Ja ti kažem da je Branimir Glavaš U RATU sledio tu tvoju logiku i ubijao srpsku decu po Slavoniji! I, izvini, ništa nije manje monstruozno kod ubistva u ratu negu u miru!
A, što se tiče ovog metak ili agonija- nije u pitanju vrsta izvršenja! Fosilvaso je jasno rekao da je opravdano ubiti nenaoružanog civila jer je on potencijalna pretnja budući da se sutra može vratiti s puškom (dakle, neverovatno!) i moj komentar ide na tu stranu, i d aje to člasno ratovanje! Malo sutra!
A, budući da insistira na zločinhima drugih strana namerno sam pomenula i srpske civile koji su stradavali zbog takvih idiotizama (gledaj izveštaje s Kosova, fosilvaso) stradavaju i danas!
Tu nisu u pitanju vojni zarobljenici, nisu uopšte u pitanju vojnici, to je u pitanju sloboda postavljanja moralnih i zakona ratovanja tako neke "pamwtnice" koji, kao što sam već rekla, neće samo odrediti šta je časno a šta nije nego čak i da je dete od 14 godina "potencijalni vojnik"!
A ovo, fosilvaso za Srbe kojih su se bojali i nisu ih likvidirali je, u najmanju ruku, morbidno prema svim srpskim žrtvama "kojih se nisu bojali"! ali, tvoji smajliji posle reči žrtva, genocid i mudžahedini su ionako već postali tvoj zaštitini znak!