Da li se razumemo?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Čuj, ne druži se sa slobodnim muškarcima, rekoh, a i da se druži, što bih joj branio? Rekla bi mi hoću da se kresnem
sa ovim, baš mi se sviđa, i ne bih imao problema sa time Č:p
17 godina funkcionišemo, i ne vidim sad tu neki problem Č:P

Pa ako to tebi ne smeta , to je bolesno.Jos i da ti kaze da oce sa drugim ti bi to tolerisao.Pa ti bas ne cijenis samog sebe

Ja sam bila,doduše 1990-te. Sad off topic,al moram napisati što je na mene ostavilo utisak.

1.Cirkuska predstava koja traje 3h,u kojoj svira ruska filharmonija. Oni imaju i taj cirkuski fakultet. Nisu nam dali da snimamo,al predivno nešto.
2. Mineraloška zbirka,u to vrijeme najveća na svijetu.
3.Hotel Moskva. Od šansone,preko narodnog veselja a u ponoć kreće striptiz. Konobari idu od stola do stola i otvoreno preporučuju eskort dame koje rade za hotel.
4. Piju nenormalno muškarci i žene,vodku zalijevaju šampanjcem. Špiritus? Bez problema mogu da popiju.
5. Što se tiče teme,žene su im slobodnije od naših,a i od njihovih muškaraca. Bar ono što sam ja vidjela. Sasvim im je normalno da provedu noć sa nekim ko im se dopadne,a kog su tu noć upoznale. Kad se popije sve može,trijezne se,a ionako dosta piju zeleni čaj koji se ne može ni upola usporediti sa ovim našim koliko je jak i što ga mi imamo na tržištu.

Danas neznam kako je,ali tako je bilo tih devedesetih kada sam ja bila sa par kolega u studentskoj razmjeni i kada su oni pravili kombinacije da uvjek jedna soba ostane naveče slobodna za "uspomenu" iz Rusije. 😊
zato sad su u ukraini popušili ***** i moskva je puna muslimana. samo nek se jebu i piju zagarntovana im je budučnost. ceo slovenski svjet je katastrofa. pogledaj one majmunolike iz afrike i azije osvojili ceo bjeli svjet ! 🤮

A onda dalje.
Kako žena reaguje na to kada vidi penis nepoznatog muškarca a kako muškarac kada vidi njenu picu?
U većini slučajeva žena će da kaže uf, šta je bre ovo, dok će muškarac da reaguje sa mmmmmm

Znači reakcija na golo telo nije ista.
Žena će se primiti ako joj se inače osoba dopada tada će reći mmmm, ali ako joj se osoba ne dopada biće negativna reakcija. Sa druge strane, muškarac će slično gledati na sise i pich.ku nevezano od toga da li mu se osoba dopada.
ovo nema veze sa istinom. i šta smo mi manijaci svi od reda ma daj molim te !

ovo nema veze sa istinom. i šta smo mi manijaci svi od reda ma daj molim te !
To je zato sto nismo navikli na gola tela. Zapravo da smo normalni gledali bi u gola tela bez da se seskualno uzbudimo.
Bio je nudisticki pokret, ne znam dokle se stiglo, ali osnovni problem je upravo to, sto mi golo telo smatramo kao
poziv na seks, sto u principu ne bi trebalo, da smo normalni.

Vidi sad ovo.
U trenucima najveće zaljubljenosti, kada su dvoje zajedno, žene ne mogu da shvate kako je to moguće da bi on MOGAO da bude sa nekom drugom? Njima to ne ide u glavu. Ne da li hoće ili neće, već da uopšte može. To je većini žena nezamislivo, jer ako se jako pale na nekoga i zaljubljene su njima je skoro pa nemoguće tako nešto.. da uživaju sasvim u kresu sa nekim drugim u to vreme. Ne govorim kada se ljubav oladi, već ono kada su oboje zaljubljeni. I od vrlo emotivnih muškaraca sam čula da to mogu da izvedu, samo je pitanje da li žele ili ne.

I još, zanimljivost, od par njih sam čula da su najbolje sexove imali sa osobama koje uopšte nisu voleli, a da sa osobama koje su baš voleli sex je bio objektivno gledajući često ništa posebno. Kod žena je to retko čuti.
ovo drugo potvrđujem 1000%.

To je zato sto nismo navikli na gola tela. Zapravo da smo normalni gledali bi u gola tela bez da se seskualno uzbudimo.
Bio je nudisticki pokret, ne znam dokle se stiglo, ali osnovni problem je upravo to, sto mi golo telo smatramo kao
poziv na seks, sto u principu ne bi trebalo, da smo normalni.
nebi se ja baš složio stobom gola ona do tebe a ti šta češ da meditiraš. druže nemoj !

