Da li se stidite svojih roditelja?

Kao sto sama tema kaze,da l' se stidite vasih roditelja?Ako da,obrazlozite zasto,a ako ne takodje mozete obrazloziti.Dacu primer: tipa stidim se svog tate jer je alkoholicar,stidim se svoje mame jer je domacica,ili tate jer nema para,mame jer ima ljubavnika..lupam sad...

Au, jadna ti...ccc:(

Ne izvlaci se sad...:ljutko:

@tema

Svakog meseca se sve manje i manje stidim keve.

pa,moji su malo cudnu,misim,nisu mnogo stariji od mene,imaju po 38-39god. pa onda hoce da budi "cool" pa onda odvucem mamu da mi pokupuje svastas,a ona se obuce u istom butiku u kom i ja,a tata slusa slicnu muziku kao i ja,pa kad ja hocu da idem na neki koncert sa drustvom on insistira da ide s'nama...Ali sta je znam,pre oko godinu dana nesto sam se vracala kuci statom i naletimo na decka koji se meni svidjao i on kaze:Ooo,gde si andrijano? I pocene tu nesto da prica si njim,misim,decko se zove andrija...Ali u principu nemam na sta da se zalim,nepiji,nepuse,nedrogiraju se,ne svalerisu se,neslusaju narodnjake,oboje su sportisti...

Narawno da ih se ne stidim...Kewa mi je prawa domacica... Umetnica zena...Zaprawo je slatka sa swojim pogledima na swet, i swi kazu kako mi je kewa extra...Gostoprimiwa zena..:D A cale tek... To je zeshci kralj, s'njim se zezam kako god hocu...:D Swe u swemu extra oboje...;)

Stidio bih se svake majke, kakva god da je.

Nekad nisam voleo kad me grli pred ostalima, ljubi me k'o malo dete i sl...od sramote pred drustvom, poceo sam misliti da me ona sramoti.
Sad kapiram da sam gresio...

Aooo bre. Grijesio si, i to zestoko.

E, da...i moj otac je alkoholicar, leceni...ali me nije sramota zbog njega, svejedno zivi stotinama kilometara dalje od mene...prc :)

Fani, ti kao da si srecan zbog toga sto nije sa tobom? :confused:

Ja sam prilicno zalutala na ovom podforumu jer imam 23, ali...celo moje drustvo, pa i ja smo imali iste takve tripove dok smo ziveli u iluziji da su nam roditelji najbolji prijatelji, jako bitni u zivotu, da nas ljudi gledaju kao celinu-porodicu. Pa onda odosmo na fax i to je postalo tako nevazno, sad svi izbegavaju da budu sa roditeljima u istoj prostoriji duze od pola sata jer tu izbiju uzasne svadje zbog gluposti. Sukob generacija. Plus roditelji imaju tu manu da bi da kontrolisu svoju decu dok ne napune 50! Ne kazem da su svi takvi, ali vecina jeste. Nemojte da se cimate bzvz, to sta oni rade u zivotu nema veze sa vama. Nebitno je:manikir:

Back