- Poruka
- 91.505
Da li sami proveravate OBDII kodove pre nego što terate auto na tehnički?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može da ti se desi neki glupi kod koji možeš da resetuješ a u protivnom ne možeš da prođeš tehničkiNe. Nemam potrebe.
Može da ti se desi neki glupi kod koji možeš da resetuješ a u protivnom ne možeš da prođeš tehnički
To nema nikakve veze sa tehnickim, niti se to gleda.Pogledajte prilog 1615130
Nemam pojma, meni ortak kaže da su u Valjevu neki tipovi otvorili radionicu za testiranje i opravljanje tih senzoraGledaju se kocnice, trapovi, da nema neko curenje, korozija, izduvni gasovi se mere ali to nije stupilo na snagu da moraju biti dobri da bi auto prosao tehnicki ili ne i pre se to merilo, naravno svetlosni signali, zvucni, da li ima od opreme sve, prsluk, prva pomoc, dizalica...kakvi kodovi kakvi bakraci.
To je drugo ali to nema veze sa tehnickim, znaci ne dozvolite da vas neko vara da to mora sve da se sredi i da bez toga ne moze da se prodje tehnicki.Nemam pojma, meni ortak kaže da su u Valjevu neki tipovi otvorili radionicu za testiranje i opravljanje tih senzora
Jesam na starom autu kad sam se igrao, da bih znao da li da ih brisem. Na sadasnjem nisam ni jednom ocitao.Pogledajte prilog 1615130
Koji to debili gledaju greske na tehnickom?Jesam na starom autu kad sam se igrao, da bih znao da li da ih brisem. Na sadasnjem nisam ni jednom ocitao.
Na jednom tehnickom nisu hteli da me prime dok ih ne uklonim iako je greska stvarno bila benigna ali mehanicar nije znao sta je to cak je pitao iznervirano mene totalnog laika sta to znaci.Kao ukloni ih pa dodji. Otisao kod drugog i prosao tehnicki bez problema.
Tako je i bilo, kao "imaš tog i tog u blizini". Rekoh hvala, super, odem kod drugog niko me nije pitao za to.Verovatno su povezani sa ovima sto drze servise, pa maltretiraju ljude, cesto znaju da i blizu tehnickog otvore garazu za "popravku".
polako..doci ce i to u srbiji...kod mene se gleda, ako gori check engine na tehnickom mogu da te obore, il da platis da oni poprave gresku i iskljuce....To nema nikakve veze sa tehnickim, niti se to gleda.
Kod mene ne gori nista i nemam neku elektroniku, tako da me bas briga.polako..doci ce i to u srbiji...kod mene se gleda, ako gori check engine na tehnickom mogu da te obore, il da platis da oni poprave gresku i iskljuce....
svi automobili prouizvedeni 1996. pa na dalje imaju tu elektronikuKod mene ne gori nista i nemam neku elektroniku, tako da me bas briga.
ako ne zatvoriš kapu na rezervoaru kako treba ima da ti se upali lampica ako tako voziš. Onda moraš da voziš poduže vremena da se samo poništi, ili ako imaš čitač možeš da izbrišeš taj kod momentalnoImam onaj btoot čitač, nikada ga nisam ubo niti mi je ikada goreo ček endžin.
Vidim da na svakom teh pregledu otvaraju to jer nikada ne zatvore do kraja.
Proveravaju mapu i greške ali to za sada još nije aktuelno. Kao ni eko test.