Da li sam trudna?

• Začetnik teme Začetnik teme Zbunjena
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
1 - u pitanju je 2003, tako da ako je i bila trudna dete joj sad ide u treći osnovne
2 - ako nije bila trudna, velike su šanse da je do sada za ovih 10, 11 god već dobila dete
3 - ako nije bila trudna i do sad nije dobila dete, onda ništa

znači neznam što oživljavate ove teme od pre 10 godina, što kroz realni protok vremena dođe otprilike jedno 158 godina

znači može lock

Prvi put saljem upit na forumu ali stvarno mi je potrebno nekoliko Vasih misljenja....
Naime.... 8.02 sam imala odnose sa momkom gdje nismo koristili zastitu i imali smo veoma dobar :zper: odnos :)
trebala sam dobiti 10.02 i danas je 14.02. znaci meni kasni 4 dana sto se nikad ali bas nikad nije desilo a vec od 2006 godine sam pocela da imam menstruaciju... desavalo se dan da kasni i mozda ukupno 5 puta da mi kasni dva dana, jer imam veoma uredan i redovan ciklus nakon 28dana....
Nemam bas sve simptome koje imam pred dobijanje.... prije sam imala blage bolove i nervozna sam bila 10dana pred dob. i osjecala sam se naduveno, medjutim sada nema tih simptoma nego se osjecam naduveno i veoma cesto idem da mokrim.
Moje pitanje je da li postoji ikakava mogucnost da sam trudna ?
Kada da radim test? koji test ?
MOLIM ZA POMOC

Koji je smisao ove recenice? Ima neka koja "tek" od tada i tada ima menstruaciju?

Па да, зато што то "већ" наглашава да је прошло довољно година да се менструација стабилизује. Најбоље да нам постављачица каже.

1. "vec" se inace neprimereno koristu u nasem govornom jeziku,
2. ovde je potpuno besmisleno upotrebljeno "vec od" - te ne naglasava apsolutno nista, vec izgleda kao isprekidana misao ili brisanje vec kucanog teksta ili...

Da je napisala da je rodjena te-i-te-godine, a vec od 2006..., pa da ima nekog smisla - ovako nema.

1. "vec" se inace neprimereno koristu u nasem govornom jeziku,
2. ovde je potpuno besmisleno upotrebljeno "vec od" - te ne naglasava apsolutno nista, vec izgleda kao isprekidana misao ili brisanje vec kucanog teksta ili...

Da je napisala da je rodjena te-i-te-godine, a vec od 2006..., pa da ima nekog smisla - ovako nema.
Можда није граматички исправно али поента је битна.

zdravo svim ucesnicima foruma,volela bih da postavim problem i na njega dobijem odgovor ukoliko je moguce.
problem je da trenutno osecam mucninu i neka vrsta bolova u stomaku i milim da sam trudna jer sam tri dana pre menstruacije sa deckom imala odnos.
pa me sada zanima mogu li ostati trudna ako sam posle odnosa imala menstruaciju :oops: :oops:
pa ako neko zna iz iskustva neka mi odgovori,jer me je strah da mojima kazem sta osecam jer bi to sigurno znam izazvalo pravu buru.
hvala unapred
a je l je bilo ejakulacije unutra?

Poslednja izmena:

Te davne 2003-e....

proglašena je državna zajednica Srbije i Crne Gore,
ubijen je premijer Đinđić,
počeo je američki napad na Irak,
primljeni smo u Savet Evrope,
konkord je obavio poslednji let,
Partizan se plasirao u LŠ,
fortes je otišao u Leskovac da služi narodu u vojsci,
a Zbunjena je zatrudnela