Да ли професори читају мастер радове (да ли су читали дипломске)?

Да ли професори уопште читају тренутно мастер радове (да ли су читали дипломске радове раније) или само бацају поглед на ту гомилу папира која се пред њима налази? :think::think::think:

itekako ih čitaju...;)

Да ли професори уопште читају тренутно мастер радове (да ли су читали дипломске радове раније) или само бацају поглед на ту гомилу папира која се пред њима налази? :think::think::think:

Ja mislim da moja profesorica nije pročitala moj diplomski.

Што се ментора тиче претпостављам да би он/она требао/ла да прочита, али ме је занимала како чланови комисије на то гледају. Да ли читају у потпуности или бацају поглед насумично?

Da, profesori citaju master radove.
Clanovi komisije takodje. Profesor daje naznake, tj sugerise koje su potencijalne imene koje bi student trebalo da uvede. Narocito mu skrece paznju na ambiciozne delove rada, jer oni zasigurno privlace paznju kako mentora tako i clanove komisije.
U dogovoru sa profesorom postave se i naznake potencijalnih pitanja...
Svakako se izlagane vremenski ogranici na sustinski vazno... Neka pitanja se postavljaju neformalno a neka u uskoj vezi sa temom i to je to.
Radovi se svakako citaju, u to ne sumnjajte jer ni jedna zadata tema nije slucajna i uvek moze biti korak ka jos nekom strucnom radu.

Back