Da li se kajete što niste završili fakultet?

slažeš li se da je teško reći da li je Poe bio meka duša ili čudovište?
Ne slažem se.
U njegovoj pisanoj zaostavštini pronalazim dosta sebe, a da ga nisam čitala-možda sebe ne bih toliko upoznala.
Ne bih ja trivijalno ni o jednom piscu koji je nadživeo materijalnog sebe, a ni privatno se ne bavim klevetanjem.

Žao mi je što nisam studirao u Prištini,Titovoj Mitrovici,Kragujevcu,Zrenjaninu,Vranju.....Sega mega fakultete.....nego na Beogradskom univerzitetu :malav:
Žao mi je što sam vikao uhapsite Vlasija,Ušće,Gazimestan,9 mart,studentske demonstracije,Depos,Dos,DS,...
Žao mi je što nisam bio drug član neke sekte i postao narodni poslanik :malav:
Наука или знање БЕЗ ДОБРОТЕ, јесте МУДРОСТ ЂАВОЛСКА.

+Св. Филарет Московски+

Žao mi je što nisam studirao u Prištini,Titovoj Mitrovici,Kragujevcu,Zrenjaninu,Vranju.....Sega mega fakultete.....nego na Beogradskom univerzitetu :malav:
Žao mi je što sam vikao uhapsite Vlasija,Ušće,Gazimestan,9 mart,studentske demonstracije,Depos,Dos,DS,...
Žao mi je što nisam bio drug član neke sekte i postao narodni poslanik :malav:
eh, da su neki hteli lepo da pričaju sa vlasijem i rugovom....

Ne slažem se.
U njegovoj pisanoj zaostavštini pronalazim dosta sebe, a da ga nisam čitala-možda sebe ne bih toliko upoznala.
Ne bih ja trivijalno ni o jednom piscu koji je nadživeo materijalnog sebe, a ni privatno se ne bavim klevetanjem.
pa kakvo klevetanje, ne shvataj bukvalno to kad kažu "čudovište"... ja obožavam Poa

Паметан учи и од магарца, а будала само од себе
Jeste...
Ali pitanje je da li se isplati studiranje, i zašto bi se/ne bi kajali ljudi koji nisu upisivali nikakve fakultete.
Ponos je steći pošteno diplomu jer postoje i nepošteno stečene kojih imaoci treba da se stide, ali umesto toga odu npr. pravac u Skupštinu...

Srpski Anthony Hopkins!
Jeste to sve, ali...
porodica je na udaru, na udaru su uloge ljudi dva pola a bezbroj seksualnih opredeljenja i denominacija, na udaru su deca i njihov život u školi, oko škole i van škole;
Na udaru su prosvetni radnici kojima treba dati beneficirani radni staž i zaštitnu opremu za rad;
Na udaru je ispravnost svega oko nas.
Javašluk... Pomor, prirodne nepogode su učestale. Nemam mnogo misli i zato kao fakultetski obrazovana osoba ćutim i zadovoljna sam dok je ovako, a izgleda da sledi gore i gore. Sodoma i Gomora, ali ovaj put bez epiloga. To je sve Bogu na odluci, ali šta je pisalo, to se i desilo.

Isto.
Trebalo je da se ozbiljno potrudim da se udam po završetku srednje, a ne da sezonski perem čaše i gledam javašluk da bih imala od čega da studiram, između ostalog. Volim svoju diplomu i zvanje, ali... suviše je to ulaganja za nešto što se voli a slabo čemu služi.
ispravno razmisljanje,zena odma posle srednje da se uda i da ostane na imanju,da dovede cestitog muza i da stvara porodicu,a ne da je vijaju razni olosi od horgosa do djevdjelije po smrdljivim studentskim domovima

Fakultet i to visoko obrazovanje ako je od srca - završava se zbog želje za znanjem. Dosadno je ako toga nema.
Ako neko upiše zbog potencijalnih beneficija ili lagodnog života - razočaraće se što nije uspelo, jer to znači to.
zelju za lagodnim zivotom im usadjuju roditelji,raspameceni komunisticko-udbaskom mantrom-zavrsi skolu da ne mora da radis.Tako se deci ubija volja za saznanjem

Back