Da li priznajete nezavisnost Kosova?

Da li priznajete nezavisno Kosovo

• aha

• jok

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
[/B
]
Ma hajde,
svaki deo gde je drugi narod u vecini,
mozes porediti sa Kosovom,a to je RSK.
Sta vise,ima i vise prava da se odvoji,jer su Srbi tamo konstantno cinili 80 %,
a ne ko sipci,poceli sa 10%i nakotom i ilegalnom imigracijom dogurali do 90%.

Šta bi sada ovo trebalo da znači da bi se delovi zemalja u kojima nije većinsko domicilno stanovništvo trebalo pripajati državama iz koje potiču stanovnici tih područja?!

Daj malo razmisli šta pišeš, pa ti bi preko noći izmenio bar 20 evropskih granica time što si napisla.:manikir:

Poslednja izmena:
Shta nije u redu sa tobom?? Imash li chesto ovakve halucinacije?
Gde si ti prochitao da sam ja napisala bilo shta od ovoga shto ti mislish da jesam?
Pozabavi se sobom, ne sa mnom ja ni ne razmishljam o tome da li si ti uopshte zreo, a josh manje za shta si zreo.

Ne sjecas se sta si rekla?

aha
alergicna, Dean Keaton, Droid, iwo jima, Kolja_87, nemanja992, Reckless, Schutz, Winner1, xheki, Zapadni susjed 11

Ovim je sve recheno, svaka dalja rasprava je smeshna.

Evo ovo si rekla. Da je smijesna svaka rasprava sa onima koji ne misle kao ti.

ti si sve nabrojano, jer svojim nacinom razmisljanja koliko god zvucalo paradoksalno, cinis isto za Srbiju kao i ustase i siptari...u okolnostima u kojima je Srbija to je pogubno misljenje, samo po sebi je predivno i patriotsko, ali postoji surovi, realni svet koji moras da imas na umu...

...ti si maloumna i ispranog mozga..to shto ti predlazhesh znachi proterivanje ostatka srba sa kosova ili da ostanu i da ih pobiju..bez nashe podrshke su svi mrtvi..a okolnosti ce se promeniti, pre ili kasnije..

Ako se kod njih stanje (ekonomija ) ne promijeni ,a svi znate da je ravno nuli doći će im iz guzice u glavu i tražiće neki vid povezanosti sa Srbijom ma koliko vam bilo ovo smiješno .Ako se pak pojavi neko dovoljno pošten i pametan da ih izvuče iz te crne rupe i ko će garantovati srbima bezbjednost onda je Kosmet izgubljen jer još uvijek nije

General Mladić je nečije gowno. Čije, ne znam, ali Srpsko nije. Ne priznaju ga bar 70% Srba u čije je ime brljao i ubijao...

Rezultat ankete gen. Ratko Mladic ankete :cool:

Ja znam da ga i na ovom anti-srpskom forumu podrzava blizu 80% Srba :mrgreen:
Zato prijateljski savet, pazi sta pricas na ulici, da ti se slucajno ne omakne ovakva glupost, mogao bi da imas ozbiljan problem ;)

Čitajući ove postove došao sam do nekih zanimljivih zaključaka.

Po meni je potpuno krivo čekati nekakav pogodan trenutak. Nema pogodnijeg trenutka, nego je sad. Srbi na JI Kosmeta su bez osnovnih životnih uslova, pa ako to nije dovoljno za intervenciju, ja ne znam šta je.

Srbija se MORA odreći avetinja iz prošlosti koje je kompromitiraju tipa Mladić, Vasiljković i slični, čisto radi pridobijanja poena u svoju korist.

Vlada Srbije bi trebala HITNO uputiti prosvjedne note u UN, EU, Međunarodni sud pravde, Sud za ljudska prava i sve relevantne institucije i u njima navesti da ne može dozvoliti daljnji teror nad svojim narodom i odmah poduzeti konkrretnu akciju na terenu.

Što se više čeka, pogoduje se politici "zatečenog stanja", a jednom kad Kosovo postane članica UN, povratka više nema.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back