Da li se moderne devojke plaše jakog muškarca?

Shvatili su te i razumeli, zato i beže pre nego li se probude da vide svoje genitalije međ tvojim zubima, dok se krvavo smešiš sa drugog kraja sobe.

Pričaš gluposti. Ali, svako ima pravo na sopstveni stav. To je samo tvoje viđenje ali nažalost nema veze sa onim, šta ja kao osoba jesam.

Ja ne videh jaku zenu i svaka je sizila i kmecala kad sam je sutnuo a tek kad bi shvatila da sam pored nje vec imao u rezervi jos jednu tu bi tek bio debakl.
Zene su potrosna roba vrlo jeftina i kvarljiva dakle uzmi nategni i sutni.

Kakav si ti onda karakteran muškarac, izvini što te pitam, kada si već pored nje, imao nekoga u rezervi, kako kažeš? To po meni ne radi karakteran muškarac ako istinski voli neku ženu. Znači, tu nema govora o oksrenosti, ako si mislima sa jednom, a u pregovorima sa nekim drugim, izvini, po meni to nije odlika karakternog muškarca.

Potrošne robe je oduvek bilo i biće, kao i lakih kupaca, kojima je na prvi mah bolje glolub na krani nego vrabac u ruci. Svako biće je nečije dete, prema tome, svaka ta žena, tako da, trebaš to imati u pameti. Šta dana sutra, da ti dobješ ćerku? I tada bi mislio da su sve žene kvarljiva roba?

Kad izgubis nadu i nista vise ne ocekujes, ne mozes da se razocaras. Karakter kod zene je deo sminke, kad naviknes na njega prvo sto uradis sa budjenjem je da ga popravis.

"Volim te beskrajno mnogo; svega mi na ovome belom svetu. Sve što imam, ja dala bih za još jednu priliku. Za još jednu šansu, da popravim sve. Da izmenim sve. Toliko te beskrajno duša moja voli i srce želi. Na izmaku sam snaga. Molim te svakim danom u mislima, da prekinemo ovo ćutanje, ovo neprijateljstvovanje. Ovu "zaveru " ne govorenja, ne poverenja, otuđene ljubavi. Prelomi i "spasi " me. Uhvati, dok ne bude prekasno. Dok ne "razbijem" se. Molim te. Preklinjem. Nije moguće da od tolike ljubavi ništa ostalo nije. Ne verujem u to. Mnogo te volim. I ne želim da se ne sećam. Ne mogu. Jednostavno, ne umem. Jer želim tebe. Ne želim da zaboravim. Prekini ovo "loodilo", znam da možeš. Kao i što znam...da ne želiš. Plačem.

Beskrajno te čisto, čisto...Volim. Beskrajno mnogo. I istinski. "Spasi" me. "

Napisa karakterna zena koja zeli da vidi pete nekog muskarca. Nemam nista protiv tebe ni stobom, ali pade mi kao primerak kako zene jedno pricaju drugo misle, a sasvim trece rade.

Ja dok sma imala nadu, ja sam se nadala. Kada sam je izgubila, tada sma prestala da se nadam. Kada sam se prevarila u sopstvenim očekivanjima, tada sam shvatila u čemu sam pogrešila. Ali, to je neka duga priča, o kojoj nemam nameru da polemišem.

Karakter je ono s ačim se rađaš, poštovani kolega. To nije krema, ili šminka. Barem meni. Možda se Vi šminkate. :) Ja nemam potrebu, za istim. Jer ja moj karakter nosim sa sobom, ne "oblačim" ga po potrebi, za znane i neznane.

Što se tiče teksta...vidim da ste se zdušno potrudili da iskopate moj tekst, sa jedne teme, na Romantici. I da izlistate sve postove moje, jer Vi niste stalni pisač na dotičnom pdf - u, pa eto moradoste nešto da mi izvučete iz konteksta, a niste preneli čitav tekst u celini, koji glasi ovako, a za nekoga je napisan:

http://forum.krstarica.com/showthre...ijateljici?p=24806009&viewfull=1#post24806009 , mislim čisto, ako već navodite šta pišem, onda navedite i ČITAV tekt, a ne samo ono što Vama kao odgovara, da bi ne znam šta...izvrnuli. Valjda to Vi sami znate, šta ste hteli da izvrnete ili tme pokažete.

Da...to napisah ja, karakterna žena. Kojoj je pete pokazao neko drugi i svojim ponašanjem je razboleo. To napisah ja, karakterna žena, koja je godinama patila bila, i to je smao moj osvrt ne neke davnašnje dane. Na ono šta boleo me je. To nije sadašnjost. I nije moja budućnost. To je moja PROŠLOST, koje se ne stidim. Jer sam volela. To je moj omaž.