Bilo bi zanimljivo pročitati šta muškarci misle o ženskoj seksualnosti, kako se žene pale, šta vole u seksu generalno, koliko im seksualnost zavisi od partnera, koliko im je uslovljena emocijama ili nečim drugim, koliko su vizuelne, kada im strast nestaje itd
Neki moj pogled na žensku seksualnost jeste da je složenija od muške. Po meni je neki default da bi se žena opustila i prepustila po pitanju seksualnog odnosa da se oseća bezbedno i sigurno (ovo ne mora nužno značiti da je i emotivna komponenta uključena, mada uglavnom ume veoma pozitivno da utiče na ovo). Što se paljenja tiče za razliku od nas likova ženama uglavnom treba više vremena da se napale/ovlaže/opuste i sl. rekao bih i da žene više gledaju na detalje i posvećenost partnera. Za kvalitetan seks je idealan obazriv partner, koji zna šta radi i koji ne žuri/ne pritiska. Sada generalno u seksu - da lik zna šta da radi sa klitorisom, da seks traje duže + da je uključen i oral (on njoj) u najvećem broju slučajeva, natprosečna debljina je bitnija od dužine. Možda grešim za ovo, mada ima neka specifična iskustva - mislim da na žene bolji seksualni utisak ostavljaju likovi koji umeju i da im nanesu neku blažu dozu bola u smislu seks je bio umereno grublji - na granici između užitka i slatke boli + da se osećaju "posledice" i sutradan.
Da li/koliko seksualnost zavisi od partnera - rekao bih da zavisi od situacije i toga šta žena traži, da li na prvom mestu traži nekog sa kim može da se poveže/opusti/uplovi u nešto ili traži seksualno iskustvo (mislim da ovde i nije toliko bitno pitanje partnera).
Ova uslovljenost emocijama mi je nešto kontroverznija tema - pitanje je kakvim emocijama i kakvo je trenutno emotivno stanje osobe.
Pozitivne emocije bi značile pozitivna seksualnost, negativne emocije (loša slika o sebi, negativna iskustva/traume iz prošlosti) često mogu dovesti do problematičnih situacija (na sreću ne uvek, mada ima ozbiljan broj slučajeva).
Rekao bih da je većina žena nešto vizuelnija od muškaraca tj. da uglavnom imaju neki svoj tip muškaraca, dok sa druge strane kod muških većina toga ima prolaz. Pre bih rekao da je ovo vizuelno filter za izbor, ako prvi-drugi seks budu loši uglavnom žene izgube interesovanje za bilo šta dalje.
Dodatak, ako na ovo nemate neke odgovore, onda šta znači intimnost za muškarce i za žene i koliko utiče na sex? Ima li razlika?
Teško je reći, mislim da najveći broj ljudi i ne razmišlja o intimnosti na neki otvoren način tj. ne verbalizuje intimnost. U osnovi za mene intimnost dođe "in to me you see" i više se svodi na forme povezivanja i građenja odnosa sa nekim. Seksualna ekspresija je jedan od vidova ovoga, mada mislim da nije najnužniji (ali ipak jeste u samom vrhu).

Razumevanje i sklad u sexu su najbitniji za vezu,za kvalitetan odnos.osetiti ženu,njene želje,poznavati njeno telo,njena čula je umetnost koju muškarac uči tokom celog živita i što pre to sazna bolju vezu ima.
Koliko god je bitno znati šta žena voli,šta je uzbudjuje,šta joj orija tako je vrlo bitno,mođda i bitnije, osetiti šra ne voli,šta ne đeli i to ne činiti u toku sexa.
Sve to deluje komplikovano,teško,ali nije, sve to znanje ili neznanje deli muškarce na one koji hebu i one koji vode ljubav.

Razumevanje i sklad u sexu su najbitniji za vezu,za kvalitetan odnos.osetiti ženu,njene želje,poznavati njeno telo,njena čula je umetnost koju muškarac uči tokom celog živita i što pre to sazna bolju vezu ima.
Koliko god je bitno znati šta žena voli,šta je uzbudjuje,šta joj orija tako je vrlo bitno,mođda i bitnije, osetiti šra ne voli,šta ne đeli i to ne činiti u toku sexa.
Sve to deluje komplikovano,teško,ali nije, sve to znanje ili neznanje deli muškarce na one koji hebu i one koji vode ljubav.
jos jedan dr gete

Ja mogu sve da pojasnim da bude jasno ali neko ne moze da shvati,neko ne zeli a neko se ne slaze iz nekog razloga i opet smo na pocetku,stavis dve zene u 4 zida posvadjace se,stavis 40 vojnika u sobu budu kao 1

ovaj eksperiment je zapravo sproveden sa grupom dečaka i devojčica, i obrnuto se desilo, dečaci su vremenom uspostavili anarhiju i ratno stanje, a devojčice su nakon početnog haosa uspostavile red i disciplinu

tako da džaba se tešiš da ne možeš sa ženom jer su žene sklone haosu. nego jer tvoj personaliti

Back