- Poruka
- 1.269
...na ovom forumu zene ne treba muvati niti pozeleti za sex ? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ionako su sve karakondžule spremne da nas prijave, da nam daju c1, c3, ban itd.
A i ko zna kakvi su krševi u rl, možda neće da nas razočaraju![]()
Muvaj ih Anhelito ko ti brani.Samo sto ti to radis na pogresan nacin.
Neko muva žene ovde? To nisam znao, ni primetio......na ovom forumu zene ne treba muvati niti pozeleti za sex ?![]()
Neznam šta ti radiš, da li ih muvaš na PP, ali meni bi bilo jako glupo, ponižavajuče da kliknem neku ovde na Forumu, i da je muvam na PP, a ničim ni jedna nije pokazala bilo kakvo interesovanje, osim što dolaze na Forum da leče komplekse i da se iživljavaju.Hvala na komentaru![]()
U pravu si![]()
Nije bitno da li cu dobiti sex od njih to mi i ne treba u rlali makar da znaju da se igraju i zezaju oko sexa
![]()
Dodju na forum i isti su kao u RL pfffffff, ne kapiraju da su izmisljeni likovi kao Crtani film![]()
I da mogu o sexu da pisu koliko zele, bez nekih Tabua
Ma briga me, mene one ne pale, samo vidim Avatar i Nik sto je nedovoljno da ih neko pozeli za sex, a kada pisu pisu kao za Diplomski na LjiS svaka rec je 100x analiziranaumesto da pisu iz glave i ono sto osecaju
![]()
![]()
Sve je to vestacko i dosadno![]()
Neznam šta ti radiš, da li ih muvaš na PP, ali meni bi bilo jako glupo, ponižavajuče da kliknem neku ovde na Forumu, i da je muvam na PP, a ničim ni jedna nije pokazala bilo kakvo interesovanje, osim što dolaze na Forum da leče komplekse i da se iživljavaju.![]()
Normalna žena, koju interesuje neki muškarac, sama se prva javi na PP, i tada se može iskrenim stavom i interosavanjem nešto odvijati, a to još nisam ni video ovde, ni doživeo![]()
Pa ti se namečeš, ebo ti to, znači samo da te iskoriste, i posle ogovaraju i podsmevaju.Cak i na WebCam - zene kazu Take me Pvtsto znaci uzmi me privatno
![]()
Znaci zena voli da je uzmes i pokazes da si muskoAko ona uzima tebe
to je glupavo
![]()
Pa ti se namečeš, ebo ti to, znači samo da te iskoriste, i posle ogovaraju i podsmevaju.![]()
Da li ti se kad desilo da te ženska juri, da ti se dugo vremena nameče, daje ti sve, sebe, pa čak ti šalje i slike, svakojake, samo da budeš njen? A da nisi ničim je podstaknu direktno, ni reč sa njom prozborio?![]()
(Malo da se hvalimo)![]()
Ja nisam sebe nikad na veb kam reklamirao niti pokazivao, ali mnoge meni jesu.![]()
Jesam jednom na veb kameri, na zahtev jednog prijatelja koji je želeo da se uveri da sam u šemi sa jednom damom, kod nje na kompu, dok mi je sedela u krilu, gledao par minuta kako se krešemo.![]()
Na forumu lažu sve.Stalno - umoran sam od toga![]()
Trebao si - one vole da gledajua na forum lazu da ne vole
![]()
...na ovom forumu zene ne treba muvati niti pozeleti za sex ?![]()
Na forumu lažu sve.![]()
Pa što dozvoljavaš sebi da te iskorištavaju? Ja nevidim u tome čar![]()
Čar je imati jednu žensku koja stvarno te želi i obožava, dok druge žvaču u ljobomori i pokušavaju da ti je skinu, i da sebe nametnu![]()
da muvaš forumašice?!em glupe em ružne, šta će ti?
Onda si potpuno u zabludi. Žene nisu glupe po tom pitanju, kad se tiče sexa i emocija, već ti dozvoljavaju da tako mislišMene ni jedna nije iskoristila u RL![]()
Car je u tome da pokazu koliko su glupe i ne znaju da se igraju sexualno![]()
I shvatio sam da im je to smrt![]()
Imam takvu ali nije na ovaj forum , mogu samo da im pokazem cht i umru od zavisti i nauce kako treba zena da voli i daje muskrcu![]()
Mislim da nigde ne treba zene muvati. Jer neces ni jednu smuvati, ili barem ces da ubodes neku u 100 i plus ce ti biti bezveze. A ovde generalno muski blaave za pikanom. Ne znam za vas ali ja imam zesce kriterijume i ako mi posalje PP sa onim stavom boginja ti salje mesidz moze samo da mi procisti iMbox. A mislim da nisam arogantan nego samo spustam aroganciju. U sustini po pravilu, srce ako hoces upoznavanje, bolje odmah spremi skorasnju u color-u, gomilu prijatnih i zanimlivih pricica i speri femkanje na startu ili se uopste ne trudi. Nisam dosao ovde da lajkujem bilo koga ili gradim reputacije.
Onda si potpuno u zabludi. Žene nisu glupe po tom pitanju, kad se tiče sexa i emocija, već ti dozvoljavaju da tako misliš![]()
Kombinatoriku u ženskoj glavi nemože niko da provali, zato što su sve kombinacije u igi kod žena![]()
Logika je da nema logike.![]()
Ja za ovih godinu i malo jace od kada sam na forumu nisam muvao ni jednu devojku iz vise razloga.
Jedan od njih je taj sto kontam da nisu bas zainteresovane za takav vid upoznavanja i sto zene generalno imaju taj gard kada je upoznavanje sa nekim sa nekog tamo foruma o kome neznas ama bas nista u pitanju.A i ne krivim ih puno.Pun je svet ludaka.
Drugi razlog je sto sam primetio da je ogromna vecina njih udata,verena ili u ozbiljnoj vezi.Jos nisam video ni jednu koja je slobodna.Pa im valjda ovaj forum dodje samo kao vid razonode i zabave u toku svakodnevnice.Tako da bi njihovo startovanje bilo sasvim uzaludna rabota.
ma treba al da bi otisle s foruma...na ovom forumu zene ne treba muvati niti pozeleti za sex ?![]()
Hm, stvarno te nerazumem, nemoj da se ljutiš, ali kao malo dete si.Sve sam ih imao virtuelno one koje si bile stvarno napaljene sada su promenile Nick ali cud nisu![]()
Ja sam 3 god ovde i Pljas zna kako sam ih lozio ranije dok nisu pocele da banuju moje naloge jer ih nisam u RLhteo
![]()