- Poruka
- 73.134
paaa daDa li postoji kajanje što niste studirali i završili neki od faklulteta?
Smatrate li sebe sposobnom i obrazovanom osobom i bez fakulteta.?
sa s višu nisi ni tamo ni amo i uvek radiš poslove sa srednjom
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
paaa daDa li postoji kajanje što niste studirali i završili neki od faklulteta?
Подржавам.Nikada neću zaboraviti mladića koji mi je priznao da nikad nije voleo da čita... da mu se ne bi narušila originalnost.
"Ne bih da počnem da mislim kao tamo neko."
Sablaznila sam se i prekinula svaki kontakt... a nisam nikakav snob ili elitista, daleko bilo!
Čovek ne zna šta je roman ili pesma, a ima preko tri decenije postojanja na ovom svetu gde se zapis neguje da bi se čitao.
koliko si platio?Nisam imao drugu opciju, morao sam da ga završim.
Pet i po godina teškog rada.koliko si platio?
Da li postoji kajanje što niste studirali i završili neki od faklulteta?
Ne ,ne poznajem ni jednog covjeka koji je zavrsio fakultet da zivi bolje od mene, ljude koji su pokrenuli neki biznis koji im sa malo truda donosi dobar novac, takve primjere poznajem koji su se bolje snasli.Fakulter ne znaci nista ako ces da radis u nekoj firmi pet dana u sedmici,ako mozes da iskoristis to znanje koje si stekao na fakultetu da ti je posao hobi i da radis kad ti zelis a ne kad neko drugi zeli onda je to dobro utroseno vrijeme.Da li postoji kajanje što niste studirali i završili neki od faklulteta?
Ne ,ne poznajem ni jednog covjeka koji je zavrsio fakultet da zivi bolje od mene, ljude koji su pokrenuli neki biznis koji im sa malo truda donosi dobar novac, takve primjere poznajem koji su se bolje snasli.Fakulter ne znaci nista ako ces da radis u nekoj firmi pet dana u sedmici,ako mozes da iskoristis to znanje koje si stekao na fakultetu da ti je posao hobi i da radis kad ti zelis a ne kad neko drugi zeli onda je to dobro utroseno vrijeme.
Stvarno ne poznajem ,radim 60 % radnog vremena ,slobodan sam 5 mjeseci godisnje i idem sa 54 godine u penziju jer imam dovoljno,imam druga koji odradi 2 posla godisnje i 9 mjeseci je slobodan ili neki koji izdaju neke prostore itd ali niko od njih nema fakultet.
Elona ne poznajem licno pa i ne znam kako zivi ,nisam mislio da nema vise novaca od mene, poznajem ljude koji imaju vise novaca ali su konstano u stresu ,terminima i ovisnici su o poslu, mislim da zive dobro ,mogu da idu na godisnji odmor kad zele ,u restoran da izlaze kad zele,na koncert , da imaju puno slobodnog vremena i dvije prosjecne plate np tj da su napravili kvalitetan odnos izmedju slobodnog vremena i novca i da imaju fakultetEvo da te upoznam s Elonom:
Pogledajte prilog 1616579
Where did Elon Musk go to school?
Elon Musk went to Queen's University in Kingston, Ontario, Canada, and then transferred to the University of Pennsylvania in Philadelphia, where he received bachelor's degrees in physics and economics in 1997.
Nije cilj živeti bolje materijano. Ko za to mari - neka tome stremi. Ako nekoga duhovno pokreće sticanje znanja to je nešto lepo.Ne ,ne poznajem ni jednog covjeka koji je zavrsio fakultet da zivi bolje od mene, ljude koji su pokrenuli neki biznis koji im sa malo truda donosi dobar novac, takve primjere poznajem koji su se bolje snasli.Fakulter ne znaci nista ako ces da radis u nekoj firmi pet dana u sedmici,ako mozes da iskoristis to znanje koje si stekao na fakultetu da ti je posao hobi i da radis kad ti zelis a ne kad neko drugi zeli onda je to dobro utroseno vrijeme.
ok, to je vec nesto drugoElona ne poznajem licno pa i ne znam kako zivi ,nisam mislio da nema vise novaca od mene, poznajem ljude koji imaju vise novaca ali su konstano u stresu ,terminima i ovisnici su o poslu, mislim da zive dobro ,mogu da idu na godisnji odmor kad zele ,u restoran da izlaze kad zele,na koncert , da imaju puno slobodnog vremena i dvije prosjecne plate np tj da su napravili kvalitetan odnos izmedju slobodnog vremena i novca i da imaju fakultet
Da ali ako za kratko vrijeme mozes da zaradis novac to znaci puno slobodnog vremena i kvalitet zivota.Nije cilj živeti bolje materijano. Ko za to mari - neka tome stremi. Ako nekoga duhovno pokreće sticanje znanja to je nešto lepo.
Mene duhovno pokrecu velike grudi - istrazivanja pokazuju da muskarci koji bulje u velike grudi zive 5-10 godina duzeNije cilj živeti bolje materijano. Ko za to mari - neka tome stremi. Ako nekoga duhovno pokreće sticanje znanja to je nešto lepo.
Pa imam ga. To je samo bonus.Da ali ako za kratko vrijeme mozes da zaradis novac to znaci puno slobodnog vremena i kvalitet zivota.
Prati temuMene duhovno pokrecu velike grudi - istrazivanja pokazuju da muskarci koji bulje u velike grudi zive 5-10 godina duze
da, mamaPrati temu
Odlicno, svaka cast!Ne radim 25 poslova , radim jedan. Opet dovoljno slobodnog vremena. Na usavršavanju 4 god sam primala platu i nisam išla na posao. Ne upoređujem svoje stečeno materijalno sa tuđim niti sam u takvoj trci i frci da me to zanima.
Stvarno mi je prijaloOdlicno, svaka cast!
Stvarno mi je prijalo
Jeste bilo teško kada sam spremala ispit ali mi je bio odmor od posla i neka promena. A vremena sam imala na pretek.