Sebastian6 Iskusan Poruka 6.205 29.09.2023. u 08:21 - Da li se ikad bili zaljubljeni? #76 Paula: Šteta je, ti si praktično zaboravio kako je to lepo Kliknite za proširenje... Sad u ovim godinama i ne mogu da nista navatam da se podsetim
Paula: Šteta je, ti si praktično zaboravio kako je to lepo Kliknite za proširenje... Sad u ovim godinama i ne mogu da nista navatam da se podsetim
miici Ističe se Poruka 2.373 29.09.2023. u 20:55 - Da li se ikad bili zaljubljeni? #77 Jesam Koliko je tu bilo smesnih situacija, zurim na rucak u menzu a nisam gladna, otprilike rucacu sutra
Jesam Koliko je tu bilo smesnih situacija, zurim na rucak u menzu a nisam gladna, otprilike rucacu sutra
Džudi S Brišem spam Moderator Poruka 8.338 29.09.2023. u 21:26 - Da li se ikad bili zaljubljeni? #78 Teško se zaljubljujem, tačnije mnogo mi je vremena potrebno da zavolim..A kada zavolim nekoga, to traje dugo.. Bila sam dva puta zaljubljena i verovala sam da je to ljubav. Nije bila. I oba puta sam jednostrano bila zaljubljena
Teško se zaljubljujem, tačnije mnogo mi je vremena potrebno da zavolim..A kada zavolim nekoga, to traje dugo.. Bila sam dva puta zaljubljena i verovala sam da je to ljubav. Nije bila. I oba puta sam jednostrano bila zaljubljena
kapetanmark Legenda Poruka 59.510 30.09.2023. u 13:30 - Da li se ikad bili zaljubljeni? #79 jesam i sada sam
Paula Wignerova Prijateljica VIP Poruka 41.289 30.09.2023. u 13:39 - Da li se ikad bili zaljubljeni? #80 Sebastian5: Sad u ovim godinama i ne mogu da nista navatam da se podsetim Kliknite za proširenje... tvoja generacija je davno izumrla... sad ti ne preostaje ništa drugo no sećanja
Sebastian5: Sad u ovim godinama i ne mogu da nista navatam da se podsetim Kliknite za proširenje... tvoja generacija je davno izumrla... sad ti ne preostaje ništa drugo no sećanja
не тражим мужа Veoma poznat VIP Poruka 12.382 30.09.2023. u 14:04 - Da li se ikad bili zaljubljeni? #81 Mogu reci da prvi put istinski volim nekoga
D DaVor44 Početnik Poruka 4 10.10.2023. u 23:09 - Da li se ikad bili zaljubljeni? #82 Mnogo sam zaljubljen bio, više od 15 godina... Sada moram dalje jer mi je otvoreno rekla da me ne želi više... Hoću li se ikada više moći zaljubiti?
Mnogo sam zaljubljen bio, više od 15 godina... Sada moram dalje jer mi je otvoreno rekla da me ne želi više... Hoću li se ikada više moći zaljubiti?
Џорџи Srebrna tastatura Poruka 236.235 11.10.2023. u 07:35 - Da li se ikad bili zaljubljeni? #83 A sto ne bi mogo
D DaVor44 Početnik Poruka 4 11.10.2023. u 12:19 - Da li se ikad bili zaljubljeni? #84 georgejune: A sto ne bi mogo Kliknite za proširenje... Pa nisam baš imao iskustva u ljubavnom životu. Prilično sam zbunjen trenutno... Hvala na odgovoru
georgejune: A sto ne bi mogo Kliknite za proširenje... Pa nisam baš imao iskustva u ljubavnom životu. Prilično sam zbunjen trenutno... Hvala na odgovoru
Џорџи Srebrna tastatura Poruka 236.235 11.10.2023. u 12:26 - Da li se ikad bili zaljubljeni? #85 DaVor44: Pa nisam baš imao iskustva u ljubavnom životu. Prilično sam zbunjen trenutno... Hvala na odgovoru Kliknite za proširenje... Kad prodju godine promeni se ukus pa vidis da nije toliko vredelo
DaVor44: Pa nisam baš imao iskustva u ljubavnom životu. Prilično sam zbunjen trenutno... Hvala na odgovoru Kliknite za proširenje... Kad prodju godine promeni se ukus pa vidis da nije toliko vredelo