Да ли постоји?

vec sam rekao da nisam citao zadatak, sad ti ne citas mene :)

daklem, pravougaonik postoji, dakle ima dimenzije ;)
Јбг, ти ниси читао па се зајебо, а ја се зајебах јер сам читао редом па нисам гледао шта си писао након оног нашта одговорих. Дакле, читали не читали, залуду смо писали. :lol:

Не турајте знак „=” тамо гдје може стајати само „≈” (приближно једнако), кумим вас Богом, колико год да има децимала!
realan racun na kompjuterima nije tacan, ima mnogo brojeva koji ne mogu da budu tacni
isto kao a = a +1 u kompjuterima i u matematici

Јбг, ти ниси читао па се зајебо, а ја се зајебах јер сам читао редом па нисам гледао шта си писао након оног нашта одговорих. Дакле, читали не читали, залуду смо писали. :lol:
nisam se zajebo, nego sam zaboravio da primenim prvo pravilo

nisam se zajebo, nego sam zaboravio da primenim prvo pravilo
Жена код доктора и моли га да јој каже колико би она требало да је висока па да не буде дебела. Он је ошацује... и каже: „Паааа... једно 2,10.”
Она се осмијехну и рече: „Ето, дакле ја сам НИСКА, а сви запели дебела па дебела!” :rotf:

realan racun na kompjuterima nije tacan, ima mnogo brojeva koji ne mogu da budu tacni
isto kao a = a +1 u kompjuterima i u matematici
Постоји тачно рјешење, једно једино (један пар бројева), а постоји и сва сила мање или више приближних.
Ај нек неко искамчи од чика ЏиПиТија праве димензије, математичке, не ове инжињерске тј. „дигитронске”.

Не турајте знак „=” тамо гдје може стајати само „≈” (приближно једнако), кумим вас Богом, колико год да има децимала!
jes da turim „≈” u tekst pa da mi AI blokira poruku zato sto govorim jezikom mrznje, ili spujem

@Пилипенда

samo te molim da postavljas zadatke ujutro a ne uvece - remetis nam preko potreban san, umesto da te citamo i mislimo raspolozeni i naspavani uz jutarnju kaficu
То ће моћи ако баш отегнем са спавањем па се сударе моје лаку ноћ и твоје добро јутро. :lol:

a do 'a' si dosao 'tacno' kako? (napamet)
Преко б :lol:
Очигледно је из поставке задатка, да би површина била 1 квадратни центиметар, а обим 10 метара, да краћа страна мора бити изузетно мала, мања од милиметра, што ће рећи да је дужа страна 5 метара мање то нешто јако мало. Остало израчунаш на дигитрон, а ни ручно није посебно тешко ;)

Преко б :lol:
Очигледно је из поставке задатка, да би површина била 1 квадратни центиметар, а обим 10 метара, да краћа страна мора бити изузетно мала, мања од милиметра, што ће рећи да је дужа страна 5 метара мање то нешто јако мало. Остало израчунаш на дигитрон, а ни ручно није посебно тешко ;)
Радознао сам да чујем како се ручно вади коријен из 62499. :mrgreen:

Back