Da li se svercujete u javnom prevozu ?

• Začetnik teme Začetnik teme Alysa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Naš narod je jako čudan...Sa jedne strane extremno konezrvativan, čak toliko da su u 19.-om veku protestovali protiv železnice i nazivali je ''aždajom'' kao neko afričko pleme a sa druge strane kao u transu pratimo šta je novo izašlo u ''Mangu'' i ''Zari''...To nisu odlike inteligentnog i dubokog naroda, kako često volimo da vidimo sebe.:cool:

Onda je možda bolje definicija narod koji ne dozvoljava inteligentnim pojedincima da dostignu svoj maximum ali to dozvoljava budalama, što je evidentno iz naše istorije, bliže i dalje...Čak i kada ga tako predstaviš vidiš da tu nešto ne štima i da neko stalno baca klipove u točkove napretka.

Naš narod je jako čudan...Sa jedne strane extremno konezrvativan, čak toliko da su u 19.-om veku protestovali protiv železnice i nazivali je ''aždajom'' kao neko afričko pleme a sa druge strane kao u transu pratimo šta je novo izašlo u ''Mangu'' i ''Zari''...To nisu odlike inteligentnog i dubokog naroda, kako često volimo da vidimo sebe.:cool:

Bice da nismo ni konzervativni ni savremeni... ali da slepo pratimo modu. Bilo sta da se probije da bude veliko jako brzo postane jedini moguci model delovanja.

- - - - - - - - - -

Pa ne postoji inteligentan ili neinteligentan narod , postoje samo inteligentni ili neinteligentni pojedinci.

Pre bih rekao da negde postoji red a negde nered. A lopova je uvek bilo.

dosta ima svercera, i imace ih jer su karte skupe

penzionerima bi trebalo da se naplacuje po visini primanja...evo moj stari komsija ima oko 60hilj penziju, a skoro free kartu za prevoz (godisnje valjda 400 din)..a generalno, penzioneri se najvise prevoze...cesto putujem starim kragujevackim putem, bus-evi su prepuni penzionera koji gore imaju vikendice, kad udju ako nema mesta, mislis da su na izdisaju i po neko se zezne da im ustupi mesto, ali avaj...cim se ugnjezde usta ne zaklapaju celim putem, ali bukvalno.

nije realno da nezaposlenima naplacaju 1000 mesecno!

@Platin i mene zanima gde ih to viđaš svakodnevno. Ja ih u linijama trolejbusa kojima se najčešće vodim srećem u proseku jednom godišnje.

Trolom sam se vozio :think: Mislim da je bio pocetak 2015., i to samo jednom a pre toga ne pamtim :mrgreen:
Tramvaje posecujem redovno, videh kontrolore mozda dvaput za 5 godina...
U busevima budu. Vozim se cesto po NBG, pa kod SIVa budu. Mada i za to umeju da budu tu, pa umeju i da ne budu. Moguce je da zavisi od srece. Mogu da udju i u bus pre i u bus posle.

kontrolu bus plusa viđam svaki dan....u tramvajima iz blokova, zatim u busevima od hajata do doma omladine... ranije ih tu nije bilo toliko, a sad je kontrola svakodnevna u periodu od 8.30 do 9.30

kad ste se ovde zalili da ih nema.. mozda citaju i onda kazu..ma tamo ce meni neka pricalica da kaze da ih ne vidja..sad ce ona da vidi.... :lol:

hmmm :think: da vidimo..ona je na relaciji novi bgd centar grada.. dobro..postavljaj kontrolne punktove kod hajata, dejtona, na zelenjaku i kod doma omladine..ma videce ona nas :kez:

Back