Da li se osećate tužno kada gledate stare slike i video zapise?

• Da

glasova: 2 22,2%
  • Ne

glasova: 7 77,8%

• Ukupno glasova
    9

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.825

Šta osećate kada gledate fotografije od ranije? Da li vas to čini srećnijim ili sentimentalnijim?

1709051495703.jpeg

Zašto bih se sad osećala tužno ako sam fotografije pravila uvek kad sam se dobro osećala ili bila u dobrom društvu?
Može se pobuditi malo nostalgije za tim danima, ali sam pre zahvalna da su mi se desili, nego što sam tužna.
Nekad rešim da brišem suvišne fotografije, ali su one uglavnom samo one od skoro.
Od ranije ne bih obrisala čak ni fotografiju pečurke... jer za mene ima neko dublje značenje. :D

Šta osećate kada gledate fotografije od ranije? Da li vas to čini srećnijim ili sentimentalnijim?

Ponekad se osmeh pomeša sa suzama. Sentimentalna sam dok gledam stare fotografije. Svaka probudi po neku uspomenu. Osmeh se meša sa suzama jer znam da draga lica sa fotografija nikada više neću videti.

Ali..lepo je gledati te fotografije.

Volim da gledam stare fotografije, posebno crno-bele. Uživam u tome.
Fotografije novijeg datuma i ne nešto posebno, osim ako je na njima moje dete.
E, ali zajedničke fotografije, na kojima je i moj pok. suprug, još uvek ne mogu da gledam. Mnogo me to uznemirava i rastužuje, gušim se u plimi sećanja koja me preplavj, pa još uvek nisam u stanju da ih gledam, ni posle 4 godine. Možda jednom i naviknem...
Tako da je moj odgovor na pitanje iz naslova teme negde između...
Ne rastužuje me gledanje starih fotografija, osim pomenutih.
Video zapise i ne volim da gledam.

Volim da gledam stare fotografije, posebno crno-bele. Uživam u tome.
Fotografije novijeg datuma i ne nešto posebno, osim ako je na njima moje dete.
E, ali zajedničke fotografije, na kojima je i moj pok. suprug, još uvek ne mogu da gledam. Mnogo me to uznemirava i rastužuje, gušim se u plimi sećanja koja me preplavj, pa još uvek nisam u stanju da ih gledam, ni posle 4 godine. Možda jednom i naviknem...
Tako da je moj odgovor na pitanje iz naslova teme negde između...
Ne rastužuje me gledanje starih fotografija, osim pomenutih.
Video zapise i ne volim da gledam.

i ja to ne volim da gledam

Back