- Poruka
- 15.711
Drzava Kurdistan je buducnost i to je pravo koji svaki narod ima a to samoopredijejenje.
Vazi,ali na Sirijusu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drzava Kurdistan je buducnost i to je pravo koji svaki narod ima a to samoopredijejenje.
Ала ти живиш у заблуди, то право имају народи који имају неку светску силу иза себе. Курдистан је одличан пример за то. Курди у Ираку још и имају неке шансе, у Турској нема говора, у Ирану тешко, али ко зна можда за 30 година...Drzava Kurdistan je buducnost i to je pravo koji svaki narod ima a to samoopredijejenje.
Ала ти живиш у заблуди, то право имају народи који имају неку светску силу иза себе. Курдистан је одличан пример за то. Курди у Ираку још и имају неке шансе, у Турској нема говора, у Ирану тешко, али ко зна можда за 30 година...
ne vjerujem; Turska jaca i vec pocimlje siriti svoj utjecaj, pruza prste i prema Balkanu, oni nikada nece nista dati Kurdima; pa vise od polovice su sto pobili, sto protjerali, sto pozatvarali...
А где сам ја рекао да ће им дати. Читај пажљивије.ne vjerujem; Turska jaca i vec pocimlje siriti svoj utjecaj, pruza prste i prema Balkanu, oni nikada nece nista dati Kurdima; pa vise od polovice su sto pobili, sto protjerali, sto pozatvarali...
Kada bi mi rekao sta je toliko sdmesno, hocu i ja da se smejem
Ako ti mislis da im je bilo prelepo pod cika Sadamom, onda...![]()
Kurdi su jedini narod bez drzave.
Turska nece dati kurdima ni pedalj pa makar vodili i gradjanski rat, a turska ima jaaako veliku podrsku amerike u borbi protiv kurda.
Opet sa druge strane turska kao zvanicna drzava je priznala kosovo koje su oteli siptari isto kao sto kurdi hoce deo turske teritorije.
Sve je to politicka igra i mac sa dve ostrice.
Naravno. Kurdi su verovatno najbrojniji narod bez svoje drzave.
Ja se secam neke konferencije za stampu na kojoj je neka Kurdkinja blagoslovila Busha kao kurdskog spasitelja.
Naravno, Ameri ih posle prstom nisu takli. Samo su pustili Turke da usetaju sravne ih sa zemljom.
ne vjerujem; Turska jaca i vec pocimlje siriti svoj utjecaj, pruza prste i prema Balkanu, oni nikada nece nista dati Kurdima; pa vise od polovice su sto pobili, sto protjerali, sto pozatvarali...