Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.677
Zbao sam da ćeš hteti iskrenoAj iskreno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zbao sam da ćeš hteti iskrenoAj iskreno
Ne bih se složio, ali da ne tupim sada.To nije masaza prostate,taj deo se zove koren penisa,i zato je osetljiv.Prostatu je jedino kroz anus moguce dodirnuti.
Ne verujem da je iko to probao,obicno se radi kada treba sperma na analizu a coveku ne moz' se digne,ako sam dobro shvatio celu tehniku toga.
Iskrwno ne bih ni probao,dovoljno su mi osetljive erogene zone i bez toga.
Ne bih se složio, ali da ne tupim sada.
evo tražim bambi da nam pomogne..I dalje tumacim sliku...
Ne znam sto je tumacim,ali mi je zanimljivaevo tražim bambi da nam pomogne..
Dzizs Krajst, ja ono gore nemam!moram da zovem bambi da mi rastumači sliku, ona se razume u slikovnice..
Eto, ne zna ni onaDzizs Krajst, ja ono gore nemam!
ti si mi bila poslednja nada.. i ne samo meni.. : (Dzizs Krajst, ja ono gore nemam!
Nemas kaziprst?Dzizs Krajst, ja ono gore nemam!
znači samo se gurne prst i to je to? nema tu neke velike mudrosti?Dupe ko dupe.
Prst ko prst.
ili dupe ne daj bože.. : (Nemas kaziprst?
Nemam prostatu...Nemas kaziprst?
Na znam, nisam nikad stimulisao nečiju prostatu.znači samo se gurne prst i to je to? nema tu neke velike mudrosti?
to sam i ja rekla, prst u dupe je isto što i prst u vaginu.. gurneš, čačneš, mrdneš, u nekom momentu ubodeš kako treba..Na znam, nisam nikad stimulisao nečiju prostatu.
Pretpostavljam da treba pritiskati (masirati) slično kao ženinu g tačku.
Ova spoljna masaža mi je sasvim dovoljna.
A šta misliš zašto je srednji prst (izvidjač) najduži?to sam i ja rekla, prst u dupe je isto što i prst u vaginu.. gurneš, čačneš, mrdneš, u nekom momentu ubodeš kako treba..
pa da nije najduži ne bi ni bio izviđač.. : )))A šta misliš zašto je srednji prst (izvidjač) najduži?
Zato što je dobro nađubren?A šta misliš zašto je srednji prst (izvidjač) najduži?