I ubuduće, kada već želite nekogga da citirate, onda bih Vas zamolila da mi doslovne postove, prevodite...U CELINI; ne polovično; kako Vama to odgovara. Iz samo Vama znanih razloga kolega. Jer to je uvreda. Barem ona, pisačka. ČIsto iz poštovanja, mog teksta. Ne mene. Jel važi, m?

Ja Vas ne poznajem a ne da imam šta protiv Vas ili ne. Pade ti loš primer, odnosno, mene si uzeo za loš primer. Jer ja sam od onih što kaže ono šta misle, delam u skladu sa tim, a treće ne postoji. Zato i prođoh kao bosa, po trnju.

Toliko.

:hvala:

Kad su zene u pitanju tu nema price o karakteru.Zanimaju me jedino sa aspekta potrebe da ih nategnem a naravno nikad se ne oslanjam samo na jednu.Mogu biti u vezi mesec dva ili godinu ali to upste ne menja pricu da cu uvek pored te imati jos neku ili vise njih sa strane u rezervi aktivnoj ili pripremi za ufur.Vikend combinacije su uvek rezervisane za neke nove i sveze komade koji mi nalecu po zhurezama ili slicnim desavanjima.Na poslu imam moje kolektivne cupi sa kojima kratim dokolicu i sa kojima padne sex relax kad idemo na seminare ili slicne tulume.Volim da konzumiram od svega po malo.

Pričaš gluposti. Ali, svako ima pravo na sopstveni stav. To je samo tvoje viđenje ali nažalost nema veze sa onim, šta ja kao osoba jesam.

Kakav si ti onda karakteran muškarac, izvini što te pitam, kada si već pored nje, imao nekoga u rezervi, kako kažeš? To po meni ne radi karakteran muškarac ako istinski voli neku ženu. Znači, tu nema govora o oksrenosti, ako si mislima sa jednom, a u pregovorima sa nekim drugim, izvini, po meni to nije odlika karakternog muškarca.

Potrošne robe je oduvek bilo i biće, kao i lakih kupaca, kojima je na prvi mah bolje glolub na krani nego vrabac u ruci. Svako biće je nečije dete, prema tome, svaka ta žena, tako da, trebaš to imati u pameti. Šta dana sutra, da ti dobješ ćerku? I tada bi mislio da su sve žene kvarljiva roba?

Ja dok sma imala nadu, ja sam se nadala. Kada sam je izgubila, tada sma prestala da se nadam. Kada sam se prevarila u sopstvenim očekivanjima, tada sam shvatila u čemu sam pogrešila. Ali, to je neka duga priča, o kojoj nemam nameru da polemišem.

Karakter je ono s ačim se rađaš, poštovani kolega. To nije krema, ili šminka. Barem meni. Možda se Vi šminkate. :) Ja nemam potrebu, za istim. Jer ja moj karakter nosim sa sobom, ne "oblačim" ga po potrebi, za znane i neznane.

Što se tiče teksta...vidim da ste se zdušno potrudili da iskopate moj tekst, sa jedne teme, na Romantici. I da izlistate sve postove moje, jer Vi niste stalni pisač na dotičnom pdf - u, pa eto moradoste nešto da mi izvučete iz konteksta, a niste preneli čitav tekst u celini, koji glasi ovako, a za nekoga je napisan:

http://forum.krstarica.com/showthre...ijateljici?p=24806009&viewfull=1#post24806009 , mislim čisto, ako već navodite šta pišem, onda navedite i ČITAV tekt, a ne samo ono što Vama kao odgovara, da bi ne znam šta...izvrnuli. Valjda to Vi sami znate, šta ste hteli da izvrnete ili tme pokažete.

Da...to napisah ja, karakterna žena. Kojoj je pete pokazao neko drugi i svojim ponašanjem je razboleo. To napisah ja, karakterna žena, koja je godinama patila bila, i to je smao moj osvrt ne neke davnašnje dane. Na ono šta boleo me je. To nije sadašnjost. I nije moja budućnost. To je moja PROŠLOST, koje se ne stidim. Jer sam volela. To je moj omaž.

I ubuduće, kada već želite nekogga da citirate, onda bih Vas zamolila da mi doslovne postove, prevodite...U CELINI; ne polovično; kako Vama to odgovara. Iz samo Vama znanih razloga kolega. Jer to je uvreda. Barem ona, pisačka. ČIsto iz poštovanja, mog teksta. Ne mene. Jel važi, m?

