Alisa u zemlji čuda
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
Eli ,evo ti ovde je krenulo, dobro ovo su oko 300 EUR, ali citaj sta su ostali napisali. Uostalom, macka vracarka je isto napisala da izadja na 400 EUR (4x100 EUR). Pa i da je 300 EUR, to je previse, jer je to prosecna plata. Znaci kao kada bi ja rekao da trosim 2.000 EUR mesecno na hranu.
E sad, posto smo konstatovali da su u igri i kreditne kartice, i igre na srecu, to vec baca novo svetlo na sve.![]()
Samo je Mačka napisala da troši 400 eura za hranu i kućne potrepštine i to nakon što si ti dva puta pitao da li je moguće da se toliko troši mesečno na hranu.
Znači, čak ni ona ne troši toliko samo na hranu.
Ali evo ja ću da ti napišem koliki su troškovi stanovanja u NS-u, a koliko znam BG je dosta skuplji. Minimalni troškovi stanovanja su 150 eura, znači samo režije.
E ako živiš sam onda možda eventualno možeš to da smanjiš na 100 eura i to pod uslovom da imaš svoj stan, da ga ne iznajmljuješ. A to je retkost u Srbiji veruj mi, da roditelji mogu da priušte detetu stan. A iznajmljivanje stana je opet oko 150 eura, ako pričamo o pristojnoj garsonjeri, a ne nekom ćumezu.
Kako god okreneš, postavljačica teme jako dobro prolazi u ovom slučaju jer živi sa roditeljima. I ne mora sama sebi da kuva nego verovatno dođe kući na skuvano. To što se hrani uglavnom van kuće je po meni bacanje para, ali u to neću da ulazim.
Znači hoće da putuje, da izlazi, da studira, da jede van kuće (što je vrhunski luksuz u zemlji Srbiji), ali neće da učestvuje u zajedničkim troškovima.

samo te pitam, i pitam se da li si napravio paralelu uopšte.