- Poruka
- 743
Samo se u Vojsci nesto mora
Ja sam je davno odsluzio i ne moram vise nista
Zapostavljen od koga ?
Nisam, devojka me voli, roditelji isto drustvo takodje 

Zapostavljen od koga ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne možeš na duge staze održati istu količinu strasti, a naročito u zajedničkom životu posle nekoliko godina ljudi počnu da podrazumevaju jedno drugo.
Ako dođe do zasićenja pitanje kreativnosti je kako ga pobediti.
ljudima nedostaje impuls, pokretač, vetar u leđa, prelenji su i za sebe i za druge...
najlakše je zavaliti se u fotelju i pobeći u nerealni svet... sve sam to već prošla i mogu reći da sam izlečeni zapostavljač.
hahajavi se kad budeš imao kilometražu od petnaest godina da malo prodiskutujemo da vidimo šta će tada da ti bude impuls?
I ovaj kamen zemlje Srbije,
Što preteć suncu dere kroz oblak,
Sumornog čela mračnim borama,
O vekovečnosti priča dalekoj,
Pokazujući nemom mimikom
Obraza svoga brazde duboke.
![]()
Ako nađeš nekog ko tebe može da trpi, moj ti je savet da se skrasiš i ne talasaš mnogo.Jeste li razmišljali o tome?Da li ste u vezi, braku ili ste slobodan strelac pa vas ovo pitanje ne dotiče?Primetio sam da žene često i uvek potenciraju ovo pitanje a mi gotovo nikad.A ono se tiče vređanja, potcenjivanja i pasivne agresije koje žene jako dobro sprovode protiv nas. I te tri stvari nisu zakonski kažnjive.
Šta kažete?
Po meni je najbolji lek za ovo naći drugu ženu, što pre to bolje.![]()
Pa i problemi imaju neku gradaciju, šta nije jasno?
Porodično nasilje kao možda i najteža situacija i sl, sa druge strane neke benigne nesuglasice...Ili recimo, evo primer ove žene koja je postavila temu o mužu ovisniku od igrica koji zbog toga zapostavlja porodicu.Eto, to je problem koji naginje ka ozbiljnoj krizi ali ga je moguće rešiti, sigurno je ne bi savetovali da "šutne lika" i nađe novog?
ps. po ko zna koji put sam te zamolila da mi ne repliciraš jer znam da ne nameravaš normalno diskutovati...sigurna sam da negde iza ćoška vreba provokacija, pogrešno tumačenje napisanog teksta, tendenciozno vađenje iz konteksta, okretanje na lični nivo, projekcija pa i verbalna agresija, a taj tvoj metod navlačenja sagovornika kojeg želiš da ukloniš da odgovori na uvredu i tako popije ban nakon tvog dupeuvlakačkog kmečanja moderaciji, već je odavno poznat. Ipak, ti si poput vreće koja neodoljivo privlači da te uprkos sankcijama čovek iznabija, išuta i razvali do neprepoznatljivosti.
Naročito kada na neki normalan odgovor šibneš bahatu, pritupastu i iritantnu repliku tipa: Šta ti frfljaš ? ili tome sično.
E tada bih te odrobijala.