Ja Vas ne poznajem a ne da imam šta protiv Vas ili ne. Pade ti loš primer, odnosno, mene si uzeo za loš primer. Jer ja sam od onih što kaže ono šta misle, delam u skladu sa tim, a treće ne postoji. Zato i prođoh kao bosa, po trnju.

Toliko.

:hvala:

Problem kod vas sredovecnih zena je sto niste odmakle dalje od onoga sto ste znale kao tinedzerke. Pravog muskarca moze da zadrzi samo prava zena, ne sminka, ne sex, ne ljubomora i ne reci. Koja se potrudila da bude prava zena ona je nasla i zadrzala svog pravog muskarca.
Toliko :)

Problem kod vas sredovecnih zena je sto niste odmakle dalje od onoga sto ste znale kao tinedzerke. Pravog muskarca moze da zadrzi samo prava zena, ne sminka, ne sex, ne ljubomora i ne reci. Koja se potrudila da bude prava zena ona je nasla i zadrzala svog pravog muskarca.

Kao prvo, ja uopste nisam sredovečna, jer nemam toliko godina, da bih spadala u tu kategoriju. MiSim, kada ćemo već u sitna crevca...:mrgreen: Ili toliko volite da banalizujete sve...Kao drugo, ja nisam mala, a nisam ni tinejdžerka. Kao treće, pravog muškarca ne treba ništa ni da zadržava, on ODLUČUJE sam da ostane, nema potrebe da ga kao malo dete...zadržavaš bilo čime, već je odrastao i zreo, da sma zna šta želi i sam snosi odgovorost za svoje postupke. A, to je ljubav, poštovani kolega. Znači, sve izvrćete, da Bog sačuva...ili je naprosto Vađ doživljaj sveta takav. Moj nije, znaš. A, to koliko sam se ja trudila, ili nisam zna samo taj neko, kome su bile upućene te reći. Svi ostali mogu samo da baljezgaju i naklapaju o tome. He, he...videh ja jednom u životiću svom baš takve "prave" žene, koje nalaze (nalaze? ) i zadržavaju (zadržavaju ili nešto opet treće, pitam se, pitam...:think: ? ) baš te "prave" muškarce...Ja tako i na takav način neću nikada, taman da se svet urušava. Sada bih dopisala još što šta, baš onako do tančina i u sitna crevca... ali nemam nameru. Radi sopstvene bezbednosti, na vreme ću da stanem.

Kraj svake diskusije. I moja odjava sa teme.

:cao:

Poslednja izmena:

a desi se nekad i da prava žena sve pruži što treba ali pogrešnom muškarcu. niko nije savršen, pa ni u sopstvenom izboru. shit happens.

Ima ljudi koji vole da upravljaju, da dominiraju, vladaju, da im se partner divi, da se prosto osecaju superiornijim u vezi..To im godi, dize im ego i to je nekad osecaj koji ih odrzava u vezi s tom osobom..Kad naidju na tvrd orah, na nekog slicnog ko ce za sve da ih poklopi, e onda beze..A ja ne bezim, to mi je cak veci izazov, msm da je to ono bas zanimljivo sto vezu ne cini dosadnom..

Imam ja jedno pitanje....
Dali se muškarcima čini da savremene devojke kad osete da su naletele na nekog ko ih lako čita , izbegavaju dotične?....

Čega se uplaše, svoje ogoljenosti, snage, to što je opasan, to što sa njim nema šale(ako se šališ , šalu ćeš i dobiti).....ili što znaju da neće imati kontrolu nad njim......

P.S. Koliko puta ste videli da kad se svidjate devojci ona šmugne u rupu , a inače je ajkula...

Taman posla da se plašim jakog muškarca, ali treba i to znati definisati.... Više mi imponuju takvi muškarci....
Nevolja nastaje kad skontaša da se neko samo pravi jakim a u stvari je prava mamina maza...
e takve treba zaobilaziti....
Takođe, nevolem muškarce koji se glože na onaj fazon da su Balkanci... a sve im prljave ruke, cipele... smrde na duvan, nepočešljani i neobrijani :tease:
pa onda su tu i oni koji stalno nešto mute... hiljadu mobitela, auta i sumnjivih faca oko njih...
...pa oženjeni koji bi samo malo da se utrpaju nekoj devojcici... pale ih na foru o zajedničkom letovanju...

E, sad da se vratim na pricu o jakim i inteligentnim osobama... koje se i ajkule plaše...
Taj se za mene još nije rodio!
A AKO GA VIDIŠ SAMO GA PROSLIJEDI MENI znaću ja šta ću sa njim :mafijas:

Back