Sančo Panča
Domaćin
- Poruka
- 3.452
Ако ништа друго, вјештачка интелигенција не даје одговоре на ошишаној латиници.sta msilite..da li je vestacka inteligencija pametnija od nas?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ако ништа друго, вјештачка интелигенција не даје одговоре на ошишаној латиници.sta msilite..da li je vestacka inteligencija pametnija od nas?
Sa ili bez podataka, nema inteligencije. To je samo tekst procesor, malo unapredjen. Sva inteligencija je u onom ko je pisao program...Vestacka intelegencija samo manipulise podatcima koje je covek ubacio. Bez podataka nema intelegencije.
Da i ti si redak izuzetak koji to kapira.pa jeste, i ja sam to navela kao primer, možda pogrešno. No koliko sam videla na to se ide. Ako žene gledaš kako su dobre za ono, mora da ih ne tretiraš kao ličnosti. Pa mislim, šta da se kaže na to. Ni ja ne želim da me u sexu neko tretira kao ličnost (da bude svestan ko sam, mog mišljenja, posla, života itd itd), već kao predmet požude. I ljudi mogu imati uloge u sexu sasvim drugačije nego što su im uloge u životu. To je možda predmet sporenja.
ne, ali daje određenu težinu. Ja se recimo potpuno slažem sa napisanimsta msilite..da li je vestacka inteligencija pametnija od nas?
veštački si inteligentanne, ali daje određenu težinu. Ja se recimo potpuno slažem sa napisanim
totalno izveštačenveštački si inteligentan![]()
Таквих је мушкараца одувек било као и жена. Зашто се фокусираш на њих? Шта ти ту тачно смета? Постоје жене које желе да буду сексуални објекат и радо се препусте таквим мушкарцима. Мислим да тебе то не угрожава никако.Ko priča ?
Muškarci koji su sa sto miliona komentara dokazali da je žena seksualni objekat i da treba biti funkcionalna da bi njemu bilo dobro?
Nisam vidjela da je tema otvorena na ljisu inače nebi ni uskocila
Tako da nemam više šta drugo reci! To je sve !
Par internet klovnova nije presek društva. Na forumima se ne rešavaju statusi pojedinaca u društvu. Za to se čovek bori sam.Posto se u poslednje vreme dosta prica oko mizoginije na forumu resio sam da se konsultujem sa vestackom inteligencijom oko toga.
i ovo su odgovori koje mi je dala (vestacka inteligencija je inace zenskog roda)
prvo na pitanje da li se preteruje oko mizoginije.
Јеси ли свестан чему си овим отворио врата?Posto se u poslednje vreme dosta prica oko mizoginije na forumu resio sam da se konsultujem sa vestackom inteligencijom oko toga.
i ovo su odgovori koje mi je dala (vestacka inteligencija je inace zenskog roda)
prvo na pitanje da li se preteruje oko mizoginije.
Mislim da se preteruje u najvećem broju slučajeva, a te slučajeve doživljavam kao neki copy/paste sa zapada gde su navikli da izvlače keš/lični interes iz takvih priča.Prvo na pitanje da li se preteruje oko mizoginije.
Nije pametnija, samo može biti u stanju da daje nepristrasne odgovore.sta msilite..da li je vestacka inteligencija pametnija od nas?
Nije da je nema...Da li se preteruje oko mizoginije i da li se taj pojam zloupotrebljava?
Ne preteruje se.
Šta bi bili konkretni primeri mizogenije?
Takođe, kako izgleda mizogena osoba?