pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 156.916
nemaš osećaj u sebi kako se živi savesno nego ti treba uzor? neki mudri su to nazivali identifikacijomна кога хоћемо да личимо духом
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemaš osećaj u sebi kako se živi savesno nego ti treba uzor? neki mudri su to nazivali identifikacijomна кога хоћемо да личимо духом
Ne slažem se.slažeš li se da je teško reći da li je Poe bio meka duša ili čudovište?
Наука или знање БЕЗ ДОБРОТЕ, јесте МУДРОСТ ЂАВОЛСКА.Žao mi je što nisam studirao u Prištini,Titovoj Mitrovici,Kragujevcu,Zrenjaninu,Vranju.....Sega mega fakultete.....nego na Beogradskom univerzitetu
Žao mi je što sam vikao uhapsite Vlasija,Ušće,Gazimestan,9 mart,studentske demonstracije,Depos,Dos,DS,...
Žao mi je što nisam bio drug član neke sekte i postao narodni poslanik
eh, da su neki hteli lepo da pričaju sa vlasijem i rugovom....Žao mi je što nisam studirao u Prištini,Titovoj Mitrovici,Kragujevcu,Zrenjaninu,Vranju.....Sega mega fakultete.....nego na Beogradskom univerzitetu
Žao mi je što sam vikao uhapsite Vlasija,Ušće,Gazimestan,9 mart,studentske demonstracije,Depos,Dos,DS,...
Žao mi je što nisam bio drug član neke sekte i postao narodni poslanik
Паметан учи и од магарца, а будала само од себеnemaš osećaj u sebi kako se živi savesno nego ti treba uzor? neki mudri su to nazivali identifikacijom
pa kakvo klevetanje, ne shvataj bukvalno to kad kažu "čudovište"... ja obožavam PoaNe slažem se.
U njegovoj pisanoj zaostavštini pronalazim dosta sebe, a da ga nisam čitala-možda sebe ne bih toliko upoznala.
Ne bih ja trivijalno ni o jednom piscu koji je nadživeo materijalnog sebe, a ni privatno se ne bavim klevetanjem.
bla bla blaПаметан учи и од магарца, а будала само од себе
Jasno mi je, ali ne prilazim/ne govorim ni o jednom piscu kao novinar žute štampe (o) starleti. Pisac je nešto drugo i protivnik sam toga da se posmatraju kao zvezdice u usponu.pa kakvo klevetanje, ne shvataj bukvalno to kad kažu "čudovište"... ja obožavam Poa
Jeste...Паметан учи и од магарца, а будала само од себе
Наука или знање БЕЗ ДОБРОТЕ, јесте МУДРОСТ ЂАВОЛСКА.
+Св. Филарет Московски+
Srpski Anthony Hopkins!
Bez laganja.Pala sam na intervju-u za posao koji nudite.
Profesor sam engleskog jezika i književnosti.
To se podrazumeva. Nisam učena da je dobro i lepo lagati.Bez laganja.
ispravno razmisljanje,zena odma posle srednje da se uda i da ostane na imanju,da dovede cestitog muza i da stvara porodicu,a ne da je vijaju razni olosi od horgosa do djevdjelije po smrdljivim studentskim domovimaIsto.
Trebalo je da se ozbiljno potrudim da se udam po završetku srednje, a ne da sezonski perem čaše i gledam javašluk da bih imala od čega da studiram, između ostalog. Volim svoju diplomu i zvanje, ali... suviše je to ulaganja za nešto što se voli a slabo čemu služi.
strasno.......pa kako to da ti se desi?iskreno zalim sto sam ga zavrsio, mogao sam mnogo bolje da utrosim to vreme
zelju za lagodnim zivotom im usadjuju roditelji,raspameceni komunisticko-udbaskom mantrom-zavrsi skolu da ne mora da radis.Tako se deci ubija volja za saznanjemFakultet i to visoko obrazovanje ako je od srca - završava se zbog želje za znanjem. Dosadno je ako toga nema.
Ako neko upiše zbog potencijalnih beneficija ili lagodnog života - razočaraće se što nije uspelo, jer to znači to.