Da li sam kriv sto prilazim samo mnogo lijepim zenama, ili ako nisu lijepe samo mnogo

Nectacno patuve...

Zene u braku u proseku 4.000X kroz zivot vode ljubav.

Qurve za 25-40% vise.

Dobro ne mislim na prave ***** koje se bave tim poslom nego na one sto svrljaju :zper: nisu udate :aha:

Ko je to brojao da zna ? :lol: Zavisi od zene i veze - neka voli 3x denevno neka 10x :mrgreen: neka jednom mesecno :rotf:

- - - - - - - - - -

zar qurve vode ljubav? :eek:

neke vode zovu se ljubavnice :lol:

qurvom smatram samo onu koja ima materijalnu korist od muškarca, tj sexa.
promiskuitetna je već sa manjkom samopoštovanja...
ostale mi kategorije nisu poznate.

Pa svaka zena ima neku korist od seksa....

Moja prva je uvek trazila da joj posle dobre partije nesto kupim....:roll:

- - - - - - - - - -

Pa ljubavnice imaju tu korist samo sto je izvlace namazanije :aha: Kurrva odmah trazi ke$$ :zper: Sponzorke su moderan naziv za ljubavnice :lol:

"Princip jer isti, sve ostalo su nijanse!" :hvala:

pametnim.

Da li su muskarci koji ne prilaze prvo najljepsoj losi, da li su kukavice?
Da li trazim previse, ili svaki muskarac koji je dobar prvo prilazi najljepsoj, ili najpametnijoj ako nije najljepsa?

Muskarci prilaze osrednjima i raspolozenima zato sto je tako najlakse da ga udome... iako ga ne udome u devedeset posto slucajeva oni i dalje zive u ubedjenju da ce se to desiti... i zapravo dosta toga bih u zivotu zrtvovala kad bih mogla da dostignem taj stepen muskog optimizma kad razmisljaju penisom...

Muskarci prilaze osrednjima i raspolozenima zato sto je tako najlakse da ga udome... iako ga ne udome u devedeset posto slucajeva oni i dalje zive u ubedjenju da ce se to desiti... i zapravo dosta toga bih u zivotu zrtvovala kad bih mogla da dostignem taj stepen muskog optimizma kad razmisljaju penisom...

ali, udome :D

nemam odgovor na pitanje iz uvodnog posta, pridji brate svakoj redom, statistika je na tvojoj strani i teraj.
dosla sam samo da kažem da mi je krivo sto ste prestale da pričate o poznatim ličnostima i ja sad ne mogu da se pohvalim čekanju sa Ivanom Miljkovicem u redu za šiš :(
plus priča ima i nastavak :rumenko:

pametnim.

Da li su muskarci koji ne prilaze prvo najljepsoj losi, da li su kukavice?
Da li trazim previse, ili svaki muskarac koji je dobar prvo prilazi najljepsoj, ili najpametnijoj ako nije najljepsa?

Uopste ne kapiram sta ti zelis da pitas... Da li si kriv sto prilazis, po tvom misljenju, lepim zenama? Kriv kome i za sta?
Losi muskraci ne prilaze lepim zenama? Losi u kom smislu? Kukavice po cijim kriterijumima?
Trece pitanje ima toliko problema da me mrzi da analiziram.... Aj saberi se.

MOGUCNOST TOGA ZASTO BIO LOS AKO BI PRILAZIO SAMO NAJLJEPSIMA, IAKO MOZDA OVO NIJE TACNO
Treba da prodje vise vremena da bi se naislo na lijepu koja je mnogo lijepa, nego sto treba da prodje da bi se naislo na obicnu. GUBITKOM vremena velikog na traganje po korzoima i kaficima i fejsbucima za izuzetno - a ne obicno lijepu - cinim grijeh jer ne dozvoljavam da se, prisavsi nekoj koja nije toliko lijepa, sto prije i STO CESCE desava nesto sto je od Boga ostalo i sto je lijepo: da imaju dvoje ljudi seks.

Uopste ne kapiram sta ti zelis da pitas... Da li si kriv sto prilazis, po tvom misljenju, lepim zenama? Kriv kome i za sta?
Losi muskraci ne prilaze lepim zenama? Losi u kom smislu? Kukavice po cijim kriterijumima?
Trece pitanje ima toliko problema da me mrzi da analiziram.... Aj saberi se.
Zato sto ono sto od srca zelis treba da radis, a svako od srca zeli da bude sa najljepsom. Bog nam trazi da budemo srcani. (Nisam vjernik, samo tako kazem).
KAD SAM REKO DA LOSI NE PRILAZE LIJEPIM ZENAMA? NISAM REKO DA BAS I NIKO OD LOSIH NE PRILAZI, REKO SAM DA JE NEKO LOS AKO NE PRILAZI TAKVIMA

Poslednja izmena:
qurvom smatram samo onu koja ima materijalnu korist od muškarca, tj sexa.
promiskuitetna je već sa manjkom samopoštovanja...
ostale mi kategorije nisu poznate.

Za mene je prostitutka zena koja naplacuje seks, a ***** ona koja se kompletno proda, tj. uda zbog materijalne koristi i unovci i dusu i telo.
Kategorija drolje mi je najgora- zena koja je zbog sadrzaja gaca tamo nekog muskarca spremna da ostavi dete i izda drugaricu ili sestru.

Back