Da li se preteruje oko mizoginije i da li se taj pojam zloupotrebljava

pa jeste, i ja sam to navela kao primer, možda pogrešno. No koliko sam videla na to se ide. Ako žene gledaš kako su dobre za ono, mora da ih ne tretiraš kao ličnosti. Pa mislim, šta da se kaže na to. Ni ja ne želim da me u sexu neko tretira kao ličnost (da bude svestan ko sam, mog mišljenja, posla, života itd itd), već kao predmet požude. I ljudi mogu imati uloge u sexu sasvim drugačije nego što su im uloge u životu. To je možda predmet sporenja.
Da i ti si redak izuzetak koji to kapira.
 
My responses are generated based on a mixture of licensed data, data created by human trainers, and publicly available data.

What is licensed data in this context?

In the context of AI models like mine, "licensed data" refers to information and data that has been legally obtained, often through partnerships or agreements with various data sources, organizations, or content providers. This data is used to train the model and provide factual information and context for responses.
 
Does licensed data include information provided by non- government organizations?

Yes, licensed data used in the training of AI models like mine can include information from a variety of sources, including non-governmental organizations (NGOs) and other non-government entities. These organizations often provide valuable data and information on various topics, such as social issues, environment, health, and more. This data can contribute to the model's knowledge base and help provide information and context on a wide range of subjects.
 
Ko priča ?

Muškarci koji su sa sto miliona komentara dokazali da je žena seksualni objekat i da treba biti funkcionalna da bi njemu bilo dobro?

Nisam vidjela da je tema otvorena na ljisu inače nebi ni uskocila

Tako da nemam više šta drugo reci! To je sve !
Таквих је мушкараца одувек било као и жена. Зашто се фокусираш на њих? Шта ти ту тачно смета? Постоје жене које желе да буду сексуални објекат и радо се препусте таквим мушкарцима. Мислим да тебе то не угрожава никако.
 
Posto se u poslednje vreme dosta prica oko mizoginije na forumu resio sam da se konsultujem sa vestackom inteligencijom oko toga.
i ovo su odgovori koje mi je dala (vestacka inteligencija je inace zenskog roda :kez: )

prvo na pitanje da li se preteruje oko mizoginije.
Par internet klovnova nije presek društva. Na forumima se ne rešavaju statusi pojedinaca u društvu. Za to se čovek bori sam.
 
Posto se u poslednje vreme dosta prica oko mizoginije na forumu resio sam da se konsultujem sa vestackom inteligencijom oko toga.
i ovo su odgovori koje mi je dala (vestacka inteligencija je inace zenskog roda :kez: )

prvo na pitanje da li se preteruje oko mizoginije.
Јеси ли свестан чему си овим отворио врата? :zcepanje:
Почело је, а тек очекујем да у свакој теми постују одговоре АИ на сваку тему, нахебали смо :roll:
 
Prvo na pitanje da li se preteruje oko mizoginije.
Mislim da se preteruje u najvećem broju slučajeva, a te slučajeve doživljavam kao neki copy/paste sa zapada gde su navikli da izvlače keš/lični interes iz takvih priča.
sta msilite..da li je vestacka inteligencija pametnija od nas?
Nije pametnija, samo može biti u stanju da daje nepristrasne odgovore.
 

Da li se preteruje oko mizoginije i da li se taj pojam zloupotrebljava?​


Ne preteruje se.
Nije da je nema...
Čak i kad je umotana u paketić (sa roze mašnicom)...i sa smeškom se može mrzeti...
To je relativno mali broj ali je ipak broj.
Većina tera neki inat, naljuti se, pa ronza.
To je uvređenost, nije mržnja.
 

Back
Top