Da li sam kriv sto prilazim samo mnogo lijepim zenama, ili ako nisu lijepe samo mnogo

pametnim.

Da li su muskarci koji ne prilaze prvo najljepsoj losi, da li su kukavice?
Da li trazim previse, ili svaki muskarac koji je dobar prvo prilazi najljepsoj, ili najpametnijoj ako nije najljepsa?

Ajde nam malo pojasni sta mislis pod tim najlepsa. da li se to odnosi samo na lice ili je u pitanju i telo?

Stalno se spominje fraza "o ukusima ne treba raspravljati" I potpuno se slazem sa time. Uglavnom nas recimo u medijima bombarduju pricm da su visoke i vitke(ili cak mrsave) zene najpozeljnije. I puno muskaraca je naselo na tu pricu. OK neki vole takve i bez toga. I po tvom rezonu u njihovim ocima neko ko voli recimo nize zene ili zene sa bujnijim oblinama nema samopouzdanja da pridje "dobrim ribama"

I spominjes pamet. Kako mozes znati da li je neka zena pametna pre nego sto joj prvi put pridjes?

A pored lepote imas i pojmove seksipil, dobra riba... Seksipilne zene i dobre ribe mogu a i ne moraju da budu lepe.

Ajde nam malo pojasni sta mislis pod tim najlepsa. da li se to odnosi samo na lice ili je u pitanju i telo?

Stalno se spominje fraza "o ukusima ne treba raspravljati" I potpuno se slazem sa time. Uglavnom nas recimo u medijima bombarduju pricm da su visoke i vitke(ili cak mrsave) zene najpozeljnije. I puno muskaraca je naselo na tu pricu. OK neki vole takve i bez toga. I po tvom rezonu u njihovim ocima neko ko voli recimo nize zene ili zene sa bujnijim oblinama nema samopouzdanja da pridje "dobrim ribama"

I spominjes pamet. Kako mozes znati da li je neka zena pametna pre nego sto joj prvi put pridjes?

A pored lepote imas i pojmove seksipil, dobra riba... Seksipilne zene i dobre ribe mogu a i ne moraju da budu lepe.
1. Cujem je kako odgovara na ispitu na mom fakultetu pa vidim je li pametna ne iz toga koliko zna nego na koji nacin bira rijeci i izraz.
2. Lijepa zena je zena koja ima lijepo tijelo, ali mozda i ne lijepo nego ni ruzno ni lijepo vec "mlako" a ne vatreno, ali koja uz takvo tijelo ima prelijep sklop crta lica. Dostojevski i svi veliki pisci divili su se najvise licu zene. Tako i ja, pa ako Dostojevski ne zna sto valja onda neka sve ide u k**** na licu je skoncentrisano najvise stvari na najmanje mjesta, za razliku od tijela

lijepa zenska u spotu, da se vidi sto je za mene lijepo, a i dobra pjesma

- - - - - - - - - -

mladi se pale na medijske stereotipe lepote, i propustaju mnogo u zivotu

ko ne prilazi svemu ne prilazi nicemu

meni je mia odvratna, ne fizicki, nego ono sto predstavlja, kvarcovanu ocajnicu ocajnu da postigme nesto u polusvetu, iskljucivo licne koristi radi
ko prilazi svemu ne prilazi nicemu, jer "sve" i ne postoji, to je hriscanska zabluda da postoji "sve"

Poslednja izmena:
pametnim.

Da li su muskarci koji ne prilaze prvo najljepsoj losi, da li su kukavice?
Da li trazim previse, ili svaki muskarac koji je dobar prvo prilazi najljepsoj, ili najpametnijoj ako nije najljepsa?
ne pogresno ti to,najlepsa je istripovana i mora se trudis previse,ako pridjes gaboru onda se lepa zaintrigira i primi

Ti zapravo zelis da budes poseban pa nisi smislio nijednu drugu disciplinu :lol:
A nisi mi odgovorio za sta to treba da budes kriv?
ti zelis da budes, a ja jesam poseban. Mene poznaju ljudi iz raznih gradova od kojih ja 99% njih ne poznajem, culi su za mene. jedan covjek mi je rekao da je htio da imitira moj nacin nosenja brkova i oblacenja i nosenja kape i oblacenja i svega, pa i otmenosti

Back