle!!! :lol:
Vrištanje od smeha!

Nego, brine me to - s tim žarom sam jedino još Titove govore prepričavala :wink:

ah, da - našla je i Trg Maršala Tita u Egiptu - NORMALNO, to je bila nakraća scena, valjda njoj najmanje važna,. a zapravo jedino njeno "otkriće" novinarsko :P

Back