- Poruka
- 131.140
Moguće, čak i ja ne znam sve.Ма немогуће!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moguće, čak i ja ne znam sve.Ма немогуће!!!
Ma, zna vragaАли ти их ипак све знаш?
kad natali to kaze ti se slazes a ja kad kazem oteras me u racStvarno su preterali sa tim podžanrovima, dosta toga je potpuna glupost gde se neke razlike jedva mogu uočiti.
Obrazloži ovo, šta ti toliko smeta da ga obilaziš u širokom luku?Ma, zna vraga
Udri ga na copy/paste, samo da se piše!
Najomiljeniji podforum( nekada) obilazim u širokom luku!
Kako Maiden nije, šta su onda?Znam recimo da je Iron Maiden heavy metal.
Znam prepoznati i razliku izmedju death i black metala.
Pa heavy metal, onaj skolski.Kako Maiden nije, šta su onda?
Au, šta mi je, pročitao sam da Maiden nije heavy metal, a što je najgore niti sam drogiran niti pijan.Pa heavy metal, onaj skolski.
Baudrillard, da ti nisi tretirao kakve narkotike?
Joj boze dragi, volio bi se s tobom nadrogirati, ili barem zapiti, ozbiljno to mislim.
previse metalaAu, šta mi je, pročitao sam da Maiden nije heavy metal, a što je najgore niti sam drogiran niti pijan.
Ne znam, ovo je zabrinjavajuće.previse metala![]()
Ima, kako nema razlike. Onaj ko se npr ki ja ne razume u pravo reci ce nekad je bilo onako a sade je ovako a pravnici nauce te nove izraze i sta konkretno znace djavo im klijente odno.gledam ovu temu
https://forum.krstarica.com/threads/ebm-electronic-body-music.925664/
i citam
"Electronic Body Music"
"indastrijal"
"elektropank"
znam da takvih raznih izraza ima milion
secam se
nekad je bilo
narodna
starogradska
disko
rok (sa podvrstom pop rok)
pank
metal (sa podvrstom hard rok)
rep
i to je to
zasto se stvaraju toliki podzanrovi za koje realno mnogi ne umeju ni da odrede razliku?
Pa Maiden smatram skolskim metalom.Au, šta mi je, pročitao sam da Maiden nije heavy metal, a što je najgore niti sam drogiran niti pijan.
Metal je cool muzika, u svojim najfinijim izvedbama u rangu s klasikom.previse metala![]()