bird again
Veoma poznat
- Poruka
- 12.763
Pilipenda nerviras me...gif)
.gif)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Колко посто?Pilipenda nerviras me..![]()
trenutno 60%Колко посто?![]()
Ono:То ће моћи ако баш отегнем са спавањем па се сударе моје лаку ноћ и твоје добро јутро.![]()
Зашто бих вадио корен из 62499? И то још ручно? Иначе, ево ако ти баш треба, укуцао сам у дигитрон, каже 249,998Радознао сам да чујем како се ручно вади коријен из 62499.![]()
Па ти помену неки ручни рачун... а за одокативно ти не треба ни ручно, то се слажем. 5000 пута колико би било 1, то може и без оловке.Зашто бих вадио корен из 62499? И то још ручно? Иначе, ево ако ти баш треба, укуцао сам у дигитрон, каже 249,998![]()
Па ти помену неки ручни рачун... а за одокативно ти не треба ни ручно, то се слажем. 5000 пута колико би било 1, то може и без оловке.![]()
Ово је био задатак, и ја дао одговор: постоји и димензије су те и те.Постоји ли правоугаоник површине 1 квадратног центиметра и обима/опсега 10 метара?
Ако постоји – које су му димензије?
Ако не постоји – зашто не може постојати?
Ај кад си већ тако добар с њим, замоли га да избаци ТАЧАН резултат, без децимала, ако то неће повриједити његове танане потпрограмчиће.Ово је био задатак, и ја дао одговор: постоји и димензије су те и те.
Сад, слажем се да мој одговор није био математички тачан у децималу, али то би већ захтевало озбиљнији физички рад, а ја баш нисам за те физичке послове
Али ако баш инсистираш, ангажоваћу твог омиљено ЧетГПТ да реши ту квадратну једначину![]()
Не смем рећи да сам добар, али покушавам да га припитомимАј кад си већ тако добар с њим, замоли га да избаци ТАЧАН резултат, без децимала, ако то неће повриједити његове танане потпрограмчиће.![]()
Избјегао је децимале нанометрима!Не смем рећи да сам добар, али покушавам да га припитомим
Ево, замолио сам га, и ово је издумао (а већ сам га научио да одговара на ћирилици) :
Закључак:
Димензије правоугаоника у нанометрима су:
a=4,999,999,999,980 nm,b=20 nm
Али мораш му признати да је интелигентан, па иако је вештачкиИзбјегао је децимале нанометрима!
Кад је већ тако, помени му нану нанину и њему и онима што га „опаметише”, а и приупитај га је ли то баш ТАЧНО толико или ипак није?![]()
Не признајем ништа без бар два шамара!Али мораш му признати да је интелигентан, па иако је вештачки![]()