- Poruka
- 132.364
Filozofija "veliko pakovanje" se ovde vrlo slabo prima... Cena pojedinacne karte je "najmanje pakovanje" i naravno da je skupo.
Sta god da je malo a da se kupi na komad ili slicno - je pet puta skuplje nego da se kupi "na vagon".
Tako i mesecne karte. Meni je cena voznje oko 11 dinara - jer na nezaposleni busplus od 1120 imam oko 100 voznji mesecno. Po vremenskim kartama bi to bilo oko 50 karata... 50 puta 90 je vise i od cene za zaposlene...
Ko kupi "veliko pakovanje" kasnije nema glavobolju.
zato bi i trebalo da odredjene ljudi koji su pametni i kreativni sa idejama stavljamo na polozaje koji donose neka resenja..kod nas na zalost na takve polozaje obicno dolaze po partijskoj liniji bezidejni ljudi koji kao resenje daju nesto sto bi i srednjoslolac rekao.
zasto to kazem..na onima iz gsp-a je da nadju idealno resenje koje je dobro za sve...
njihova politika je jasna..forsiraju ljude da kupuju mesecnu kartu, ali zaboravljaju da odredjenom broju ljudi ne treba mesecna markica..ja prevoz korisim jako malo jer obicno idem kolima ili biciklom i za mene je kupovina mesecne karte cist gubitak i bacanje novca i zato i ne uzmam markicu. oni moraju da mi daju ponudu koja ce za mene biti zadovoljavajuca i motivisati me da im platim iako se prevozim jako malo..ili nize cene pojedinacnih karata ili neka masovna mesecna pretplata..ako to funkcionise za televiziju, ne vidim razlog da se ne osmisli neki sistem samo za stanovnike beograda koji bi obavezu placali kroz recimo komunalni racun a vozili bi se potpuno "besplatno"
tu bi imao i smanjenje troskova jer vise ne bi morao da placas kontrolore, odrzavanje busplus sistema itd itd...

Toliko puta smo sami sebi pucali u noge da smo ih skratili do struka, invalid država...
Uopšte mnogi koji misle da je sada loše, treba da sačekaju da prođu izbori, tada ćemo videti pravo značanje reči propast i bankrot...