gost 336946
Elita
- Poruka
- 23.437
...one u koje ste zaljubljeni (srećno ili nesrećno) i jesu li ti snovi česti. Da li vas remete i raspaljuju čežnju ili vas smiruju i bude prijatna osjećanja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto kaze MrNapokon, uglavnom sanjam horore i neke kosmare...one u koje ste zaljubljeni (srećno ili nesrećno) i jesu li ti snovi česti. Da li vas remete i raspaljuju čežnju ili vas smiruju i bude prijatna osjećanja?
Ne ogranicavam se na erotske snove. Meni najčešće neka osoba izmiče, baš kao i na javi.Dešavalo mi se da sanjam s.ex sa nekom osobom, koga u realnu ne bih pipnula ni za milion dolara!
Posle googl-am, šta to znači.I umrem od smeha, kad se sretnemo. Prisetim se "kako je bilo" !![]()
Ima li većeg košmara od toga da sanjaš nekog ko ti unosi nemir?Sto kaze MrNapokon, uglavnom sanjam horore i neke kosmare
I feel your pain. Evo danas sam baš mrzovoljan zbog toga.Desilo mi se da sanjam neke momke prema kojima sam imala osećanja ali se odnos završio nedorečeno.
Podsvest mi verovatno poručuje da bi trebalo da im kažem šta imam, ali mi baš ne pada na pamet to da uradim pa tačno me noćne more progonile.
Takvi snovi me u 90% slučajeva samo ljute![]()
Ima :lIma li većeg košmara od toga da sanjaš nekog ko ti unosi nemir?
Ja i budan sanjam.Ima :l
Kad sanjas da te neko proganja i juri
Stidi se!Osim zmija i erotskih snova, uglavnom se ničeg drugog i ne sećam!
Ja sanjam ponekad....one u koje ste zaljubljeni (srećno ili nesrećno) i jesu li ti snovi česti. Da li vas remete i raspaljuju čežnju ili vas smiruju i bude prijatna osjećanja?
Primjedba ti je krajnje neprimjerena.Čitam vas i da znate manje droge i alkohola i vise fizičke aktivnosti kao što je rad (onaj gde se obično prima plata )
Cao
A ništa dobrovoljni rad, volontiranje, frajdej for fjučr, grin pis i to?Čitam vas i da znate manje droge i alkohola i vise fizičke aktivnosti kao što je rad (onaj gde se obično prima plata )
Cao