Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 61.673
Nij sve u standardu, mnogo toga je i u pravdi (slozi, veri, ljubavi...).Ne znam ja mislim da su Rusi generalno ***** od naroda. Kada si video proteste u Rusiji? Nije bas da imaju standard Svajcarske...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nij sve u standardu, mnogo toga je i u pravdi (slozi, veri, ljubavi...).Ne znam ja mislim da su Rusi generalno ***** od naroda. Kada si video proteste u Rusiji? Nije bas da imaju standard Svajcarske...
Zašto uvijek imaš loše predloge ?Imao bih ja predlog koja zemlja pre Rusije treba da svrgne svoj režim. Možda ne zbog mira, ali zbog mentalnog zdravlja stanovništa svakako. I da prestane da se širi satanizam iz vrhova vlasti.
Pitanje se može postavit i obrnuto.Da li je pametno ratovat do posljednjeg Ukrajinca ?To su samo pitanja. Da li je pametno ratovati do poslednjeg Rusa, ili dati Zelenskom bezbednosne garancije
Oće ko i do sad.Predsednik Makron je rekao da će se Francuska Federacija umešati vojno u rat ako bude potrebno.
Tako da definitivno ovo ide do poslednjeg Rusa
tvoja bolest ubija tebe Dzegi. a tudja drugoga.Pre je moja rusofobija ubila Rusiju, kao što vidiš.
Vaši životi su od 2022. sušta tuga.
URRRAAAAA!!!!!!
Oće Hrvatska poslat koju pukovniju ?Rekao je jasno da će poslati Legiju Stranaca ako Odesa bude u opasnosti.
Tako da ćete morati promeniti vašu glupu pretnju u "Do poslednjeg Evropljanina," što je znatno zajebaniji moto za vas Ruse priznaćeš
To se neće dogoditi, ali uvijek možeš maštati...Rusija je okupirala delove Gruzije i Ukrajine, ne vidi se da su spremni da prekinu s tom praksom, a javno su iznosili i planove za napad na druge države.
Oni se bore samo za opstanak svog rezima i vernih mu oligarha i svima je jasno da bi rat stao kada bi doslo do promene ali niko ne izlazi u javnost sa tom idejom. Verovatno i zato što su sve koji su se javno usprotivili ratu pobili ili strpali u gulage.
Šta možemo da očekujemo ako bude svrgnut režim u Moskvi? Da li bi doslo do momentalnog prekida vatre uz postepeno obnavljanje ekonomskih odnosa sa drugim zemljama?
Macron je rekao da su dali sve što su imali...Predsednik Makron je rekao da će se Francuska Federacija umešati vojno u rat ako bude potrebno.
Tako da definitivno ovo ide do poslednjeg Rusa
Ovakva?Rusi ne mogu da opstoje bez diktatorskih režima, oni nikad nisu živeli u slobodnom i pravednom društvu
Rusija bi se raspala kad bi se uvela prava demokratija
Imas na tviteru objava da je putin zločinac a rusija agresor...
Осим либералне клике, којој је то влажни сан, који је се изјаловио.ali niko ne izlazi u javnost sa tom idejom.
Која би то земља у златном добу могла бити? Жив нисам.Imao bih ja predlog koja zemlja pre Rusije treba da svrgne svoj režim. Možda ne zbog mira, ali zbog mentalnog zdravlja stanovništa svakako. I da prestane da se širi satanizam iz vrhova vlasti.
Pa i smena vlasti u Ukrajini je tađe pitanje unutrašnje njihovo pitanje pa se mešaju mnogi, Rusi čak i oružjem.Осим либералне клике, којој је то влажни сан, који је се изјаловио.
То је унутрашње питање руске политике, која се не тиче никог ван Русије.
To je mišljenje, a Durov je iznio činjenicu.Imas na tviteru objava da je putin zločinac a rusija agresor...
Tako je, činjenica je da je Rusija agresorska država odgovorna za smrt velikog broja ljudi.To je mišljenje, a Durov je iznio činjenicu.
Mišljenja mogu biti razna, dok je činjenica uvijek samo jedna.
Kad su bili izbori u Ukrajini?Pa i smena vlasti u Ukrajini je tađe pitanje unutrašnje njihovo pitanje pa se mešaju mnogi, Rusi čak i oružjem.
Западно клепетање о руским црвеним линијама је углавном само клепетање. Највећи део свега тога Руси никада нису изјавили.rusiji je potreban lider sa mudima. a ne ovo meko puvalo od putina kome se crvene linije gaze bezbroj puta.
treba neko sa cvrstom rukom koja ce da protrese jevropljane pre nego sto se totalno naoruzaju i obuce. vreme istice, i nece moci ruska namenska industrija dugo da parira "kolektivnom zapadu"
Ne, to je mišljenje.Tako je, činjenica je da je Rusija agresorska država odgovorna za smrt velikog broja ljudi.
to je mišljnje da je durov izneo činjenicuTo je mišljenje, a Durov je iznio činjenicu.
Mišljenja mogu biti razna, dok je činjenica uvijek samo jedna.
Nije mišljenje nego činjenica. Kad jedna država napadne drugu to se zove agresija nevezano za to šta neki stanovnici pojedinih država misle.Ne, to je mišljenje.
Jer za stanovnike Donbasa, Rusi su oslobodioci.
Велика сила којој не можеш испред носа да машеш непријатељским ракетама.Tako je, činjenica je da je Rusija agresorska država odgovorna za smrt velikog broja ljudi.
Mani me ruskih izgovora molim te.Велика сила којој не можеш испред носа да машеш непријатељским ракетама.
Универзални принцип надмоћи великих сила над остатком (боранијом).
Велике силе разговарају равноправно, или избија рат (виђено много пута).
А Америка "треба" да окупира Вијетнам, Ирак, Авганистан, Сомалију и ко зна шта још због...? Не могу да се сетим. Да нису хтели да праве инвазију на Тексас или Калифорнију?![]()
Када нас Америка са сатрапима бомбардује, онда се то зове агресија.Nije mišljenje nego činjenica. Kad jedna država napadne drugu to se zove agresija nevezano za to šta neki stanovnici pojedinih država misle.
I ovde bi neki ruske tenkove dočekali sa cvećem na sramotu Srbije.