Da li se osećate zapostavljenim?

starcraft

Domaćin
Banovan
Poruka
3.607
Jeste li razmišljali o tome?Da li ste u vezi, braku ili ste slobodan strelac pa vas ovo pitanje ne dotiče?Primetio sam da žene često i uvek potenciraju ovo pitanje a mi gotovo nikad.A ono se tiče vređanja, potcenjivanja i pasivne agresije koje žene jako dobro sprovode protiv nas. I te tri stvari nisu zakonski kažnjive.:think:
Šta kažete?
Po meni je najbolji lek za ovo naći drugu ženu, što pre to bolje.:ok:

DA BI SE COVEK OSECAO ZAPOSTAVLJEN,TREBA DA CENI ONE,KOJI GA "ZAPOSTAVLJAJU". OBZIROM DA JA NISAM JOS SREO NEKOGA,KOGA CENIM VISE OD SEBE,ONDA I
NE MOGU DA SE OSECAM ZAPOSTAVLJENIM. SAMO LJUDI SA KOMPLEKSOM INFERIORNOSTI,MOGU DA IMAJU TAJ OSECAJ,DA SU "ZAPOSTAVLJENI".ETO TO BI UKRATKO,BILO
SVE O OVOJ TEMI.

DA BI SE COVEK OSECAO ZAPOSTAVLJEN,TREBA DA CENI ONE,KOJI GA "ZAPOSTAVLJAJU". OBZIROM DA JA NISAM JOS SREO NEKOGA,KOGA CENIM VISE OD SEBE,ONDA I
NE MOGU DA SE OSECAM ZAPOSTAVLJENIM. SAMO LJUDI SA KOMPLEKSOM INFERIORNOSTI,MOGU DA IMAJU TAJ OSECAJ,DA SU "ZAPOSTAVLJENI".ETO TO BI UKRATKO,BILO
SVE O OVOJ TEMI.
Šta će ti žena koju ne poštuješ i ne ceniš?

Jeste li razmišljali o tome?Da li ste u vezi, braku ili ste slobodan strelac pa vas ovo pitanje ne dotiče?Primetio sam da žene često i uvek potenciraju ovo pitanje a mi gotovo nikad.A ono se tiče vređanja, potcenjivanja i pasivne agresije koje žene jako dobro sprovode protiv nas. I te tri stvari nisu zakonski kažnjive.:think:
Šta kažete?
Po meni je najbolji lek za ovo naći drugu ženu, što pre to bolje.:ok:

Ne znam. Meni to uglavnom deluje kao pokazatelj njihove praznine i neispunjenosti, mada umeju muskarci da budu neosetljivi i introventni i to valjda ide sa godinama, ali ko ce ga znati.
Te price "Postao je hladan" su mi prilican klise, ali nije da ne mogu da budu istina. Oladi se covek...

Svidja mi se tvoj izraz slobodan strelac.:cool::ok:

Potenciraju i muskarci to: "Mislim da bi trebali cesce da se vidjamo", a ona se brecne u sebi:"Ko da si mi ti vazniji od drugarica koje ce biti tu ceo zivot, a ti si prolazan.":kafa:

Bas se secam jedne forumasice koja je ruzila muskarce koji bi da se ogrebu o snoshkicu nazivajuci ih jadnicima, a bukvalno sutradan je rekla nesto tipa da ceni kul likushu kojoj svaki postaje skart nakon 3 meseca.:cool:

Ta zenska agresivnost zakonom nekaznjiva funkcionise samo na plodnom tlu picopatjenistva, "vitestva" i "dzentlmenstva".

A oni koji nece isplaziti jezik i "zaljubiti se" na prvi bljesak mozzarele su nesposobni za ljubav i psihopate.:namcor:

Poslednja izmena:
Opste necasno ponasanje, pa onda se sve meri preko dominacije i titranja jajca , kod oba pola...
Ako se uvece ne javlja, ako kucka viber a ne moze glasom , ako joj se nedelju dana ne trazi seks, a inace joj se trazi svako vece......
Moderna vernost je vernost potrebe a ne vernost odluke...

Treba mi prostora, jos ako je neka dama koja potcenjuje, zvoca i provocira, mada mozda mi treba druga zena onda a ne prostor. :mrgreen:
Zapostavljen, pa retko kada, nemam ja neke prevelike prohteve, mozda jedino u nekim odnosima gde sam se ja cimao, a to mi nije bilo adekvatno uzvraceno pa sam se osecao zapostavljenim. Ovako, jok, prija mi moj prostor, mir, tisina.

Nijedna strast nije potrošena do kraja,
samo je kontaminirana lošim vibracijama, ili je atrofirala...ili zanemarena,
ali oboje se možete potruditi da je oživite.
Ne vidim rešenje isključivo u promeni..Ako si po prirodi inertan, ni ta nova neće dugo potrajati.
Probudi se, pokreni se! :malav:

Sad moram da objašnjavam kad si se već uhvatio za tu reč.. recimo onda da nije baš svaka strast sklona istrošenosti i da ne treba odmah odustati.
Okreneš fokus na posao, decu, neki hobi...šta znam, kafanu, rekreaciju, turske serije, nebitno, normalno je da se energija usmeri na još ponešto...tada se partner oseti zanemaren i poenta je u vraćanju ili oživljavanju, negovanju kakogod, one energije, strasti i želje koja vas je prvobitno spojila.
Zaebano ali ostvarivo samo ako se oboje potrude.

Sad moram da objašnjavam kad si se već uhvatio za tu reč.. recimo onda da nije baš svaka strast sklona istrošenosti i da ne treba odmah odustati.
Okreneš fokus na posao, decu, neki hobi...šta znam, kafanu, rekreaciju, turske serije, nebitno, normalno je da se energija usmeri na još ponešto...tada se partner oseti zanemaren i poenta je u vraćanju ili oživljavanju, negovanju kakogod, one energije, strasti i želje koja vas je prvobitno spojila.
Zaebano ali ostvarivo samo ako se oboje potrude.

a kako se radi to ozivljavanje i koliki je taj trud? vredi li?

Mehom ne ide vise a mahom i jedan nece vise a neredko i oba

Pa dobro, kad ne ide onda ne ide..ali čim se jedan oseća zapostavljenim kao u naslovu, znači da mu je ipak još uvek stalo, da mu smeta što je reciprocitet narušen, što oseća da više daje nego što dobija itd.
Ali ćutati, trpeti, prebacivati loptu..i tako u toj nekoj frustrirajućoj patnji malodušno odustati?
Ne, razgovor je ključ koji otvara vrata rešenja.

Back