???????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AKO JE JEDNOM PREVARILA, OPET CE. KAD TAD
Sta da joj oprostim. Ako se guzila sa jednim za kojeg ja znam, sta mislis koliko se guzila a da ja ne znam? Dobija one way ticket away from me... forever...penelopa*:Ako vas ona prevari posle mnooogo godina i tvrdi da se uzasno kaje,da je napravila strasnu glupost,i da vas i dalje voli,a vi to i osecate,da li biste joj oprostili i dali drugu sansu? Da li biste imali razumevanja,ili biste nesto drugo??? :-(
Tuzni_patak:Prava ljubav prašta.....
Ma koliko da boli....i ponos i gordost i posesivnost i opsesivnost i muževnost i ženstvenost i sujeta.
Prašta iz jednostavnog razloga što bez nje ništa nije pravo , jeste da postoji ali je obično , poznato i udaljeno.....
Lexa:Tako što sve prođe. Prvi put se totalno slažem sa Patkom. Vreme pojede i lepo i ružno.
Prava ljubav preraste u istinsku, rekla bih - ne baš onako divnu, ali onu koju imate iz navike, prema bratu, roditeljima, prijateljima iz detinjstva...
Nikada nećete živeti ako ne naučite da udarac boli. Ali ako se koncentrišete na drugi deo tela, manje boli. Ma, ne boli uopšte.
Jeste, neće biti isto. Moraće da se iskupi, da dokaže svoju ljubav.
Moraće da joj dokaže da nema nameru da od toga napravi običaj, ili da je, uopšte, voli više od te prevare.
A ona će malo da plače.
Šta sad? Posle svega toga, mora reći - bar se nešto dešava. Danas jedno, sutra drugo, i živi život.
Nemojte se zatvoriti u jednu sobu i čekati Novu Godinu. Postaćete nešto što ne postoji.
Pisaće knjige o vama, a vi ih nećete moći pročitati... To vam je kao kada živite, umrete, ostavite nešto iza sebe, ali više niste tu da vidite kako napreduje to što ste ostavili, pa sve gubi smisao...
Sve će, ionako, proći. Bolje je da to bude kasnije.
možda bih.....ali kakve sam devojke ja imao....u 98%slučajeva ne bih...... :|penelopa*:Ako vas ona prevari posle mnooogo godina i tvrdi da se uzasno kaje,da je napravila strasnu glupost,i da vas i dalje voli,a vi to i osecate,da li biste joj oprostili i dali drugu sansu? Da li biste imali razumevanja,ili biste nesto drugo??? :-(
Tuzni_patak:Savršenim na isti način na koji su i oni savršeni.....sad ti je bar jasno Hellen zašto ne mešam poznanstva sa virtuelnim forumom....