86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Шта он има да зна с ким се петља, примитивац један!Možda bi čovek želeo da zna pre nego što testira njenu plodnost?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шта он има да зна с ким се петља, примитивац један!Možda bi čovek želeo da zna pre nego što testira njenu plodnost?![]()
Primetila si ga, valjda mu je to cilj. Da se istakne na neki način. Da se izdvoji, da privuče pažnju.Imam jednog komšiju ima dužu kosu kao neki rokerski fazon i nosi mini suknje. Nije našminkan ni sređen ali uvek u miniću i izdepilirane noge. Gore je obučen kao muško i nosi sasvim normalno patike ili obične muške cipele.
Uopšte ne kapiram šta mu to znači, pola muško, pola ženskoto je kao trandža u pokušaju?
Imam jednog komšiju ima dužu kosu kao neki rokerski fazon i nosi mini suknje. Nije našminkan ni sređen ali uvek u miniću i izdepilirane noge. Gore je obučen kao muško i nosi sasvim normalno patike ili obične muške cipele.
Uopšte ne kapiram šta mu to znači, pola muško, pola ženskoto je kao trandža u pokušaju?
Транс се облаче као жене, тако да је у ствари проблем да провалиш да је мушко, што многи не могу да разликују...Šta kažete?
Da li je to prepoznatljivo? I koja su to fizičke karakteristike na osnovu kojih možete zaključiti da je neka osoba npr. trans-žena?
I da li ste nekad prepoznali trans osobe?
A i sad baš cepidlačiti u ovim godinama na ovu krizu...Транс се облаче као жене, тако да је у ствари проблем да провалиш да је мушко, што многи не могу да разликују...
I ne prdi na ljubičice.moze, smrde joj noge
Ako bih ja sad obukla haljinu i zalepila brkove i bradu to bi bilo kao da se podsmevam sama sebi…Ili muškarcima?![]()
Шта знам, виђао сам уверљивије примерке. Не кажем да не личи на женско, само кажем да сам виђао и женственије од овог.Za ovu nikada ne bi rekli da je bila musko.
Pogledajte prilog 1333156
A imas nekih kojima jabucica nije izrazena.Ja bi reko jabucicu ne mogu da izvade
Ja za ovo ne bih rekao da je ljudsko biće uopšte. Toliko fotošopa ovde ima da bih opušteno poverovao da u originalu ovo uopšte nije čovek nego jazavac.Za ovu nikada ne bi rekli da je bila musko.
Za ovu nikada ne bi rekli da je bila musko.
ček da izguglam transŠta kažete?
Da li je to prepoznatljivo? I koja su to fizičke karakteristike na osnovu kojih možete zaključiti da je neka osoba npr. trans-žena?
I da li ste nekad prepoznali trans osobe?