- Poruka
- 388.920
" Ocekivati od sveta da te tretira fer zato sto si dobra osoba je kao ocekivati da te ne napadne bik jer si vegeterijanac"
Sta mislite,da li se dobro vraca dobrim ili ne ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na to se obicno vade oni koji su najebali zato sto su bili dobri.Sve je interes.
Ako možeš da učiniš i dok možeš, ili ako računa da ćeš zatrebati - dobar si.
Ali, dobri ljudi su dobri jer im je takva duša.
Ako su dobri ne znači da su glupi da ne vide da su iskorišćeni.
Nije važno kako će se vratiti, ništa ne može platiti zadovoljstvo i mir koji osećaju dobri ljudi.
Pobogu, paketije?!Jeste, ima onih koji se ne snalaze medju ljudima, pa misle , ako oni budu dobri, i drugi ce biti dobri prema njima (sto nije slucaj), posto im je to jedina odbrana
Bog.A što bi bio uzrok dobra![]()
Ne znam u kakvoj su uzrocno poslednicnoj vezi pogibije golibradih mladica na Kosarama? Nisu ni stiglinda budu losi.Da. Zakon uzroka i posledice deluje.
Valjda se vraca. Ja mislim da na jedno dobro idu 3 zla." Ocekivati od sveta da te tretira fer zato sto si dobra osoba je kao ocekivati da te ne napadne bik jer si vegeterijanac"
Valjda se dobro dobrim vraca, ali istovremeno na jedno dobro idu tri zla?Valjda se vraca. Ja mislim da na jedno dobro idu 3 zla.
Uradis nesto dobro, a ovamo na drugu stranu te neko i nesto syebe. Primer das prosjaku, a tebe pokrade kasirka recimo.Valjda se dobro dobrim vraca, ali istovremeno na jedno dobro idu tri zla?
Ne pratim tok misli.
Rade to kroz cene.Uradis nesto dobro, a ovamo na drugu stranu te neko i nesto syebe. Primer das prosjaku, a tebe pokrade kasirka recimo.
O tome kazem. Uradis dobro delo u ovom slucaju sebi. Dodje neka tamo nadrkanka da ti to uništi.Rade to kroz cene.
Baš u maxi bio a jedan matori uzeo čokoladu i pojeo je...kad vidiš kasirka dolece i kaže mu kako će to da mu naplati
A oni kao ne guraju nenormalne cene proizvoda koji pokrivaju i ono što neki pokradu...
Bio je zaista smorenO tome kazem. Uradis dobro delo u ovom slucaju sebi. Dodje neka tamo nadrkanka da ti to uništi.![]()
Обично не, али то није грешка људи који се опходе са добротом." Ocekivati od sveta da te tretira fer zato sto si dobra osoba je kao ocekivati da te ne napadne bik jer si vegeterijanac"
Kad pogledam svoj život unazad mogu reći da mi se najčešće vratilo. Ne toliko kroz postupke ljudi koliko zbog neverovatne sreće koju sam u nekim situacijama imao. Da nisam, odavno bih bio pokojni." Ocekivati od sveta da te tretira fer zato sto si dobra osoba je kao ocekivati da te ne napadne bik jer si vegeterijanac"