Da li se kajete što niste završili fakultet?

Nikada neću zaboraviti mladića koji mi je priznao da nikad nije voleo da čita... da mu se ne bi narušila originalnost.
"Ne bih da počnem da mislim kao tamo neko."
Sablaznila sam se i prekinula svaki kontakt... a nisam nikakav snob ili elitista, daleko bilo!
Čovek ne zna šta je roman ili pesma, a ima preko tri decenije postojanja na ovom svetu gde se zapis neguje da bi se čitao.
Подржавам.

Da li postoji kajanje što niste studirali i završili neki od faklulteta?
Smatrate li sebe sposobnom i obrazovanom osobom i bez fakulteta.?
Ne ,ne poznajem ni jednog covjeka koji je zavrsio fakultet da zivi bolje od mene, ljude koji su pokrenuli neki biznis koji im sa malo truda donosi dobar novac, takve primjere poznajem koji su se bolje snasli.Fakulter ne znaci nista ako ces da radis u nekoj firmi pet dana u sedmici,ako mozes da iskoristis to znanje koje si stekao na fakultetu da ti je posao hobi i da radis kad ti zelis a ne kad neko drugi zeli onda je to dobro utroseno vrijeme.

Poslednja izmena:
Ne ,ne poznajem ni jednog covjeka koji je zavrsio fakultet da zivi bolje od mene, ljude koji su pokrenuli neki biznis koji im sa malo truda donosi dobar novac, takve primjere poznajem koji su se bolje snasli.Fakulter ne znaci nista ako ces da radis u nekoj firmi pet dana u sedmici,ako mozes da iskoristis to znanje koje si stekao na fakultetu da ti je posao hobi i da radis kad ti zelis a ne kad neko drugi zeli onda je to dobro utroseno vrijeme.
:hahaha:

Vecina najbogatijih ljudi sveta IMA zavrsen fakultet (statisticki, a ne po principu rekla kazala u mom selu), a oni koji nemaju su uglavnom "dropouts" sa elitnih Univerziteta.

To sto ti ne poznajes ni jednog coveka koji je zavrsio fakultet a zivi bolje od tebe zapravo govori vise o tebi...

Pa eto i taj mit o fakultetu da razbucamo :mrgreen:

Poslednja izmena:
Evo da te upoznam s Elonom:

1727389091966.jpeg

Where did Elon Musk go to school?

Elon Musk went to Queen's University in Kingston, Ontario, Canada, and then transferred to the University of Pennsylvania in Philadelphia, where he received bachelor's degrees in physics and economics in 1997.

Evo da te upoznam s Elonom:

Pogledajte prilog 1616579

Where did Elon Musk go to school?

Elon Musk went to Queen's University in Kingston, Ontario, Canada, and then transferred to the University of Pennsylvania in Philadelphia, where he received bachelor's degrees in physics and economics in 1997.
Elona ne poznajem licno pa i ne znam kako zivi ,nisam mislio da nema vise novaca od mene, poznajem ljude koji imaju vise novaca ali su konstano u stresu ,terminima i ovisnici su o poslu, mislim da zive dobro ,mogu da idu na godisnji odmor kad zele ,u restoran da izlaze kad zele,na koncert , da imaju puno slobodnog vremena i dvije prosjecne plate np tj da su napravili kvalitetan odnos izmedju slobodnog vremena i novca i da imaju fakultet

Nije cilj živeti bolje materijano. Ko za to mari - neka tome stremi. Ako nekoga duhovno pokreće sticanje znanja to je nešto lepo.

Elona ne poznajem licno pa i ne znam kako zivi ,nisam mislio da nema vise novaca od mene, poznajem ljude koji imaju vise novaca ali su konstano u stresu ,terminima i ovisnici su o poslu, mislim da zive dobro ,mogu da idu na godisnji odmor kad zele ,u restoran da izlaze kad zele,na koncert , da imaju puno slobodnog vremena i dvije prosjecne plate np tj da su napravili kvalitetan odnos izmedju slobodnog vremena i novca i da imaju fakultet
ok, to je vec nesto drugo :)
uzivaj u zivotu :ok:

Back