Da li postujete svoje roditelje?

kreki samuraja

Buduća legenda
Banovan
Poruka
32.028
I definisite sta podrazumeva to postovanje.

Ja svoje ne postujem nista vise nego sto postujem ostale ljude, ali sam im zahvalnija. Iako sam generalno sama razvila licnost kakvu posedujem danas, oni su mi dali prvobitni oblik i bazu za razvijanje bilo kakve licnosti.
A na meni je bilo da se usavrsim, sto sam i ucinila . :)

ja kevu poštujem više od svih...Bio bih čak u stanju da ubijem nekog nebitno koliko bi odgovarao i koliko bi se krvi prolilo (''...za bratstvo i jedinstvo naših naroda i narodnosti'' Tito :mrgreen:) e sad ćale,šta znam,sa njim imam više neki drugarski odnos ko sa burazom,da kažem zezalački...ipak me je keva usmeravala u školovanju,kako da se postavim u kojoj situaciji,dok je ćalac bio ono radnička klasa i uveče dođe i samo sedne pred televizor i bilo šta da ga pitaš kaže- dobro dobro i gleda u onu kutiju sa pokretnom slikom...

Postujem ih mnogo, da me nijesu tukli kad sam bio mali, ko zna koliki bi olos ja bio.

Isto. Da mama sestru i mene nije lesila od batina ko zna kakve bi bile.
Postujem ih, i mamu i tatu. I mnogo volim. I znam koliko se mama prvenstveno trudi da nam sve pruzi. I sve cu da joj vratim samo kad budem mogla. Naravno, kad se izvice npr. mama na mene, pa i ja pocnem da urlicem ovuda, dodje mi da se ubijem posle zato sto znam da sam preterala.

Oca ne, majku skorom da ne...

Zapravo ni sestre ne postujem, imam neki osecaj slobode da mojoj porodici odgovaram onako kako ostalima ne bih zeleo... :dash:

Naravno, kad se izvice npr. mama na mene, pa i ja pocnem da urlicem ovuda, dodje mi da se ubijem posle zato sto znam da sam preterala.

To i ja mrzim...mada se poslednji par meseci. niko ne sme da se izvice na mene...:mrgreen:

I definisite sta podrazumeva to postovanje.

Ja svoje ne postujem nista vise nego sto postujem ostale ljude, ali sam im zahvalnija. Iako sam generalno sama razvila licnost kakvu posedujem danas, oni su mi dali prvobitni oblik i bazu za razvijanje bilo kakve licnosti.
A na meni je bilo da se usavrsim, sto sam i ucinila . :)

ne znam sta podrazumevas pod postovanjem.......:think:
tako da mogu reci samo ....ovako sa distance
oca ne postujem ni malo
a,majku ne postujeem dovoljno,iako je postujem

Back