Да ли се може волети две жене у исто време ?

Колико жена се може волети истовремено ? Мислим на љубавно волење, молим за одговоре из искуства !

• Једна

glasova: 1 16,7%
  • Две

glasova: 2 33,3%
  • Три

glasova: 1 16,7%
  • Све које мене воле

glasova: 2 33,3%

• Ukupno glasova
    6
Mene interesuje tvoj mehanizam

Није штос да ја први објашњавама, али ево: Десило ми се да су две жене у исто време виделе у мени неко решење свог живота. Самим тим су се обе максимално добро понашале према мени. И као љубавнице, и као пријатељи. Ја сам ти просто биће, према мени кад си добар - ја сам твој ! Вероватно сам то доживљавао и као млад, али тад нисам знао шта су љубавне патње, па нисам знао ни да ценим све те девојачке поклоне. Ето, то је тај механизам, буди добар према мени и ја сам твој. Што се питања из теме тиче, вероватно бих могао да волим и више њих, кад би све биле свим срцем моје.

Ne treba da volis jednu zenu brate, to je zayeb, treba da si zaljubljen u ljubav. Sve ti se posle samo kaze.

Не зависи то од тебе, није ваљда да неку жену волиш "зато што то тако треба" ? Трик је у томе да те нечија љубав "ухапси", ти не можеш да се одбраниш ... Волиш и ти њу, без могућности избора.

Druže, ovo možeš da tvrdiš samo za sebe (do sada) , a ne da generalizujes.
Ja ti kažem da sam voleo dve devojke istovremeno. Ja ne vidim problem u ljubavi prema više osoba.
Mozda volis ono sto si ti sa njima,dakle volis ustvari sebe.Kod mene ljubav prema dve osobe isto nije moguca,ne mogu ni da budem zaljubljena u dve osobe istovremeno.

Druže, ovo možeš da tvrdiš samo za sebe (do sada) , a ne da generalizujes.
Ja ti kažem da sam voleo dve devojke istovremeno. Ja ne vidim problem u ljubavi prema više osoba.
Mozes voleti psa, oca, majku, sestre i bracu, gomilu njih
Ali to nije ONA ljubav
ONA ljubav ti ispuni srce i letis, ne vidis drugu a kamoli da volis drugu

Mozes voleti psa, oca, majku, sestre i bracu, gomilu njih
Ali to nije ONA ljubav
ONA ljubav ti ispuni srce i letis, ne vidis drugu a kamoli da volis drugu
I opet ti kažem, to ti možeš samo za sebe da tvrdiš. Nisi ti ja, niti bilo ko drugi da znaš šta i kako osećamo.
Mislim, na kraju krajeva, poliamorija nije nešto novo. Jeste čudno drugim ljudima koje je nisu iskusili, ali nije neka novotarija.

Poslednja izmena:

Back