AlexandarNS
Domaćin
- Poruka
- 3.703
Не бих се сложила.
Какви смо, такви смо.
Сељаци, брђани, господа, јапији, рокери, Карлеушићи, Илићи, Ражнатовићи, трубачи, филхармонисти, љубитељи Гуче, љубитељи Егзита, пљескавицожедери, вегани, трактористи и бесни возачи још бешњих кола...
Не можемо бити оно што нисмо.
Можемо се само потрудити да променимо неке навике, а ко шта слуша, његова ствар.
Ja sam prosao EU uzduz i popreko mnogo je tamo kulturnije, ima pojedinaca seljaka ali ovde je preslo svu meru...To ce ti svako potvrditi ko je imalo zaburio na zapad. Pa cak i na istoku je kultura, citao sam putopise iz Japana, Kine... Zna se tamo sta je kultura...
I ne slazem se da treba da ostanemo seljaci da se ne menjamo, treba da se menjamo na bolje, treba za buduce generaciji da gradimo moral, postenje, kulturu...
Zivela kultura, upravo kultura coveka uzdize , uzdize ga kao vrstu bica visu od zivotinja. Pa ako ne treba da se menjamo treba da ostanemo u pecinama i da zaboravaimo hiljade godina evolucije.
Ti pricas o oktabru festu kao neku seljakluk pa pogledaj nase vasare, pa ovo nema ni u Pakistanu ili Avganistanu...