- Poruka
- 388.310
Da li postoji kajanje što niste studirali i završili neki od faklulteta?
Smatrate li sebe sposobnom i obrazovanom osobom i bez fakulteta.?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не треба да жалиш што си уман и способан за више науке...iskreno zalim sto sam ga zavrsio, mogao sam mnogo bolje da utrosim to vreme
За просутим се млеком не плаче, а ни за пропуштеном прошлошћу ... ако живиш за будућност...Da li postoji kajanje što niste studirali i završili neki od faklulteta?
Није због хиперодукције медијокритета са дипломом, већ због гордости - свет отишо у ЛЏБТ скотињарију и дивљањеKajem se i srednju školu što sam uzalud gulio.
Gde ne bi zbog fuckulteta?
To je za odabrane.
Nekad se znalo ko ide da se školuje.
Od kada je počela svaka šuša da ima diplomu ode svet ukurac krasni.
Isto.iskreno zalim sto sam ga zavrsio, mogao sam mnogo bolje da utrosim to vreme
šta si završila ako nije luksuz da pitamIsto.
Trebalo je da se ozbiljno potrudim da se udam po završetku srednje, a ne da sezonski perem čaše i gledam javašluk da bih imala od čega da studiram, između ostalog. Volim svoju diplomu i zvanje, ali... suviše je to ulaganja za nešto što se voli a slabo čemu služi.
Neko zavrsi 2 fakulteta pa ostane glup.Не треба да жалиш што си уман и способан за више науке...
Треба да си задовољан, ако не поносан... мало има људи који заврше факултет у Србији, видиш да и ова тема тај комплекс покушава да опегла
Pa, nije luksuz ako postoji samo jedan pozitivan odgovor, a ti mi kažeš koji je...šta si završila ako nije luksuz da pitam![]()
Да... Мада је данас модерно да се дичиш што си нешколован, простаци се диче тиме што не умеју да уче из књига и немају мозга за науке...Neko zavrsi 2 fakulteta pa ostane glup.
kolko puta da pogađamPa, nije luksuz ako postoji samo jedan pozitivan odgovor, a ti mi kažeš koji je...
pa da se složim ili ne.![]()
Nikada neću zaboraviti mladića koji mi je priznao da nikad nije voleo da čita... da mu se ne bi narušila originalnost.Да... Мада је данас модерно да се дичиш што си нешколован, простаци се диче тиме што не умеју да уче из књига и немају мозга за науке...
Samo jednom. Ti si mi potencijalni poslodavac.kolko puta da pogađam![]()
hmmmm.... sociologija?Samo jednom. Ti si mi potencijalni poslodavac.![]()
Нарцис...Nikada neću zaboraviti mladića koji mi je priznao da nikad nije voleo da čita... da mu se ne bi narušila originalnost.
"Ne bih da počnem da mislim kao tamo neko."
Sablaznila sam se i prekinula svaki kontakt... a nisam nikakav snob ili elitista, daleko bilo!
Čovek ne zna šta je roman ili pesma, a ima preko tri decenije postojanja na ovom svetu gde se zapis neguje da bi se čitao.
Pala sam na intervju-u za posao koji nudite.hmmmm.... sociologija?
Kome je Sveta Knjiga na umu, može čitati svakojaka štiva i ne ugledati se na naopakog nikako.Нарцис...
Али треба бирати на кога хоћемо да личимо духом, зато треба бирати свете књиге за обликовање карактера, пре читања просечних књига које се односе на привремено
slažeš li se da je teško reći da li je Poe bio meka duša ili čudovište?Pala sam na intervju-u za posao koji nudite.
Profesor sam engleskog jezika i književnosti.