- Poruka
- 3.423
Jaaadaaan...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
umesto da kazes "bas sam ispao jadan kad sam mislio da rec psihterapeut znaci isto sto i psihijatar pa pisao kao da je ovaj sto je pricao o psihoterapeutu pricao o psihijatru"...Jaaadaaan...![]()
zao mi je covjeka...Idi begaj...Psihoterapeut ti je psihijatar koji sprovodi radnje terapije na pacijentima ili s pacijentima...
Nemoj da me navodiš-nisi ti GPS...
A to što bi ti da promovišeš kliničkog psihologa u terapeuta,to samo znači da nemaš uvid u organizaciju poslova na klinici,u
tzv.sistematizaciju poslova .
Klinički psiholog nema ingerencije terapeuta I ende!Zna se šta radi I ko mu je šef!
Kada ti jednom pozavršavaš (ako se skineš!) psihologiju,mejbi te uzmu za specijalizaciju na klinici I onda drži muda!
Svi će ti biti šefovi I imaš da čutiš I radiš ša ti se kaže!![]()
Ne može. psiholozi idu kod psihologa na trening i analizu.
Slično kao što zubar ne može sam sebi da popravi zub a frizer da se ošiša.
Ne može čovek sam sebe hladnokrvno da posmatra u trećem licu i objektivno analizira. Priroda je takva
...
Koji je problem sa tobom zaista ?
(osim sto si heroisnki narkoman,
i imas 3 F dijagnoze,
od kojih je jedna i neizleciv specifican poremecaj licnosti) ?
...
...
Eeeeee...Svaka ti cast Dragana,
...
Retki su ljudi koji danas mogu tako odreagovati kao ti.
Meni,naprotiv,imponuje borbeni I živi duh Bruzlija,a I ne smeta mi kad se razmeće znanjem I argumentima kojiŠta će ti ovakvi ( mržljivi ) komentari ?
Ovde ima dosta pacijenata, što je i logično,
mnogi tvoji tekstovi su im pravi melem na ranu,
a u svakom slučaju su hrana za pamet.
Htedoh da te obožavam,
al' ti kao i onaj SUPERKULER na filozofiji mi izmičeš,
ne želiš da budeš apsolutan autoritet,
bežiš u prostotu, fajt, spuštaš se ...
A nama pilićima treba vođa,
u svakom aspektu postojanja !
( pa i na ovom psiho terenu )
Znaš li gde si sakrio komandanta ?
Pronađi ga i ohrabri !
Ti imaš predispozicije za Tatu.
Vidi kako si ovde Draganu pohvalio za strpljivost :
Ti bi trebalo ( s'obzirom na lepotu tvoga znanja )
da odeš još dalje od Dragane,
da ni ne primećuješ naše uličarske navike,
imaš ti mnogo bolje instrumente za obračun sa našim devijacijama !![]()
(Prividjenja citiranog: prividja mu se da je psihoterapeut psihijatar obican ili neka vrsta (ne postoje vrste toga, ali njemu se prividja[*]) psihijatra,Idi begaj...Psihoterapeut ti je psihijatar koji sprovodi radnje terapije na pacijentima ili s pacijentima...
Nemoj da me navodiš-nisi ti GPS...
A to što bi ti da promovišeš kliničkog psihologa u terapeuta,to samo znači da nemaš uvid u organizaciju poslova na klinici,u
tzv.sistematizaciju poslova .
Klinički psiholog nema ingerencije terapeuta I ende!Zna se šta radi I ko mu je šef!
Kada ti jednom pozavršavaš (ako se skineš!) psihologiju,mejbi te uzmu za specijalizaciju na klinici I onda drži muda!
Svi će ti biti šefovi I imaš da čutiš I radiš ša ti se kaže!![]()
Ja još i pred spavanje napušim nekog (vecu ne smem-ta je zajebata jako,može me nekom flašom na spavanju...Svoje slabosti guram pod tepih podsvesti a jasno i glasno naglašavam svima tudje.
Tako mi lakše