Пилипенда
Veoma poznat
- Poruka
- 12.927
Не турајте знак „=” тамо гдје може стајати само „≈” (приближно једнако), кумим вас Богом, колико год да има децимала!ako ćemo na 15 decimala
a= 499.997999992 cm
b= 0.002000008000064 cm
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не турајте знак „=” тамо гдје може стајати само „≈” (приближно једнако), кумим вас Богом, колико год да има децимала!ako ćemo na 15 decimala
a= 499.997999992 cm
b= 0.002000008000064 cm
![]()
Јбг, ти ниси читао па се зајебо, а ја се зајебах јер сам читао редом па нисам гледао шта си писао након оног нашта одговорих. Дакле, читали не читали, залуду смо писали.vec sam rekao da nisam citao zadatak, sad ti ne citas mene
daklem, pravougaonik postoji, dakle ima dimenzije![]()
a do 'a' si dosao 'tacno' kako? (napamet)Ово је толико лако да може напамет да се израчуна:
а=0,02мм ; б=5м-0,02мм
realan racun na kompjuterima nije tacan, ima mnogo brojeva koji ne mogu da budu tacniНе турајте знак „=” тамо гдје може стајати само „≈” (приближно једнако), кумим вас Богом, колико год да има децимала!
nisam se zajebo, nego sam zaboravio da primenim prvo praviloЈбг, ти ниси читао па се зајебо, а ја се зајебах јер сам читао редом па нисам гледао шта си писао након оног нашта одговорих. Дакле, читали не читали, залуду смо писали.![]()
Пало човјеку на памет. Ево сад ти израчунај вјероватност да му баш ти бројеви падну на памет.a do 'a' si dosao 'tacno' kako? (napamet)
Жена код доктора и моли га да јој каже колико би она требало да је висока па да не буде дебела. Он је ошацује... и каже: „Паааа... једно 2,10.”nisam se zajebo, nego sam zaboravio da primenim prvo pravilo
Постоји тачно рјешење, једно једино (један пар бројева), а постоји и сва сила мање или више приближних.realan racun na kompjuterima nije tacan, ima mnogo brojeva koji ne mogu da budu tacni
isto kao a = a +1 u kompjuterima i u matematici
jes da turim „≈” u tekst pa da mi AI blokira poruku zato sto govorim jezikom mrznje, ili spujemНе турајте знак „=” тамо гдје може стајати само „≈” (приближно једнако), кумим вас Богом, колико год да има децимала!
Ма натакни га на хипотенузу!jes da turim „≈” u tekst pa da mi AI blokira poruku zato sto govorim jezikom mrznje, ili spujem
То ће моћи ако баш отегнем са спавањем па се сударе моје лаку ноћ и твоје добро јутро.@Пилипенда
samo te molim da postavljas zadatke ujutro a ne uvece - remetis nam preko potreban san, umesto da te citamo i mislimo raspolozeni i naspavani uz jutarnju kaficu
Преко бa do 'a' si dosao 'tacno' kako? (napamet)
Радознао сам да чујем како се ручно вади коријен из 62499.Преко б
Очигледно је из поставке задатка, да би површина била 1 квадратни центиметар, а обим 10 метара, да краћа страна мора бити изузетно мала, мања од милиметра, што ће рећи да је дужа страна 5 метара мање то нешто јако мало. Остало израчунаш на дигитрон, а ни ручно није посебно тешко![]()
Око подне? У цик зоре?!Pilipenda
Idealno vreme za zadatak je za mene oko 11-12h.
Hvala na paznji.
jedino tad sam na vise od 50%Око подне? У цик зоре?!![]()
Ја сам тад негдје на величини ове краће странице...jedino tad sam na vise od 50%
mislis na katetuЈа сам тад негдје на величини ове краће странице...![]()
Наравно, ’ебо правоугаоник без катете!mislis na katetu![]()
20% u paduНаравно, ’ебо правоугаоник без катете!![]()
Ако си у пику на 50%, а сад си 20% у паду, на колико си заправо сад?20% u padu![]()
Nije pik na 50%, to tacka pocetka uspona.Ако си у пику на 50%, а сад си 20% у паду, на колико си заправо сад?![]()
ne!Одличан ти је успон, са 50 на 20!![]()