- Poruka
- 40.932
iskochilo mi ovo na fejsu i kontam shto nebi odje priupitala kako stvari stoje
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jes' ti siguran u to što kažeš (pišeš)?Њет. :
Jedno pet-šest puta.. ali ne za tri minuta
Спрдам се. Мислим да се и госпођетина спрда са питањем.Jes' ti siguran u to što kažeš (pišeš)?
nemoj da projektujes "tvoje mislim" na gospodjetinuСпрдам се. Мислим да се и госпођетина спрда са питањем.
Imao sam simpatija, ali se nikad nisam zaljubio.
Jesam. Par puta probao da se drzimo za ruke i setamo i to, i bilo dosadno.
I plus nekako uvek cudno hodas, moras da se savijes na njenu stranu i hvatanje ritma. Ko da ti je neko prikacio nesto sa strane na nogavicu i vuces.
I uvek bih ozedneo. Ona brlja, ti cutis iskusno, al opet ozednis ti. Dja koji k
Nisam se zaljubio, nego se rodila ljubav posle.pa valjda ipak jesi chim se ozheni!?
pa shto si ushao u brak!? mislim kako!?Nisam se zaljubio, nego se rodila ljubav posle.
Da se otarasim roditelja. Ona je htela, nisam imao nista protiv, gde cu da se zabavljam godinama sa 37?pa shto si ushao u brak!? mislim kako!?
Da se otarasim roditelja. Ona je htela, nisam imao nista protiv, gde cu da se zabavljam godinama sa 37?
Добро.nemoj da projektujes "tvoje mislim" na gospodjetinu
Cuj nije vazno u koga. Daj sta das?iskochilo mi ovo na fejsu i kontam shto nebi odje priupitala kako stvari stoje
Pogledajte prilog 1416087
Добро.
Jao mila majko.Da se otarasim roditelja. Ona je htela, nisam imao nista protiv, gde cu da se zabavljam godinama sa 37?