Da li sam u pravu?

• Začetnik teme Začetnik teme rdeki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja jesam uspešna majka jer imam još jedno dete sa kojim nemam problema kao sa sinom,znači da nisam ja u pitanju!Prvo ja sam već mogla da se udam ali neću dokle god ne nadjem normalnog muškarca koji će poštovati moju decu a takvih ima jako malo i drugo to sam rekla zato što ja smatram da ona pravi razliku izmedju dece a sve ih je ona rodila!To je neshvatljivo za mene!Radije ne bi vodila ni jedno,ili svi ili niko!
A što se tiče" kukanja" ti ne moraš da ih čitaš,a to za mene nisu kukanja!

Trebalo je samo da prodje neko vreme da se stvari smeste (na svoje mesto)
ali, zasto si nam, rdeki, uskratio informaciju kako je to mama ispala fer?
Ako znamo pocetak price (detalje: uzela lovu, ne vraca jer joj se "ne ispati", deca pocepana itd...) zasto da ne procitamo kako ljudi umeju da budu dobri, isprave neku svoju gresku, pokazu srce?
Dobro, de, da ti ne ulazim(o) u intimu, iako si sam otvorio vrata...

@dragoslava, pa roditelj je dobar cak i ako ima probleme sa detetom, ako se trudi da dete razume i pomogne mu u resavanju problema. To sto imas i jedno dobro, tj. neproblematicno dete, samo je dodatni plus. :)

zorab:
Trebalo je samo da prodje neko vreme da se stvari smeste (na svoje mesto)
ali, zasto si nam, rdeki, uskratio informaciju kako je to mama ispala fer?
Vratila je lovu i ostavila nam je ključ od stana da uzmemo šta nam treba od garderobe. U ovom slučaju nisam tražio više.

zorab:
Ako znamo pocetak price (detalje: uzela lovu, ne vraca jer joj se "ne ispati", deca pocepana itd...) zasto da ne procitamo kako ljudi umeju da budu dobri, isprave neku svoju gresku, pokazu srce?
Što se toga tiče, ima dovoljno celih stvari koje treba oprati, ponegde prišiti neko dugme, ali postoji i realan problem - treba pronaći odgovarajuće stvari u prepunom ormanu dečije garderobe.

Problem u slanju odrpane i prljave dece je u tome što me želi naterati da se otvorim za kupovinu još poneke stvari. To joj delimično uspeva. Delimično, jer i moj izvor finansija zna da presuši.

:)
lepo je "ispadnemo" bolji ...
drago mi je zbog tvojih devojcica sto se saradnja roditelja nastavila na najbolji moguci nacin :)
(i sad nesto sasvim licno: iako sam vam potpuno nepoznata osoba, nekako ste me obradovali :) )

c c c, koliko feminizma na jednom mestu....

cim neko i pomisli da tako razdvoji decu (ne mislim fizicki), nesto tu nije u redu... drugo, ok... razvela se, ostala sama sa decom.. e sad... ono nelogicno - ako se vec razvela zbog tog drugog, i dobila sa njim dvoje dece, zasto sad ne zive zajedno kad su se stvari sredile (ona se razvela i sad je slobodna)? pretpostavljam da se razvela zato sto je pronasla coveka koji joj vise odgovara od bivseg muza, a ona opet sama i to sa cetvoro dece... pritom, on em ne zivi sa njima em visi u kafani

rdeki, sreca tvoja da si pobegao odatle... sad je vazno da deci bude dobro, pa koji god od roditelja ih uzeo kod sebe.

Back