- Poruka
- 1.682
Ovo su procesori u laptopu. Da li se može instalirati Windows 10 na njima ili ne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Deluje kao 11. generacija po broju, to bi trebalo i 11icu da potera...Ovo su procesori u laptopu. Da li se može instalirati Windows 10 na njima ili ne?
Deluje kao 11. generacija po broju, to bi trebalo i 11icu da potera...
Uh, to iz 2009.?Није ово 11, него прва генерација i3-1115 G4. Може то да иде на Windows 10.
Uh, to iz 2009.?
Deluje kao 11. generacija po broju, to bi trebalo i 11icu da potera...
Da li može na ovom?
Da li može na ovom?
Ma samo me Win10 interesuje xDМоже и Windows 11.
10ka ne trazi nista, 11ca trazi TPM, i ako se to iskljuci, gubis neke feature, a pitanje kako ce update da radi...pa možeš win 10 i 11 i sa dvojezgarnim procesorom i 4 giga rama a kamoli sa tim procesorima
ako , recimo, praviš butabilan fleš preko rufusa sa nekim od navedih windows-a on ti sam ponudi opcije za bajpas tih debilskih sigurnosnih i "zahtevajućih" i "podržavajućih" opcija
pa zato sam i napisala da može i 10ku i 11 ku , kako god mu volja10ka ne trazi nista, 11ca trazi TPM, i ako se to iskljuci, gubis neke feature, a pitanje kako ce update da radi...
Mislim da pise da je 11ica preinstalirana na taj laptop, on hoce da je pobrise, i stavi 10ku, cini se...pa zato sam i napisala da može i 10ku i 11 ku , kako god mu volja
update radi sasvim kako i treba na 11-ci
pa što onda pita uopšte?Mislim da pise da je 11ica preinstalirana na taj laptop, on hoce da je pobrise, i stavi 10ku, cini se...