Da li sam ja budala najveca?

Jesam, najveca sam budala
Nemam posao, nemam devojku, nemam svoj stan, nemam auto, totalno se raspad, sto je najgore nije me briga sto se raspadam, koja sam ja budala,
To sve ide plus jos... u superlativu.
Znaci to sto sam nabrojao.

Kriza je . Mnogi su i u gorem stanju.

Pokreni se za malo.Budi skroman i strpljiv.
Zrno po zrno pogaca.
Ne ide sve za jednu noc.
Ko brzo zaradi - brzo i izgubi.
Kako doslo- tako otislo.
Ti stici po malo pa sigurno.Koliko - toliko .

Budi zadovoljan sa malim.U tome je sreca.

Poslednja izmena:
Nemam posao, nemam devojku, nemam svoj stan, nemam auto, totalno se raspad, sto je najgore nije me briga sto se raspadam, koja sam ja budala,

Ja od ovoga imam jedino posao.A bolje da ga nemam.Sto me automatski cini vecom budalom od tebe.Dakle odgovor na pitanje iz teme je - nisi.Nadam se da ti je malo lakse. :kpozdrav:

a sto nemas?
ne umes da budes efikasan i snalazljiv..
posao ces naci,za pocetak za manje para al moras imati ideje i da ih realizujes da bi poboljsao svoje materijalno stanje..
kola imas za 500 eu i posluzice ti par godina,,
devojku mozes uvek naci jer svako drvo ima senku pa i tebi pripada tvoja.
e ovo sto ne zelis..tu jesi Budala..:lol:

druze 80% ljudi zivi sa roditeljima dok se ne ozene ili ne udaju i onda predju da zive sa tudjim roditeljima,kola isto mnogi nemaju,a i sta ce ti osim ako radis bas neki posao koji ih zahteva..
to sto nemas posao je boljka vecine al ne znaci datreba daodustanes nego da forsiras sebe sve vise,a da bi imao devojku treba da volis i podstices sebe a to ces moci ako krenes da se boris...mozes ti i ovako da imas ribu al ce tvoje nezadovoljstvo vremenom isplivati zato kazem radi na sebi...

- - - - - - - - - -

Jesam, do sada koliko zivim bih napredovao, optimista sam, ali polako me pesicizam hvata. Mozda upravo zbog toga sto nemam vise cemu da se nadam kada ce ionako sve ode do Lucifera

kao si ti mila i predivna dusha :lol:

- - - - - - - - - -

samo lociraj svoje mesto u koordinatnom sistemu konfuzije

:lol:

Ponekad mi se cini da gore od ovoga ne moze jer kada god da se nadam da ce sve biti u redu bude samo gore, pogledam iza sebe i vidim da sam i pre deset godina bio tu tu gde sam sada, da ne nabrajm po treci put.
Baksuz sam najveci i budala najveca, nisam ni probao da radim na sebi ali znam da ce za deset godina sve da bude isto

Ponekad mi se cini da gore od ovoga ne moze jer kada god da se nadam da ce sve biti u redu bude samo gore, pogledam iza sebe i vidim da sam i pre deset godina bio tu tu gde sam sada, da ne nabrajm po treci put.
Baksuz sam najveci i budala najveca, nisam ni probao da radim na sebi ali znam da ce za deset godina sve da bude isto

vidi ovo je problem svih jer kad si stalno u istoj corbi godinama naviknes se i nemas ni volje,jer si zaboravio ukus neceg boljeg ili nisi ni probao,tako da negde motiv treba da se nadje iz necega pretpostavljenog i nedozivljenog,neke buduce radosti i promene,a to je najteze,nastaviti potragu za mirisima i ukusima koji ti tek golicaju mastu,i izaci iz udobne caure,i zato ljudi rade ono sto je lakse,a to je navika...

Back