Da li sanjate....

Ne tebra obicno sanjam neke horore. Retko kada se raspilavim u snu.
Na pr sinoc sam sanjao nekakvo zlo u staroj kuci i da sam ostavljen tu da prenocim i cuvam kucu u sumi. A ono neko cudo iz zida se otvara kao neka grobnica, svo poplocano i u pepelu. I odatle se budi To. Zenskog je roda, to znam ako to nesto znaci. I znam da je sa One Strane. Nije pakao, vec nesto drugo.

A sto je najgore, pre nekog vremena sam sanjao mesto gde je sakriven les coveka. Na floridi. Znam da je bila neka napustena zgrada sa cevima i neka dvojica i ja. Ovaj jedan otvori cev i u njoj rupa ka Onom svetu. A ovaj drugi covek mi kaze da cemo morati tamo ako mislimo da saznamo gde je. I udjem tu, ono me povede i tako... Sutradan potrazim na guglu kad nestao covek na floridi.

A inace pred pandemiju sam imao san bas jakog intenziteta. Vise puta se ponavljao. Znas ono kada se probudis, a u stvari se jos nisi probudio i traje. I sanjam kako spavam u nekoj kuci i skapiram da je sve prazno od ljudi okolo. Prazne prodavnice, benzinske pumpe, a pojavili se neki drugi ljudi u kaputima, stoje i dosaptavaju se na nekom jezivom jeziku, svuda okolo. Sledeca scena, ja u krevetu a oni oko mene i nesto bajaju. Pribudim se, reko u jbt, kad ono i dalje oko mene. Posle nekog vremena se razbudim.
E da mi je da sanjam neko piche da se odmorim.

Desilo mi se da sanjam neke momke prema kojima sam imala osećanja ali se odnos završio nedorečeno.
Podsvest mi verovatno poručuje da bi trebalo da im kažem šta imam, ali mi baš ne pada na pamet to da uradim pa tačno me noćne more progonile.
Takvi snovi me u 90% slučajeva samo ljute 🙂

Dešavalo mi se da sanjam s.ex sa nekom osobom, koga u realnu ne bih pipnula ni za milion dolara!
Posle googl-am, šta to znači.I umrem od smeha, kad se sretnemo. Prisetim se "kako je bilo" ! 😁
Odgovor na temu: "Jok, more...ICH"!Samo mi još to fali.

Desilo mi se da sanjam neke momke prema kojima sam imala osećanja ali se odnos završio nedorečeno.
Podsvest mi verovatno poručuje da bi trebalo da im kažem šta imam, ali mi baš ne pada na pamet to da uradim pa tačno me noćne more progonile.
Takvi snovi me u 90% slučajeva samo ljute 🙂
I feel your pain. Evo danas sam baš mrzovoljan zbog toga.

Evo baš juče sam sanjala da su me oteli, ne sećam se zašto, ali ja sam pobegla i krijem se prvo po gradu pa onda odjednom po rodnom selu mog tate. A moji otmičari koji me progone, poznaju jednog dečka s kojim sam bila daaavno emotivno upletena i odnos se završio nedorečeno, da se tako izrazim. A da, onda molim susede da me sakriju od otmičara i pomaže mi neka devojka u koju je u mom snu zaljubljen jedan drugi dečko sa kojim sam takođe imala nedorečeni kraj komunikacije. Ludilo mozga.
Mislim ne zvuči ništa posebno ali bila sam uznemirena u snu.

Sanjam kako ide ka meni ta osoba i sunce me ogrijalo, medjutim ona prolazi pored mene i odlazi s nekim ljudima, a ja onako ganut gledam za njom. Probudim se uznemiren i blago tužan. I kao zainat danas je sretnem na javi. Pa jbm mu ježa. Kao da me djavo kuša. Ili Bog ima neki bizaran smisao za humor.

A ja sam ih retko sanjala... (te u koje sam zaljubljena ili ih volim)
Jednom mi se desilo da sanjam odmah osobu koju sam prethodni dan upoznala... i toliko je bio divan san da sam to bila shvatila kao neku poruku da treba da joj se približim... i bilo je jedno vreme lepo
Obično ako sanjam sex to je sa nekim nepoznatim

...one u koje ste zaljubljeni (srećno ili nesrećno) i jesu li ti snovi česti. Da li vas remete i raspaljuju čežnju ili vas smiruju i bude prijatna osjećanja?
Ja sanjam ponekad.
ali uglavnom sanjam neku naučnu fantastiku, voleo bih da jedan san zapamtim u celosti, pa da prodam ko scenario, pare da zaradim i u Holivudu kuću sa bazenom da kupim.

Back