Zelela bih da se ispricam sa damom, koja koristi internet, a koja je u najlepsim godinama. Javite se, ako takvih mojih vrsnjakinja ima!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dadadadada! :wink:HeBePoBaTaH_:
Kad je dolazila gay žena, većina prisutnih je imala komentar. I ona je tražila sličnu sebi 8)
Veresova:Zelela bih da se ispricam sa damom, koja koristi internet, a koja je u najlepsim godinama. Javite se, ako takvih mojih vrsnjakinja ima!
HeBePoBaTaH_:
Kad je dolazila gay žena, većina prisutnih je imala komentar. I ona je tražila sličnu sebi 8)
ja ovo nisam shvatila kao vredjanje :? vec,kako su se svi ukljucili u razgovor jer je zena bila gay...a na zenu od 40 niko nije reagovao.a isto mislim da se odgovor odnosio na komentar iznad...da ide na poznanstva,jer trazi sebi slicnu :wink:NenaS:HeBePoBaTaH_:
![]()
VRLO, VRLO, VRLO bezobrazan i bezobziran komentar... Drage moje dame (a i gospodo?) i vi cete imate 40 godina jednog dana, pa hoce li vam prijati OVAKVA poredjenja!!
slatko volim :)):Evo ja cu sad da zovem moju mamu da nam se pridruzi, ona je "iznad 40"![]()
snoshaj efendija:slatko volim :)):Evo ja cu sad da zovem moju mamu da nam se pridruzi, ona je "iznad 40"![]()
Zovi mamu, nego sta!Nisam probirljiv.I usput mi kupi sibice.I sebi sladoled (predpostavljam da obozavas RUMENKA).
NEMA RUMENKA :shock:slatko volim :)):snoshaj efendija:slatko volim :)):Evo ja cu sad da zovem moju mamu da nam se pridruzi, ona je "iznad 40"![]()
Zovi mamu, nego sta!Nisam probirljiv.I usput mi kupi sibice.I sebi sladoled (predpostavljam da obozavas RUMENKA).
dogovorenosve za sladoled
ali nisi u toku, nema vise rumenka, to je bilo u "tvoje
vreme"![]()
moj omiljeni je tiramisu![]()
Gazdarica:Nije tacno... Ima rumenka, ali u drugacijoj, modernizovanoj ambalazi...
Gazdarica:Haha, ima i kaprija i lenija, samo su i oni u novom ruhu... Mislim, sve njih kupovala sam proslog ljeta, a ne vjerujem da su od tada prestali da se proizvode...