- Poruka
- 11.560
Paaaaa, Tito im je dao impuls u pravcu podržavljenja, dajući ustavnu mogućnost da se unutar njih spovede otcepljenje.To nisu bile Titove granice. Ne ri.se!
![]()
Mada, jesu njegove granice. Nije ih bilo 1918-1945.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Paaaaa, Tito im je dao impuls u pravcu podržavljenja, dajući ustavnu mogućnost da se unutar njih spovede otcepljenje.To nisu bile Titove granice. Ne ri.se!
![]()
Dokle god postoje kifle na zapadnom Balkanu znamo da su umešani izbvanbalkanski okupatorski prsti poput nemačkih i sličnih. Doćiće vreme kada će se stvoriti uslovi da se dogovorimo sami medjusobom mi i Hrvati.Та ваша неприродна и неодржива геополитичка кифла биће редефинисана у наредним геополитичким односима ! ...![]()
Političke tvorevine se mogu dogovorno dijeliti po prirodnim i etničkim granicama tamo gdje nema drugog riješenja. Takvo što se nije moglo aplicirati na Jugoslaviju, jer su tamo granice pojedinih republika bile već poznate i ucrtane.По природним и етничким границама.И то важи за све, осим за Косово, где је урађено наслно исељавае српског народа. Узети етничке границе из 1913. године. Пре великих клања и протеривања српског народа.

Iz tvojih odgovora zaključio sam da si razuman čovek i da ti je jasno o čemu govorim, to mi je dovoljnoGdje si ti pročitao da smo se složili svezi glede toga?!![]()
Ali ih je bilo prije 1918. godine, te od 1918. do 1922. ili '24.Paaaaa, Tito im je dao impuls u pravcu podržavljenja, dajući ustavnu mogućnost da se unutar njih spovede otcepljenje.
Mada, jesu njegove granice. Nije ih bilo 1918-1945.
Premisa ti leži na lošim temeljima pa ti je zato zaključak besmislen i pogrešan.Iz tvojih odgovora zaključio sam da si razuman čovek i da ti je jasno o čemu govorim, to mi je dovoljno![]()
Dokle god postoje kifle na zapadnom Balkanu znamo da su umešani izbvanbalkanski okupatorski prsti poput nemačkih i sličnih. Doćiće vreme kada će se stvoriti uslovi da se dogovorimo sami medjusobom mi i Hrvati.![]()
Premisa ti leži na lošim temeljima pa ti je zato zaključak besmislen i pogrešan.
Mi smo se već dogovorili s vama i novi dogovor nas ne zanima, osim ako ne misliš na podjelu BiH.Dokle god postoje kifle na zapadnom Balkanu znamo da su umešani izbvanbalkanski okupatorski prsti poput nemačkih i sličnih. Doćiće vreme kada će se stvoriti uslovi da se dogovorimo sami medjusobom mi i Hrvati.![]()

Ti koristiš stalno loše vino, a bome i rakiju.Пихх ... опет користиш лошу дрогу !
Mi već znamo šta je Srbija i koje su joj granice, čekaćemo do realizacije.Те ненормалне кифлетине, без суперсиле не могу се нормално одржавати
To se pročitao iz graha ili ti je pričao od majčinog strica bratova baba?Те ненормалне кифлетине, без суперсиле не могу се нормално одржавати

Nismo se sa vama još ništa dogovarali, tek ćemo.Mi smo se već dogovorili s vama i novi dogovor nas ne zanima, osim ako ne misliš na podjelu BiH.![]()
Da znate, ne bi ste se pačali u tuđe granice.Mi već znamo šta je Srbija i koje su joj granice, čekaćemo do realizacije.
Tu smo, slobodno navratite. Taman nam je poljoprivreda nešto zamrla pa da to riješimo.Nismo se sa vama još ništa dogovarali, tek ćemo.![]()
Mi već znamo šta je Srbija i koje su joj granice, čekaćemo do realizacije.
Tu smo, slobodno navratite. Taman nam je poljoprivreda nešto zamrla pa da to riješimo.![]()
Dugoročna održivost im zavisi od Srba, a oni nikako to da shvate.Сељаку сам објаснио, да је Рагуза настала услед квалитетног и богатог залеђа Требиња и Поповог поља !
Неће то да схвати. Не мора, још боље.
Јер да имају залеђе Рагузе, Кифлетина би можда и имала одрживост
Dugoročna održivost im zavisi od Srba, a oni nikako to da shvate.
Bilo ih je, ali nisu bile sa potencijalom da postanu državne. Nakon što su izbrisane, Tito ih je vratio i dao im potencijal da postanu državne.Ali ih je bilo prije 1918. godine, te od 1918. do 1922. ili '24.
Prvo ćemo da pustimo da ih Nepalci malo maltretiraju, taman dok njihovi zaštitnici Švabe dovoljno oslabe, onda ide dogovor sa Talijancima, pa tek posle pitamo Hrvate ako imaju neku normalnu skromnu želju da im ispunimo, što da ne.Све сјебу и упропасте, јер су дилеје !
Срби су их тамо издржавали , а одавде смо им давали суверенитет !
Bilo ih je, ali nisu bile sa potencijalom da postanu državne. Nakon što su izbrisane, Tito ih je vratio i dao im potencijal da postanu državne.
Pa zar to nije dovoljno da ih se nazove "Titovim"?
Prvo ćemo da pustimo da ih Nepalci malo maltretiraju, taman dok njihovi zaštitnici Švabe dovoljno oslabe, onda ide dogovor sa Talijancima, pa tek posle pitamo Hrvate ako imaju neku normalnu skromnu želju da im ispunimo, što da ne.

To je prirodno stanje stvari, dogovor medju odraslima.Прво Далмациа Рес-Публица, па ћемо онда да се договоримо са Италијанима да је поделимо ...![]()
Netrezvenjače, Dubrovnik nije nikada bio vaš, niti će ikada biti, a nama ako je do zaleđa, lako ćemo uzeti sebi tu selendru Trebinje pa ćemo imati i zaleđe.Сељаку сам објаснио, да је Рагуза настала услед квалитетног и богатог залеђа Требиња и Поповог поља !
Неће то да схвати. Не мора, још боље.
Јер да имају залеђе Рагузе, Кифлетина би можда и имала одрживост