Da li sami proveravate OBDII kodove pre nego što terate auto na tehnički?

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.505
1727163079475.png

Gledaju se kocnice, trapovi, da nema neko curenje, korozija, izduvni gasovi se mere ali to nije stupilo na snagu da moraju biti dobri da bi auto prosao tehnicki ili ne i pre se to merilo, naravno svetlosni signali, zvucni, da li ima od opreme sve, prsluk, prva pomoc, dizalica...kakvi kodovi kakvi bakraci.
Nemam pojma, meni ortak kaže da su u Valjevu neki tipovi otvorili radionicu za testiranje i opravljanje tih senzora

Pogledajte prilog 1615130
Jesam na starom autu kad sam se igrao, da bih znao da li da ih brisem. Na sadasnjem nisam ni jednom ocitao.

Na jednom tehnickom nisu hteli da me prime dok ih ne uklonim iako je greska stvarno bila benigna ali mehanicar nije znao sta je to cak je pitao iznervirano mene totalnog laika sta to znaci. :eek: Kao ukloni ih pa dodji. Otisao kod drugog i prosao tehnicki bez problema.

Jesam na starom autu kad sam se igrao, da bih znao da li da ih brisem. Na sadasnjem nisam ni jednom ocitao.

Na jednom tehnickom nisu hteli da me prime dok ih ne uklonim iako je greska stvarno bila benigna ali mehanicar nije znao sta je to cak je pitao iznervirano mene totalnog laika sta to znaci. :eek: Kao ukloni ih pa dodji. Otisao kod drugog i prosao tehnicki bez problema.
Koji to debili gledaju greske na tehnickom?

Imam onaj btoot čitač, nikada ga nisam ubo niti mi je ikada goreo ček endžin.

Vidim da na svakom teh pregledu otvaraju to jer nikada ne zatvore do kraja.

Proveravaju mapu i greške ali to za sada još nije aktuelno. Kao ni eko test.
ako ne zatvoriš kapu na rezervoaru kako treba ima da ti se upali lampica ako tako voziš. Onda moraš da voziš poduže vremena da se samo poništi, ili ako imaš čitač možeš da izbrišeš taj kod momentalno

De držimo korak da vidiš kakvi se leševi voze ovde u španiji. Danas prođe dačija udarena vrata a crna kesa za đubre preko stakla koje je puklo. Automobili dimuckaju plavo ne mnogo a prolaze eko test. Vidim da se ovde više krivinari na tom tehničkom ali ljudi ipak zbog sebe nisu toliko nemarni. Sve srede i poprave.

U srbiji se zlostavljaju ljudi na tehničkom.

Back