Pače ružno
Aktivan član
- Poruka
- 1.336
Ја сам доживео да волим две жене истовремена. Мислим да сам схватио механизам, објаснићу касније. Вас молим да дате објашњење свог искуства одмах.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene interesuje tvoj mehanizam
Ne treba da volis jednu zenu brate, to je zayeb, treba da si zaljubljen u ljubav. Sve ti se posle samo kaze.
A ti si bio u našim umovima pa znaš?Kad volis ti nisi na ovom svetu, ti samo tu osobu vidis i zelis pored sebe.
Vi sto mislite da mozete voleti vise u stvari ne volite.
Ја сам доживео да волим две жене истовремена. Мислим да сам схватио механизам, објаснићу касније. Вас молим да дате објашњење свог искуства одмах.
zasto ljubav mora da bude uzvracena da bi bila stvarna?Може сигурно. Ако теби неко не даје љубав а само ти си страна која воли, па имаш две неке такве или више њих..
Dobro je dok je u umovima.A ti si bio u našim umovima pa znaš?![]()
Da, ego problem.zasto ljubav mora da bude uzvracena da bi bila stvarna?
Ne, nego sam voleo.A ti si bio u našim umovima pa znaš?![]()
Druže, ovo možeš da tvrdiš samo za sebe (do sada) , a ne da generalizujes.Ne, nego sam voleo.
Druga moze da bude fina koliko hoce i da izgleda kako hoce ali volis onu JEDNU
Mozda volis ono sto si ti sa njima,dakle volis ustvari sebe.Kod mene ljubav prema dve osobe isto nije moguca,ne mogu ni da budem zaljubljena u dve osobe istovremeno.Druže, ovo možeš da tvrdiš samo za sebe (do sada) , a ne da generalizujes.
Ja ti kažem da sam voleo dve devojke istovremeno. Ja ne vidim problem u ljubavi prema više osoba.
Mozes voleti psa, oca, majku, sestre i bracu, gomilu njihDruže, ovo možeš da tvrdiš samo za sebe (do sada) , a ne da generalizujes.
Ja ti kažem da sam voleo dve devojke istovremeno. Ja ne vidim problem u ljubavi prema više osoba.
I opet ti kažem, to ti možeš samo za sebe da tvrdiš. Nisi ti ja, niti bilo ko drugi da znaš šta i kako osećamo.Mozes voleti psa, oca, majku, sestre i bracu, gomilu njih
Ali to nije ONA ljubav
ONA ljubav ti ispuni srce i letis, ne vidis drugu a kamoli da volis drugu