Dzoni Vs N.W.O.
Primećen član
- Poruka
- 984
600 puta dnevno pomislim na to.zbog standarda zivota,zbog muzike danashnje i nekadasnje,zbog drustva i svega oko mene. pishite :
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cesto razmisljam o tome, i da, dodjem do zakljucka da sam rodjen u pogresno vrijeme, ali i to vrijeme za koje ponekad pozalim sto nijesam tamo samo ima svojih mana, pa samim tim i nije danas toliko lose. No sad razmisljam o tome kako nas vrijeme ceka, mozda cemo zalilti za danasnjim vremenom, koliko ce buduce tek da bude grdno.
Ja bih voleo da živim tokom tridesetih u Americi, džez muzika, uspon Holivuda, bjutiful bičarke![]()
zbog tog osecaja nekad padne neka drogica i skok s brankovog nie zaebancia
E, preko fona sam, objasniću ti ako želiš kad budem pri kompu.
Zeitgeist pokret je pod okriljem New Age religije i napadaju hrišćanstvo, a new age ti je religija novog svetskog poretka. Infiltracija je veoma moćno oružje novog svetskog poretka a to ti je upravo Zeitgeist. Mani se toga.A sto brate? Oko monetarnog sistema su potmpuno upravu,oni sve kontrolisu,i dosta pametnih stvari je receno tu.Jedino mi je sumnjivo ono za religiju,ali sve u svemu cinjenice potvrdjuju sve ono sto ljudi ogvore.I ja sam mislio kad sam poceo da gledam:A kako mogu biti siguran da oni nisu pod komandom ovih koje kritikuju? mislim da nisu.
Zeitgeist pokret je pod okriljem New Age religijom i napadaju hrišćanstvo, a new age ti je religija novog svetskog poretka. Infiltracija je veoma moćno oružje novog svetskog poretka a to ti je upravo Zeitgeist. Mani se toga.
Neko nije j**ao skorije.
Nije sve, ima korisnih informacija, mogu da postavim neke dokumentarce koje bi ljudi trebalo da pogledaju.Kome verovati onda??? Kako znate sta je istina??? Izgleda da je sve laz.