Da li se pravite glupe?

no, a od kad je glupost na ceni pa da neko mora da se pravi glup iz bilo kojih razloga

Citam, citam, ali ovaj post lovim.
I od kad je izigravanje gluposti na ceni?
Stvarno zasto se praviti glup? Perfidno, lukavo, da.
Kratkovido, mozda, al' glupo, nikako.

Svaki muskarac zudi za pametnom zenom, samo sto je to preveliki izazov za vecinu i nosi odredjene potencijalne posledice sa sobom. Upravo je to kljucni razlog zasto muskarci uglavnom izaberu ne tako pametne zene.

Da li glumite da ste neveste, da ste neiskusne, da niste promucurne, da li se smejete na silu i kad vam nije duhovit, samo jer zelite da ostanete sa njim neki duzi period, da vas ne prihvati kao intelektualnu pretnju jer da u vama vidi sposobnog manipulatora i vestog govornika, da mu ne proradi sujeta ili zbog bilo cega drugog?

Ja htedoh da im kazem da si pametno bice, i da se ne igraju rendzera, ali ja ovaj post ne razumem nikako, mislim prenesene imputacije i to. Ti, kao i svako, odredjujes svoju visinu leta i ne dozvoli da te bilo ko ikada prizemlji. Jesi pametno stvorenje. :)

Svaki muskarac zudi za pametnom zenom, samo sto je to preveliki izazov za vecinu i nosi odredjene potencijalne posledice sa sobom. Upravo je to kljucni razlog zasto muskarci uglavnom izaberu ne tako pametne zene.

Da li glumite da ste neveste, da ste neiskusne, da niste promucurne, da li se smejete na silu i kad vam nije duhovit, samo jer zelite da ostanete sa njim neki duzi period, da vas ne prihvati kao intelektualnu pretnju jer da u vama vidi sposobnog manipulatora i vestog govornika, da mu ne proradi sujeta ili zbog bilo cega drugog?
pa kontam da se pametni privlace isto ko i manje pametni,ko i prosecni itd...ako neko bas hoce da bude sa osobom koja mu nije na nivou,aj da kazem,mada nesrecno zvuci, i to samo bi bila pametnija u odnosu na nju,to su vec neki kompleksi...

ne pretvaram se jer ne znam,a nije da ne bi koristilo...nikad gospodje od mene al vec sam se pomirila sa tim pa idem takva kakva sam.

Kada sam u situaciji da moram da se vadim, obavezno se pravim glupa. Muskarci negde instiktivno staju u zastitu i sve sto treba dobijem na dlanu. *******, kad oni nas mogu da koriste, mozemo i mi njih :)

Back