Da li se može prepoznati da je određena osoba trans?

Imam jednog komšiju ima dužu kosu kao neki rokerski fazon i nosi mini suknje. Nije našminkan ni sređen ali uvek u miniću i izdepilirane noge. Gore je obučen kao muško i nosi sasvim normalno patike ili obične muške cipele.

Uopšte ne kapiram šta mu to znači, pola muško, pola žensko 🤷‍♀️ to je kao trandža u pokušaju?
Primetila si ga, valjda mu je to cilj. Da se istakne na neki način. Da se izdvoji, da privuče pažnju.
 
Imam jednog komšiju ima dužu kosu kao neki rokerski fazon i nosi mini suknje. Nije našminkan ni sređen ali uvek u miniću i izdepilirane noge. Gore je obučen kao muško i nosi sasvim normalno patike ili obične muške cipele.

Uopšte ne kapiram šta mu to znači, pola muško, pola žensko 🤷‍♀️ to je kao trandža u pokušaju?
Screenshot_20230320-190739_Chrome.jpg

Mozda ovo 🤷‍♀️.
 

Hmmm… u suštini svako od nas ma muški i ženski princip u sebi i da bi bio zdrava ličnost mora oba da prihvati. Ova rodna fluidnost ili ne znam kako da nazovem je po mom mišljenju, kao karikiranje suprotnog pola.

Ako bih ja sad obukla haljinu i zalepila brkove i bradu to bi bilo kao da se podsmevam sama sebi…Ili muškarcima? 🤷‍♀️
 
Šta kažete?
Da li je to prepoznatljivo? I koja su to fizičke karakteristike na osnovu kojih možete zaključiti da je neka osoba npr. trans-žena?
I da li ste nekad prepoznali trans osobe?
Транс се облаче као жене, тако да је у ствари проблем да провалиш да је мушко, што многи не могу да разликују...
 
Nikad ne mogu zaboraviti prizor u jednoj prodavnici obuce u Njemackoj.
Gledam ja cipele i onako odozdo na gore pogledah jedna zena proba cipele.Kad ona podize glavu,vidjeh da je gola,tj golih zenskih grudi,ogrnuta samo bundicom,a zapravo je muskarac,glava muskarca.
Niko ga,osim mene 😂,nije ni konstatovao,a kamoli se zacudio toj golotinji u prodavnici cipela.Pomislila sam kako bi to izgledalo kod nas.Ali ocigledno su oni naucili na svakakva cudesa i nakaradnosti.
 
Drugi slucaj nakaradnosti u toj istoj Njemackoj sam vidjela,mozda sam i pricala nekad ovde,kad je zena,crkinja,ozbiljna gospodja u godinama,mozda oko pedeset do sezdeset,dosla na autobusku stanicu da ceka bus.Kad je gledas odozgo,obucena elegantno,frizura,sminka,sve ok.A dole,gole guzice,bez gaca,sa nekim cudnim pantalonama koje imaju samo neki prednji dio.I tako,golim dupetom sjede na klupu da ceka bus.Meni je ti bilo nevjerovatno.Hajde da je neka tinejdzerka,pa izvodi egzibicije,ali ozbiljna zena.
Kod nas jos nisam vidjela slicne primjere,sto ne znaci da nece biti.
 
Kako mislis? Inache ili? Ne razumem pitanje gospodine, gospodjo pardon. Kunem vam se znao sam zhenu koja je mushko mada se trudi da deluje zhenstveno, ili je mushko al se trudi dabude zhena, mada na zdravstvenoj je pisalo zhensko ime.. Nvm, stojimo nas troje, bracni par i ja u sex klubu, stoji nedaleko od nas grupica cica, buduci da je klub takav jasno je da neko od njih trans, no svo troje smo konstatovali da je jedna tu mega riba definitivno zhensko i mozhda najatraktivnija zhenska u klubu, naravno trans je, ne bi pricho da nije. Ne mosh da provalish, ne znam mozhda po adamovoj jabuchici al to se ne vidi ni svakom mushkarcu. Kapiram narochito ako krene sa terapijama u pubertetu, do 20te zhensko s resom.
 
Za ovu nikada ne bi rekli da je bila musko.
Pogledajte prilog 1333156

Meni ne izgleda bas prirodno. Sa ovoliko silikona mozes biti prethodno sta god...

Pamtim jedan film, kao dete sam ga gledala.
Dzeremi Ajrons za nekom Kineskinjom gubi glavu i stalno ima seks u odredjenim pozama a jadan nikako da shvati da je zavodnica muskarac.

I kao malecka u tu pricu nisam poverovala.
 
Moje jučerašnje iskustvo. Razgledam odeću na ženskom odelenju, pored mene 2 mlađe žene, prilično neukusno i napadno obučene, u minićima, ne obraćam pažnju na njih, vidim ih samo perifernim vidom. Relativno smo blizu, i čujem muški glas. Ne interesuju me drugi kupci, ali mozak obradi podatke i šalje poruku da tu nešto nije u redu. U okolini nema nigde muškarca, ali mu je glas tu. Tek sam onda obratila pažnju na njih, zaista izgledaju kao žene, koliko se to u prolazu, bez većeg zagledanja može ustanoviti. Strpljivo su birale, diskutovale, i uputile se u probne kabine, na odelenju gde je ceo sprat samo za žene.
Razmišljala sam čime li se bave, kako zarađuju za život.
 

Back
Top